/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

WPWW
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот WPWW » 14 апр 2018 17:33

sin4ec написа: Стига писа глупости, ве...каква е тая" динамична и агресивна атака", да не е тая на Барса и на Ман Сити, дето са налапаха на хой , а?

Не знам на какво са се налапали, но ти ми посочи един отбор от 1/8 финалите на ШЛ и ЛЕ нататък, който да практикува постепенна и успиваща атака?! Няма такива отбори, нито италиански, нито източноевропейски. Роси е тотално отдалечен от световния футбол и дори да вземем купата, в евротурнирите няма никакъв шанс да постигнем и част от успехите на ЛУдогорец с подобен футбол!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 17:38

WPWW написа:
Не знам на какво са се налапали, но ти ми посочи един отбор от 1/8 финалите на ШЛ и ЛЕ нататък, който да практикува постепенна и успиваща атака?! Няма такива отбори, нито италиански, нито източноевропейски. Роси е тотално отдалечен от световния футбол и дори да вземем купата, в евротурнирите няма никакъв шанс да постигнем и част от успехите на ЛУдогорец с подобен футбол!

Всеки отбор трябва да може да практикува всички възможни схеми за атака и защита, и то да ги практикува добре. Нарича се " тактическа грамотност", а в конкретна ситуация как ще се играе-решава треньорът!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 апр 2018 17:43

Айде малко по-леко с дитирамбите и бибитките към дядо. Нека ни класира на финал и да вземе Купата, тогава ще го хваля. Аз оставам озадачен от факта, че собственика му дава акъл, било той и правилен, как да използва Обертан.
Оставам озадачен, че Левски 7 месеца не играе абсолютно нищо, а има фенове, които се радват над една победа все едно сме направили европробив.
Прощавайте, ама за мен не е нормално Левски да играе в 2 мача през целия сезон, а в останалото време да ме карат да спирам телевизора в 60 мин. Ако за Синчеца е нормално, за мен не е. Не е нормално ние феновете да преследваме отчаяно някаква Купа и да търпим някакви селски отбори като Берое да ни бият на Герена. Ние не сме Лоешкото Тире, ние сме Левски! Ако някои фенове са го забравили, то по-добре да си ги припомним. Защото поведението и играта ни отговарят на Черно Море, а не на Левски.

Не може в една кофа с лайна да сложиш малко мед и да очакваш крайния вкус да е добър...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:08

bilyaletdinov написа:Айде малко по-леко с дитирамбите и бибитките към дядо. Нека ни класира на финал и да вземе Купата, тогава ще го хваля. Аз оставам озадачен от факта, че собственика му дава акъл, било той и правилен, как да използва Обертан.
Оставам озадачен, че Левски 7 месеца не играе абсолютно нищо, а има фенове, които се радват над една победа все едно сме направили европробив.
Прощавайте, ама за мен не е нормално Левски да играе в 2 мача през целия сезон, а в останалото време да ме карат да спирам телевизора в 60 мин. Ако за Синчеца е нормално, за мен не е. Не е нормално ние феновете да преследваме отчаяно някаква Купа и да търпим някакви селски отбори като Берое да ни бият на Герена. Ние не сме Лоешкото Тире, ние сме Левски! Ако някои фенове са го забравили, то по-добре да си ги припомним. Защото поведението и играта ни отговарят на Черно Море, а не на Левски.

Не може в една кофа с лайна да сложиш малко мед и да очакваш крайния вкус да е добър...

Аз бибитки и дитирамби към дядо не виждам. Но виждам чебъри с помия, излята над него. А той свърши огромна работа, и продължава да я върши. Но това си е дело неблагодарно, доказано е в годините!
Когато се научат да играят футбол, ще почнат да го играят. Дотогава ще е така, както е сега.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2018 18:10

blue avalanche написа:С всичко, различно от Прохазка. :mrgreen:

Мамин сладък тролчо. Кажи сега нещо за Краев. За Роман разбрахме. :twisted:
Последна промяна от metodito на 14 апр 2018 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2018 18:11

OGI1914RZ написа:
metodito написа:Тази победа беше на Дельо.

Помниш ли, като ти казах че с крило различно от Прохазка играта ще е друга?

Да, Роман не е крило. Нормално. Като си говорим за размествания, представи си един Гомес като плеймейкър вместо дефанзивен? Ма няма да го видим.

Знам, че Гомес върши много работа в дефанзивен план. Безценен е. Няма как да го клонираме, но напред съм сигурен, че ще прави изключителни неща - с Костов, Буш и Паулиньо. За съжаление след Роси Гомес ще е на години. Да се надяваме, че Нашименто някой треньор ще го използва с по-офанзивни функции.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2018 18:24

metodito написа:

Кой е Краев??? :mrgreen: Този, дето търка пейката в Средната земя?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 14 апр 2018 18:28

sin4ec написа:
bilyaletdinov написа:Айде малко по-леко с дитирамбите и бибитките към дядо. Нека ни класира на финал и да вземе Купата, тогава ще го хваля. Аз оставам озадачен от факта, че собственика му дава акъл, било той и правилен, как да използва Обертан.

Аз бибитки и дитирамби към дядо не виждам. Но виждам чебъри с помия, излята над него. А той свърши огромна работа, и продължава да я върши. Но това си е дело неблагодарно, доказано е в годините!
Когато се научат да играят футбол, ще почнат да го играят. Дотогава ще е така, както е сега.

И каква работа е свършил пророка от Римини?Може би мачовете с Ботев Гълъбово, Бистрица и с Монтана ? Голям футбол играехме в тези срещи. Няма да споменавам мачовете с отборите от топ 6, защото там статистиката в полза на жабаря е много зле.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:29

metodito написа:

Лавината? Трол? :)
Добре, ще му предам. Но по темата-Прохазка е рядко грамотен тактически играч, който и вратар може да играе. Но по принцип е обучен за дефанзивен халф. Слагането му като крило и бек беше изтезание и за него, и за публиката. Той няма скоростта за там. Но се справи някак, защото е научен-кога със заставане, кога с бутане, справи се.
Но титуляр като опорен халф няма да стане. Тиам захапа едното място твърдо. Млад, научен, страхотна физика и повратливост, перфектен разбивач! За другото битката е люта, но за мен Нашименто е човекът там, който компенсира липсата на техника у Тиам, а негърът пък компенсира физиката му. Това е вътрешната двойка на Левски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2018 18:30

Абе, хора, Роси го каза това на шега. Наско, че се върза ясно, ама вие? Синьор Роси постоянно гъбарка джурналите.

Върни се в “Левски”