ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - Събота от 20:00
Никола Попов помни ли какво направи по време на предишния мач между Левски и Лудогорец на Герена ?
- blue avalanche
- Контакти:
realno написа:blue avalanche написа:realno написа:Финала с Ботев, никак няма да бъде лесен и Купата ни няма да бъде сигурна, защото Ботев със сигурност са се концентрирали за нея.
Не че тук му е мястото, ама стига с тоя Ботев, де...Тююююю...
Доколкото знам, с 300 зора биха Славия с мижавото 2-1 в Пловдив. Т.е. едно мижаво 1-0 в София и падат в кереча!
Или греша?
Изкарахте ги някаква Бърцилона!Упс...Бърцилоната ги изгермечиха в Рим.
Забравяш, че и ние не сме БарцилонаТака, че не смятай финала от сега спечелен, ако стигнем до него. За това не трябва да отписваме 3 - то място. Дори то е по важно, от спечелването ни на Купата, ако целта е ЕКТ.
В нито едно свое изказване не съм "слагал" Левски на финала. За разлика от някои, които смятат, че Ботев е "абониран".
1914.1902 написа:Никола Попов помни ли какво направи по време на предишния мач между Левски и Лудогорец на Герена ?
Никола Попов да внимава, 'щото сме в малко приповдигнато настроение и да няма после ...

https://www.sportal.bg/news.php?news=666380
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не трябва да рискуваме двамата си цз и сърбина. Категорично!
Обертан, ако му е отшумяла контузията, да го пускат да играе. Но ако има риск-също на пейката!
Обертан, ако му е отшумяла контузията, да го пускат да играе. Но ако има риск-също на пейката!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Не трябва да рискуваме двамата си цз и сърбина. Категорично!
Кой да играе ЦЗ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Левски играе успешно на Герена и загуби само от Берое! Лудогорец искат Титлата о ще се хвърлят здраво. При малко късмет и точните титуляри сините могат да вземат нещо!
По-уморени ще сме и няма да е изненада, ако не бием. Освен нас и те биха тирето, така че приповдигнато настроение ще има и от двете страни. Нека да играят освободено и каквото стане. При сгъстена програма -няма как да не се мисли за запазване на сили. Психологически мача в сряда ни е по-важен за реванша за купата. Ако там загубим, ще има напрежение върху нас и вяра в тях за обрат. За сега е обратното. За това срещу Лудогорец, трябва да станат нещата с акъл. Много тичане и прегаряне, ще навреди. Този мач трябва да ни бъде като спаринг, защото и онези срещу Верея няма да се раздадат на 100%. Един хикс ще е идеален. Хем пестим сили, хем онези ще си мечтаят за титла и ще се чудят къде да скачат - за титла ли, за купа ли и ще можем да се възползваме. След този мач бием всичко наред!
angelofdeath написа:Левски играе успешно на Герена и загуби само от Берое! Лудогорец искат Титлата о ще се хвърлят здраво. При малко късмет и точните титуляри сините могат да вземат нещо!
Защо ми се струва че си припознавач и те интересува не сините да вземат нещо , а зелените да загубят нещо . Много по важно е точните титуляри да бъдат на линия и в добро състояние в сряда .
sin4ec написа:Не трябва да рискуваме двамата си цз и сърбина. Категорично!
Що ми се чини едно стратегическо миролюбиво 0-0.
Точка, гарантираща шампионска титла на Разград при все победи на зелени и "оранджави" докрай.