Некой си написа:Цска 1948 когато стигнете до а група надявам се да не си дадете лиценза на ловешкия цска
CSKA1948 написа: Ще им дадем лицензиран превоз обратно за Ловеч със спирка за лек отдих и посещение на къща-музей в село Микре.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Некой си написа:Цска 1948 когато стигнете до а група надявам се да не си дадете лиценза на ловешкия цска
CSKA1948 написа: Ще им дадем лицензиран превоз обратно за Ловеч със спирка за лек отдих и посещение на къща-музей в село Микре.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Защото независимо от категоричното израстване на червения тим след завръщането в елита е ясно, че все още спортно-техническият ресурс не е достатъчен за война на пет фронта.
В същото време може ли някой да си спомни домакински подарък за ЦСКА, за да се отпуши резултатът по модела от североизточна България?
...а в третия Джеферсон съвсем целенасочено бе провокиран от Дяков, който бе наясно с постановката, режисирана от шуменския изпълнител на Поръчката
Репресията срещу ЦСКА стигна дотам, че играчите на Стамен Белчев са преследвани не само по терена, но и извън зеленото поле.
Може да се каже и по друг начин – душманите осъществиха класически „лов на вещици“ и посегнаха на човешките права на тъмнокожия нападател в духа на най-отвратителната расова дискриминация. Ето защо не е излишно ръководството на „Армията“ да се обърне към съответните официални и неправителствени институции по тази тема. Ако трябва и в Страсбург, защото срещу негодниците трябва да се воюва с всички средства.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Винаги съм казвал, че на тия ревльовци, им липсва само гусин Младенов и цикъла ще бъде завършен![]()
Късат живо месо от харизмЪта
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:ivan56 написа:Винаги съм казвал, че на тия ревльовци, им липсва само гусин Младенов и цикъла ще бъде завършен![]()
Късат живо месо от харизмЪта
Е него го изритаха от Казахстан след фамозните 1т от първите 5 кръга, така че е свободен, а бай Стамен като нищо да е пътник след като дубъла им се провали за 5 дни

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта