Мората 2?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:LaRgO написа:insaneboy1 написа:срещу Атлетико на финала гол от засада
срещу Байерн 2 гола от засада
срещу Ювентус недадена дузпа за Юве и после измислена за тях
Ами естествено че ще са непобедими. Това не са грешки на съдиите а тенденциозно бутане когато играта не им върви. Всичките тея положения са при резултат който не устройва реал или в момент в който изглежда че може да бъдат отстранени. За 3 години една зслужена ШЛ нямат
Пичага, всички ваши титли в ШЛ са съпътствани от груби съдийски подпирания във ваша полза!
Не спряхте да говорите за грешките в полза на Реал срещу Байерн, но досега нито един път не сте споменали, че в първия мач, Байерн получава дузпа за игра с ръка, а във втория мач, втория гол на Байерн е нередовен, защото има засада при атаката на баварците. Ако съдията я беше отсъдил, в 80мин. мачът е 1:1 и продължава Реал. Кратко, точно и ясно.
Ама хейтърските ви мозъци не искат да го проумеят.
Ако бяха свирили засадата на Рамос в Милано мача става 0:1 и Атлетико взима ШЛ. Кратко, точно и ясно.
1914.1902 написа:Байерн - Реал Мадрид
Red_Neck написа:1914.1902 написа:Байерн - Реал Мадрид
Много ясно, ... аз Рома си ги заплюх преди още да вкарат третия гол![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
LaRgO написа:JackPackage написа:LaRgO написа:insaneboy1 написа:срещу Атлетико на финала гол от засада
срещу Байерн 2 гола от засада
срещу Ювентус недадена дузпа за Юве и после измислена за тях
Ами естествено че ще са непобедими. Това не са грешки на съдиите а тенденциозно бутане когато играта не им върви. Всичките тея положения са при резултат който не устройва реал или в момент в който изглежда че може да бъдат отстранени. За 3 години една зслужена ШЛ нямат
Пичага, всички ваши титли в ШЛ са съпътствани от груби съдийски подпирания във ваша полза!
Не спряхте да говорите за грешките в полза на Реал срещу Байерн, но досега нито един път не сте споменали, че в първия мач, Байерн получава дузпа за игра с ръка, а във втория мач, втория гол на Байерн е нередовен, защото има засада при атаката на баварците. Ако съдията я беше отсъдил, в 80мин. мачът е 1:1 и продължава Реал. Кратко, точно и ясно.
Ама хейтърските ви мозъци не искат да го проумеят.
Ако бяха свирили засадата на Рамос в Милано мача става 0:1 и Атлетико взима ШЛ. Кратко, точно и ясно.
Добре, не споря. Не съм казал, че голът ни е редовен. Говоря конкретно за Байерн, защото ясно показвате тенденциозно представяне на нещата. Поправям грешка от предното мнение - естествено, че Байерн не получава дузпа за игра с ръка в първия мач, а получава дузпа за игра с рамо. Но не говорите за това. Говорите за засадите на Роналдо, но нарочно мълчите за засадата на Байерн, след която резултата остава 1:1. Защо ? Защо не ги споменавате тези ситуации ? Нима те не са от решаващо значение ? Явно от злоба.
Байерн...каква изненада, шокиран съм. Нали Рома щеше да е ? Щеше и на 1/4 финала да ни се падне, ама....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта