ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
37%
Равен
51
18%
Победа за Лудогорец
129
45%

Общо гласове: 285

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) - Събота от 20:00

Мнениеот popokutepetel » 12 апр 2018 21:13

koisa написа:
popokutepetel написа:
koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята. :oops:

От мача с Лудогорец не зависи много третото място. За него са важни преките двубои както и тези с Ботев и Верея. За съжаление много балъшки загубихме в Пловдив, както и прекия двубой. След първата врътка ще има известна яснота какво ще стане. Но вероятността да се хвърлим и да вземем нещо от мача в неделя е минимална. Българските отбори много рядко могат да изиграят два силни мача в рамките на седмица. А не знам как седят нещата и с картоните. Би било много тъпо да се озовем в ситуацията на ГМО-то с един куп наказани и контузени футболисти за реванша. Друг е въпросът, че едно е да се класираш на финал за купата и съвсем друго е да го спечелиш и Левски го показа на два пъти. Да се надяваме, че ако се класираме няма да правим рекорди от загуби на финал.

Нямам предвид само мача с Лудогорец. Знам, че Берое и Ботев също ще губят точки от тирето и Лудогорец. Но не бива да се хвърляме през глава само за купата. Особено важно е да бием Берое, Ботев и Верея. А от тирето и Лудогорец, ако измъкнем някоя точка ще е добре дошла. Това имам предвид.

Съгласен съм, ама с тоя треньор другото ще е чудо. Не знам какво и защо го дроби по този начин. Зимата бях доволен, че привлякоха допълнителни играчи за да има конкуренция и по-дълга скамейка именно заради борбата на два фронта. А сеньорето кво прави - пуска общо-взето едни и същи, а другите както стана с Панайотов, а вероятно и с Костов търкат пейката и губят форма. А смисъла беше точно такъв - във всеки мач по някой да има почивка и отбора да се върти.
Иначе лично на мен тая купа вече ми излезе през носа от тънки сметки и уж стратегии. А този турнир е възможно най-несигурното нещо. С ГМО-то 2:0 си е много коварен резултат при положение, че мачовете са на общ терен. Отделно финал в един мач може да донесе всичко - един ранен каранбол, рикушет или нещо от сорта и гол и всички стратегии, тактики и т.н отиват по дяволите. Или пък обратното по сценарии Черно море вкарваш, мотаеш и пазиш резултат и в последната минута както се виждаш вече победител хоп гол и си в нокдаун.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 апр 2018 21:32

sin4ec написа:
koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята. :oops:

Майната му и на третото място, и на ЕКТ!
Ние не се ли научим да се готвим за определен мач и да бием в този мач, за какво да ходим в ЕКТ? Туристи?
Всичко или нищо, това е. Тръгнали сме за Купата. Или я взимаме, както се спомена вече тук = след успешен реванш с Литекс и победа на финала, или си стоим на Герена и си тренираме за следващия сезон.

Майко мила,Дяконе ако видиш как се гаврят с името ти ще умреш отново.Как беше...Наведена главица сабя не я сече...голям срам...Синчец тъй ли ще го учиш Малкия,на врътки.Защо срамите името на Гунди с подобни коментари.Ние не искаме да играете за ЦСКА,играйте за вашата чест и достойнство,аз съм убеден че дори Левски да скочат на Разград пак ще загубят защото просто класите са различни,но не мога да разбера фенове дето се молят на футболистите си да не играят.Как може отборът на половин България да се задоволява с 4-5 място в шампионат като нашия.Нас не ни мислете,даже и да останем на сухо този сезон няма кой да ни упрекне че не сме се борили докрай,не правихме сметки за шампионат ли да играем за купа ли,ние сме ЦСКА и трябва да сме винаги на върха,колкото можем играем,а пилците ще ги броим на края на месец май.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2018 21:39

Глупости са това. Всеки нормален отбор си прави сметка на застрашените от наказания и за контузените, особено в края на сезона. А вие сте останали без вяра и без сърце. Бяхте се насрали в гащите преди мача вчера.

И ви се каза предварително, и ви се предрече-но пак не повярвахте. Пак дуднете за загубени финали и провали. Нищо не сте научили от тежките години, чакате чудо...но и чудо да видите-пак няма да повярвате!
А чудо няма да има. Левски ще изиграе мачовете си, а НИЕ ще сме до Левски, каквото и да стане.
Пуснете си запис на мача и сектор В. Там някъде съм и аз, Синчец. Това сме НИЕ. Малко ташак стана, ама по димни причини сектор Б не разбра за втория гол, но го усети благодарение на НАС. Като гледам кадрите, добре СМЕ изревали, ако и да не бяхме много...
А ВИЕ си стойте по форумите и сипвайте помия по отбора, по Роси, по каквото искате. Купата ще я вдигнем и без ВАС!
Не, не се подиграваме със Съдбата и с Божията воля. Чакаме си Купата и вярваме, че този отбор ще я вземе. Наясно сме, че при провал върху НАС и отбора ще се излеят танкери с помия и гадости.
Но НИЕ за провал не мислим! Защото момчетата на терена вчера НИ усетиха и повярваха в себе си!
Лека вечер!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 апр 2018 21:49

Явно нищо не си разбрал от написаното щом смяташ, че едно подсигуряване с третото място е нещо лошо! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2018 21:54

koisa написа:Явно нищо не си разбрал от написаното щом смяташ, че едно подсигуряване с третото място е нещо лошо! 8-)

Не е лошо, но няма потенциал за това... :(
Но имам една молба: този спор, по-скоро дискусия тук по темата, е използвана в другия форум с идеята, че АЗ съм призовавал( цитирам) играчите на Левски да легнат на Лц... :( :( :( :(
Като отявлен мой противник и ти, и другите, бихте ли обяснили как точно стоят нещата и за какво говорихме тази вечер, благодаря!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 12 апр 2018 21:59

sin4ec написа:
WPWW написа:Варианта литекс шампион не е приемлив, но е странно, че някои левскари са отписали първенството. Купата има и финал и при провал едно 4-о място ще означава студена водица.

Шампионатът е отписан отдавна. Колкото до ЕКТ, там нещата също са пределно ясни: ако не можеш да изиграеш правилно цифром и словом 3 (три) мача и да вземеш Купата, на какви турнири си тръгнал?
Битката Лц-Литекс нас не ни вълнува. И стига с този псевдоморал-правим това, което е изгодно за нашия отбор , останалите да си решават проблемите. Вълнува ни в следващите три мача да нямаме контузени и наказани, без оглед на резултатите. Как ли пък няма да си трошим краката, та да стане разликата три точки-просто няма начин!
Ако щабът реши да играе за победа с Лц-играем за победа с Лц. Ако реши друго-играем с резервите и точка.

Отдавна? До първия мач с червените имаше шансове и за титлата, а третото място далеч не е по-маловажно от достигането на финал за купата /което не гарантира, че ще бъде спечелен/.

И купата наистина е една тенекия в сравнение с мачовете в Европа, където се вижда реално до къде е стигнал един отбор. Да речем, че мача с Лудогорец е отписан, но тези с гмо за първенство са еднакво важни с тези за купата.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 апр 2018 22:04

sin4ec написа:
koisa написа:Явно нищо не си разбрал от написаното щом смяташ, че едно подсигуряване с третото място е нещо лошо! 8-)

Не е лошо, но няма потенциал за това... :(
Но имам една молба: този спор, по-скоро дискусия тук по темата, е използвана в другия форум с идеята, че АЗ съм призовавал( цитирам) играчите на Левски да легнат на Лц... :( :( :( :(
Като отявлен мой противник и ти, и другите, бихте ли обяснили как точно стоят нещата и за какво говорихме тази вечер, благодаря!

Нямам представа какво пишат в другите форуми. Рядко чета и се включвам там... Интересува ме само и единствено Левски!
Чак за отявлен противник не те смятам. Просто имаме различни виждания за доброто на Левски и когато се обръщаш към мен с нормален тон, аз ти отвръщам със същото. Както сега!
Колкото до потенциала... Смятам, че имаме такъв да се преборим с Берое и Ботев за третото място през този сезон.
Само Левски!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 апр 2018 22:37

sin4ec написа:Глупости са това. Всеки нормален отбор си прави сметка на застрашените от наказания и за контузените, особено в края на сезона. А вие сте останали без вяра и без сърце. Бяхте се насрали в гащите преди мача вчера.

И ви се каза предварително, и ви се предрече-но пак не повярвахте. Пак дуднете за загубени финали и провали. Нищо не сте научили от тежките години, чакате чудо...но и чудо да видите-пак няма да повярвате!
А чудо няма да има. Левски ще изиграе мачовете си, а НИЕ ще сме до Левски, каквото и да стане.
Пуснете си запис на мача и сектор В. Там някъде съм и аз, Синчец. Това сме НИЕ. Малко ташак стана, ама по димни причини сектор Б не разбра за втория гол, но го усети благодарение на НАС. Като гледам кадрите, добре СМЕ изревали, ако и да не бяхме много...
А ВИЕ си стойте по форумите и сипвайте помия по отбора, по Роси, по каквото искате. Купата ще я вдигнем и без ВАС!
Не, не се подиграваме със Съдбата и с Божията воля. Чакаме си Купата и вярваме, че този отбор ще я вземе. Наясно сме, че при провал върху НАС и отбора ще се излеят танкери с помия и гадости.
Но НИЕ за провал не мислим! Защото момчетата на терена вчера НИ усетиха и повярваха в себе си!
Лека вечер!

Само кухи фрази,никъде не съм обиждал нито футболисти нито треньори на Левски,това че не се сдържах и отговорих на един от феновете на Левски не значи нищо,въпреки че се мъчиш като Пилат Понтийски да излезеш от положение,коментарите ти са във форума и всеки може да ги прочете и да си извади заключение,много рядко пиша в други форуми за разлика от теб,приятна вечер ви желая и в събота се надявам Лудогорец да победи,веднъж да сме на едно мнение защото и ти го желаеш :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 апр 2018 22:40

Като чета всички тези „анализи“ и сметки, правени без кръчмаря, се сещам за един от любимите си вицове за Щирлиц:
„Една сутрин Щирлиц се буди в стая с решетки и без спомени от вечерта. Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега, ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц." След малко влиза санитарят на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Ама добре се повеселихте снощи, другарю Тихонов!“
Стефан Стамболов е казал: „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.“
Футболистите на „Левски“ трябва винаги да играят за честта на синята фланелка и за своята чест. Може да не победят, може дори да загубят, но ако са играли със сърце и са дали всичко от себе си през 90-те минути, никой няма да ги упрекне.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 12 апр 2018 22:41

Ако играят с пресата и желанието което показаха в мача с ЦСКА-София , то Левски има не лоши шансове да бие.

Върни се в “Левски”