koisa написа:popokutepetel написа:koisa написа:Голяма грешка ще допуснем, ако зарежем борбата за третото място и се пазим за 1/2 финала и евентуален финал за купата. Изобщо, ама изобщо не бива да се подценява борбата за място в ЛЕ. Щото накрая може да останем с празни ръце и най-скъпото 4/5 място в историята.
От мача с Лудогорец не зависи много третото място. За него са важни преките двубои както и тези с Ботев и Верея. За съжаление много балъшки загубихме в Пловдив, както и прекия двубой. След първата врътка ще има известна яснота какво ще стане. Но вероятността да се хвърлим и да вземем нещо от мача в неделя е минимална. Българските отбори много рядко могат да изиграят два силни мача в рамките на седмица. А не знам как седят нещата и с картоните. Би било много тъпо да се озовем в ситуацията на ГМО-то с един куп наказани и контузени футболисти за реванша. Друг е въпросът, че едно е да се класираш на финал за купата и съвсем друго е да го спечелиш и Левски го показа на два пъти. Да се надяваме, че ако се класираме няма да правим рекорди от загуби на финал.
Нямам предвид само мача с Лудогорец. Знам, че Берое и Ботев също ще губят точки от тирето и Лудогорец. Но не бива да се хвърляме през глава само за купата. Особено важно е да бием Берое, Ботев и Верея. А от тирето и Лудогорец, ако измъкнем някоя точка ще е добре дошла. Това имам предвид.
Съгласен съм, ама с тоя треньор другото ще е чудо. Не знам какво и защо го дроби по този начин. Зимата бях доволен, че привлякоха допълнителни играчи за да има конкуренция и по-дълга скамейка именно заради борбата на два фронта. А сеньорето кво прави - пуска общо-взето едни и същи, а другите както стана с Панайотов, а вероятно и с Костов търкат пейката и губят форма. А смисъла беше точно такъв - във всеки мач по някой да има почивка и отбора да се върти.
Иначе лично на мен тая купа вече ми излезе през носа от тънки сметки и уж стратегии. А този турнир е възможно най-несигурното нещо. С ГМО-то 2:0 си е много коварен резултат при положение, че мачовете са на общ терен. Отделно финал в един мач може да донесе всичко - един ранен каранбол, рикушет или нещо от сорта и гол и всички стратегии, тактики и т.н отиват по дяволите. Или пък обратното по сценарии Черно море вкарваш, мотаеш и пазиш резултат и в последната минута както се виждаш вече победител хоп гол и си в нокдаун.