Всичко се връщало бла, бла, бла.
По тая логика явно на Ливърпул им се връща за нещо, което са направили вече близо 30 години...
Много интересно ми е, как ще се върне всичко на Реал М, че да има баланс в природата

еБаси глупостите!
Фактите са, че Реал Мадрид се класира след дузпа в 93 мин и ще играе 1/2, и е фаворит за трета поредна ШЛ.
Чисто игрово двата мача с ЮВЕ бяха страхотни, изпълнени с драма и много добри отигравания и на двата отбора. Белите удряха греди и в двата мача. ЮВЕ показа в Мадрид, че е ТОП отбор, дори да има комплексарчета, които си мислят, че отбора доминира в Италия, щото там играят слаби отбори и съдиите ги бутат.
Според мен, няма спор, че всички спорни ситуации в двата двубоя бяха отсъдени в полза на Реал Мадрид! Жалко, че ЮВЕ не беше достатъчно добър, за да победи въпреки това.
Майкъл Оливър е стар мой "любимец"и си спомням няколко катастрофални мача, които е свирил на ЧЕЛСИ. Иронията е, че в повечето от тях имах претенции, че не е дал дузпа, а сега свири тази "100%" дузпа. Нормално е като фен да съм бесен, че Буфон приключи така в ШЛ. Непростимо е, наистина! След мачът, който изигра ЮВЕ всичко да свърши с изгонването на Буфон и стриптийза на К. Роналдо, бляк!