Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот smoothc » 12 апр 2018 01:19

тежка ситуация, няма правилно решение в случая.

Колективна грешка в защитата на Ювентус, връхлитане на Бенатия(отзад) в опит да предотврати опасността, не успява, респективно извършва нарушение и правилно съдията отсъжда дузпа.
Малшанс, това е, а оставаха броени секунди до края на мача!

само се надявам Ливърпул да не спечелят купата

Няма какво да се лъжем, както винаги съм казвал Ливърпул са непредвидими(не само в този турнир), често емоцията и духът властват над тактическите детайли, МСФ продължават да бележат, а и много интересно явление е, че в последните месеци статистически заздравиха защитата, единственият полуфиналист без загуба до момента.

Моето желание за шампион е както следва:
Байерн/Рома
Ливърпул
Реал Мадрид

Потребителски аватар
stoper
Контакти:

Мнениеот stoper » 12 апр 2018 01:23

Red_Neck написа:Дузпа в добавеното време, която решава изхода на елиминационен двубой трябва да е безспорна. Ако има съмнения, оставяш двата отбора да решат двубоя в продълженията!

Спорна е между нас феновете. След 3-4 повторения, няколко зумвания и няколко експерни мнения. Докосна ли топката? Много ли го бутна? Само се подпря на него ли? Съдията го вижда веднъж.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 апр 2018 01:26

На полуфиналите мисля че ще се паднат: Реал-Ливърпул и Байерн-Рома

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2018 01:36

smoothc написа:На полуфиналите мисля че ще се паднат: Реал-Ливърпул и Байерн-Рома

Изцяло съм "за" този жребий.

Иначе, по ред на моите предпочитания:

Рома
Байерн
Реал
Ливърпул
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 апр 2018 01:43

Уф... от една страна се радвам, че барса отпадна, но тия Рома на 1/2 финам ми изглеждат... Жалко, че не е някой по як отбор.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 апр 2018 01:53

бляк!
Ще кълна яко Ливърпул и Реал Мадрид :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 апр 2018 01:56

Sardukar написа:бляк!

Лузърите ако им върже и вземат купата отивам в планината и изключвам нета за 1 месец, чак до световното :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 12 апр 2018 02:00

kingofpop написа:
Sardukar написа:бляк!

Лузърите ако им върже и вземат купата отивам в планината и изключвам нета за 1 месец, чак до световното :mrgreen: :mrgreen:

Лузър си ти... уважавай противниците. Ти една седмица няма да издържиш без интернет, а какво да говорим за месец... хайде у лево.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 апр 2018 02:05

Жалко, че не е някой по як отбор.

Като например Манчестър Юнайтед, ама...архайчно-сметкаджийският подход на Моуриньо този път не сполучи, едно на ръка че и вече стана демоде в Европа.
Дори Ювентус, отбор който принципно е майстор на резултатите 1-0 и 2-0, днес демонстрира висока устойчивост и хъс във фаза атака, които и напълно логично бяха материализирани(все пак имат и отлично качество, опит също така), за което естествено спомогнаха и палавата защита на Реал Мадрид, барабар с вратаря Кейлор Навас.

Лузърите ако им върже

Най-любопитният момент е, че статистически заздравиха защитата и реално допускат между 0-1 гола най-често, за което ключова роля има Ван Дайк, въпреки някой тъпи грешки в последно време, но е факт, че човекът вдъхва мащаб и сигурност, а на всичко отгоре има и нюх към гола. Много ме е яд, че не успяхме да го привлечем преди 2-3 сезона, хем Ван Гаал като холандец можеше и да повлияе.
Сиреч, във времето настъпи едно подобрение(може и да е инцидентно нали) в принципно т.нар. невралгична зона за тях.
Другото което е, че дори и да нямат ден както се казва, то стилът им на игра, динамиката и преливането от защита-атака винаги носи рискове за противниците.
Другият ключов акцент е, че Салах Акбар определено заслужава прякора Египетския Меси, като тръгне с тази левачка навътре, хоп-троп, провира се(понеже е дребен), рейдче, финтче, удар и гол, буквално имам чувството, че и мисли като аржентинеца, и като голов нюх, и като способност да асистира/влияе на играта.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 12 апр 2018 02:23

30 години да нямаш титла и пак да си толкова мразен си е трудно. Това показва, че лузърите са някои други явно :roll: А Ливърпул може да не стига особено често до тази фаза на турнира, но от 9 полуфинала имат 7 финала, а от тях 5 титли. По отношение финали: титли са втори след Реал, а по полуфинали: титли, като се замисля, може и преди тях да са. Така че ходете да палите свещи, че гадните лузъри, които според форумните спецове трябваше да са отпаднали на всяка фаза от турнира още от квалификациите, са в последните 4. А както каза менталният финалист от тях всичкo може да се очаква особено на такава фаза, и то на този турнир.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Архив”