Bernaleo написа:https://pbs.twimg.com/media/Dah_MpZX0AEt-QW.jpg ????
Пич, това е много евтин опит за манипулация.
На клипа ясно се вижда, че Бенатия НЕ играе с топката. Тази снимка не отразява реално какво се случи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bernaleo написа:https://pbs.twimg.com/media/Dah_MpZX0AEt-QW.jpg ????
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
paceto написа:Като цяло феновете на Ювентус казват, че има дузпа и че виновника е защитника, но разбира се както почти винаги други фенове не свързани с тези отбори започват да пишат подобни коментари.
smoothc написа:Кинг, как е кръвното, бре?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:за мен дузпа няма, но кой ме пита![]()
иначе Роналдо не знам, 15 пъти падна като жена, тоя не му ли е неудобно колко подигравки отнася.....
stoper написа:paceto написа:Като цяло феновете на Ювентус казват, че има дузпа и че виновника е защитника, но разбира се както почти винаги други фенове не свързани с тези отбори започват да пишат подобни коментари.
Гледах по един от Италианските канали преди малко, доста са си настървени срещу съдията. Нормално. Както написах, тежка ситуация, няма правилно решение в случая.
paceto написа:kingofpop написа:за мен дузпа няма, но кой ме пита![]()
иначе Роналдо не знам, 15 пъти падна като жена, тоя не му ли е неудобно колко подигравки отнася.....
Ама имаше такава миналата година на Суарес нали.![]()
kingofpop написа:само се надявам Ливърпул да не спечелят купата, че ако отбор с халфове Вайналдум, Милнър и Хендерсън спечели ШЛ спокойно могат да закрият турнира
stoper написа:Това е неблагодарната работа на съдията. Тежка ситуация, даде дузпа, сега половината фенове смятат, че Ювентус е бил ограбен. Ако не беше дал дузпата и Реал беше загубил мача, другата половина щеше да е убедена, че Реал са били ограбени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта