Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2018 00:50

Тази "дузпа" дори не е 50/50!
Блъскане с ръце няма! Има подпиране с лявата и онзи вече се нагъзи, защото топката леко му избяга.
Може да се дискутира евентуално високо вдигнат крак, но нападателят вече беше тръгнал да пада. Препъване също няма!
Няма и задържане!
Какво по дяволите е нарушението, та тази дузпа е толкова безспорна?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 12 апр 2018 00:52

Интересно и как роналдо може да си позволи да пада 3-4 пъти от полъха на вятъра и няма жълт картон а пък Дибала при първото му падане получи жълт картон и в последствие червен което предреши първия мач
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 апр 2018 00:54

Двама от най-великите се сбогуват с големия футбол в титанични сблъсъци един срещу друг и при бая сходни обстоятелства.
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2018 00:55

Groucho написа:Между другото, аз ли нещо съм се заблудил или Бейл игр.., всъщност присъстваше на терена с ръкавици? Април месец :roll: :lol:

В Мадрид и като цяло в тази част на Европа в момента си е студено поради един циклон, който ги мори от няколко дни.
Температурите по време на мача са били някъде около 7-8, така че не е много топло и всеки си решава как да играе. :lol:

Роналдо пък от друга страна без значение дали е лято или зима винаги играе с дълги ръкави и само в големите жеги си запретва леко ръкавите. :mrgreen:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 12 апр 2018 00:58

Вижте движението на тялото на Васкес при изблъскването с ръце и след това, влизането с крак и пак кажете, че няма контакт и изблъскване.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2018 00:58

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 апр 2018 01:00

paceto написа:В Мадрид и като цяло в тази част на Европа в момента си е студено поради един циклон, който ги мори от няколко дни. Температурите по време на мача са били някъде около 7-8, така че не е много топло и всеки си решава как да играе. :lol:

Не знам, той влезе в кадър един-единствен път и ми се видя, че носи ръкавици. Нали е британец, силни мъже уж, ала-бала, 7-8 градуса не е толкова голям бахър, колкото 2 градуса над нулата да речем :roll: :lol:

Просто ми е чудно дали някой друг го е видял, защото аз не съм съвсем сигурен.

Потребителски аватар
stoper
Контакти:

Мнениеот stoper » 12 апр 2018 01:03

Това е неблагодарната работа на съдията. Тежка ситуация, даде дузпа, сега половината фенове смятат, че Ювентус е бил ограбен. Ако не беше дал дузпата и Реал беше загубил мача, другата половина щеше да е убедена, че Реал са били ограбени.
Просто нямаше начин да излезе чист от тази ситуация.

insaneboy1 написа:Интересно и как роналдо може да си позволи да пада 3-4 пъти от полъха на вятъра и няма жълт картон а пък Дибала при първото му падане получи жълт картон и в последствие червен което предреши първия мач

На теб май ти се спи много тежко, брат? Т'ва са два различни мача, двама съдий с различни стилове. Марадона вкара гол с ръка, дай да пускаме по един на всечи, че да има баланс.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2018 01:03

Аз го видях с ръкавиците и беше една ситуация около корнера ако не се лъжа. :roll:

stoper написа:Това е неблагодарната работа на съдията. Тежка ситуация, даде дузпа, сега половината фенове смятат, че Ювентус е бил ограбен. Ако не беше дал дузпата и Реал беше загубил мача, другата половина щеше да е убедена, че Реал са били ограбени.
Просто нямаше начин да излезе чист от тази ситуация.

insaneboy1 написа:Интересно и как роналдо може да си позволи да пада 3-4 пъти от полъха на вятъра и няма жълт картон а пък Дибала при първото му падане получи жълт картон и в последствие червен което предреши първия мач

На теб май ти се спи много тежко, брат? Т'ва са два различни мача, двама съдий с различни стилове. Марадона вкара гол с ръка, дай да пускаме по един на всечи, че да има баланс.

Явно на аржентинците им е позволено понеже и Меси има гол с ръка. :lol:
Като цяло феновете на Ювентус казват, че има дузпа и че виновника е защитника, но разбира се както почти винаги други фенове не свързани с тези отбори започват да пишат подобни коментари. :lol:

Върни се в “Архив”