Ех, най-после малко радост и за нас

Мачът не беше нещо особено, като качество и игра от наша страна, но пък това е турнирна битка и резултата е по-важен. Жалко, че Буш не направи хеттрик. При 0:3 реванша щеше да е протоколен.
Страхотен мач на Обертан.Най-добрият от нашите днес. Много ми харесаха и Тиам, Холмар и Цветкович. Доста съм разочарован от Вутов. Не знам какво му става на това момче, определено има качества, но днес, а и не само днес, беше абсолютен фигурант и си играехме с човек по-малко. Роси още сле първото полувреме рябваше да го смени с Гомес или Панайотов. Паулиньо и Нашименто също играха под нивото си (при португалеца, влияние със сигурност има и контузията му).
Буш, Яблонски и Митрев, като цяло добре, но при чеха се вижда, че има спад във формата

Митрев пък на няколко пъти закъсня да излезе и да хване топката, когато защитниците му я гардираха, но поне не направи фатална грешка.Афонсо с доста добър мач, макар да направи 2 грешки, като едната можеше да се окаже фатална. През останалото време в защита беше добре, направи 2-3 решителни шпагата при опасни ситуации за тирето.
Тиам и Панайотов трябва задължително да останат в Левски и след края на сезона. Заедно с Нашименто и Рошу бихме имали доста прилична средна линия. Прохазка и Вутов не са във форма и не знам дали това няма да им изиграе лоша шега за оставането им.
Приличен мач днес на нашите и дано на реванша сме поне 3 пъти по-концентрирани и мотивирани и да се класираме на финал!