W84me написа:Балкански Орел написа:Blurred_lines написа:Спас Русев казал на Роси да пусне Обертан на дясното крило...Това не е сериозно просто
Чудих се дали съм чул правилно ахахахахаххахахахаха
Роси ли го каза това?
Дам

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Балкански Орел написа:Blurred_lines написа:Спас Русев казал на Роси да пусне Обертан на дясното крило...Това не е сериозно просто
Роси ли го каза това?
Балкански Орел написа:Blurred_lines написа:Спас Русев казал на Роси да пусне Обертан на дясното крило...Това не е сериозно просто
Blurred_lines написа:Eми браво на СпасНе знам да се смея или да плача...Да вземе Спас да му каже, че Алфонсо не е чак толкова зле, че да е резерва на Горанов.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Чудно. Нашите не се подпичкватЖени!
[offtopic]Абе дадоха едно маце след гола и се зачудих дали не си ти това.Че малко за момент ми заприлича на тебе.[/offtopic]
Може. Кажи сега как изглеждаше мацето
Много добре изглеждашеДано на повторенията по сайтовете я покажат,та да потвърдиш
pomiqr272 написа:Най-сигурният мач за игране. Победа за "Левски" 3,90 дава еврофутбола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта