fen1914 написа:При този състав на оранжевите, ако Роси не може да вземе мача, ще бъде голям смях, но всичко е точно
Ами зависи дали на играчите ще им се играе или ще се мърдосват

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fen1914 написа:При този състав на оранжевите, ако Роси не може да вземе мача, ще бъде голям смях, но всичко е точно
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
modor написа:#matchday
TristaNNN написа:Тия па оранжевите тарикатчета, не са добавили "-София" в името на отбора си на билета за мача. Нас пък са ни изписали "ЛЕВСКИ СОФИЯ". Поредна мерзка ловешка пропаганда за припознаване, ама няма!
miro_rz написа:modor написа:#matchday
Как вървят продажбите на билетите , ще минете ли обща бройка над 15к ?
Бях прогнозирал победа за ЦСКА-София , но днес мисля да заложа на Левски. Все някога трябва де биете и се надявам да е днес а не в неделя !
modor написа:Доста слабо вървят билетите. Очаквам да има около 35 000 празни седалки
Red_Neck написа:modor написа:Доста слабо вървят билетите. Очаквам да има около 35 000 празни седалки
18:00 в работен ден ..... 12К преко сили.
Да го бяха направили поне в 19:00, ... така и перничани можеха да прескочат до ...... градо
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999, W84me и 28 госта