Гранде цигани...пардон РОМИ! Гранде Плешив Наркоман - вече дори до 1/2 финалите не може да добута със селекции за 400 млн

Ментален трибой за трофея да си спретнат двата манчестъра и отцепниците освен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blurred_lines написа:Байерн ще се паднат с Рома и ще ги бият. Надявам се Реал да ги треснат на финала, щото ми писна от тяхната калитарщина тоя сезон...
YANTRA_FOREVER написа:Blurred_lines написа:Байерн ще се паднат с Рома и ще ги бият. Надявам се Реал да ги треснат на финала, щото ми писна от тяхната калитарщина тоя сезон...
Байерн може и с Барселона да се паднат. По-трудно ще е, защото баварците са отбор с характер, а и мойте любимци са по-слаби от Рома, но вярвам, че утре също ще има драматични моменти.
Ментален двубой
Thsmith написа:Абе аре сега Спърс да вкарат един ботуш в задника на плешивия наркоман и да го засилват обратно към барса
Soulen написа:Е те още срещу нас щеше да ги качим на 3:0 на Моста, аковсяко положение беше влязло, просто срещнаха по-силен съперник от Челси и отпаднаха.
Thsmith написа:Абе аре сега Спърс да вкарат един ботуш в задника на плешивия наркоман и да го засилват обратно към барса
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта