Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Велик мач на Олимпико, направо съм без думи. Страхотно представяне на Рома.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
kingofpop написа:Blurred_lines написа:Дай нещо за Пеп, щото тоя жалък Ливърпул го развинти 1-5. Барса ги остави, те са си дубъл.
дори и при спечелена Ла Лига още декември, след тоя мач Валверде трябва да бъде уволнен, тоя човек не се научи да не подценява съперниците и мачовете![]()
мен ме не е толко яд, че отпадаме, а че на полуфинала ще има тъпи мачове....и реално единият ще е предрешен и без интрига, Рома няма да имат сили за нещо повече ясно е
При мач Рома-Ливърпул нищо не е предрешено, нещо от сорта :
срещу Ливърпул 60:40, Байерн 70:30 и Реал 80:20.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Middlesbrough
- Контакти:
Голяма победа за Рома, браво. Повторение на това, което направи Ла Коруня срещу Милан през 2004-а. Необяснимо слабо представяне на Барселона, нито владение на топката в среата на терена, нито атака, нито защита...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Браво на Рома! Велики бяха. Отдавна не бях виждал отбор да се раздава по такъв начин. Цял мач не си поеха дъх. Невероятен мач и страхотна публика. Честитя на феновете им и ако мойте хора не успеят да покажат същата героичност утре, и отпаднат, ще стискам палци на вълците да спечелят или поне да стигнат финал.
Играч като Де Роси с такова сърце и дух никой отбор не може да си купи, колкото и милиони да има.
Играч като Де Роси с такова сърце и дух никой отбор не може да си купи, колкото и милиони да има.

Groucho написа:Голяма победа за Рома, браво. Повторение на това, което направи Ла Коруня срещу Милан през 2004-а. Необяснимо слабо представяне на Барселона, нито владение на топката в среата на терена, нито атака, нито защита...
Е те още срещу нас щеше да ги качим на 3:0 на Моста, аковсяко положение беше влязло, просто срещнаха по-силен съперник от Челси и отпаднаха.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
sapio0o написа:Дразнещо пристрастен коментатор. Чист незачетен гол за Сити в края на полувремето, който спокойно накланяше звездите в тяхна полза за втората част. За неутралния зрител остава да се надява на драма и продължения.
Тези два отбора трябва да са дългата клечка за полуфиналите.
Какъв незачетен гол? Аз вярно, че с едно око гледах, но тоя от Сити беше зад вратаря...
Последна промяна от Thsmith на 10 апр 2018 23:47, променено общо 1 път.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- Furious_Monk
Браво на Рома.
Здравата работа не винаги се отплаща така както би ти се искало, но винаги увеличава многократно шанса за успех.
Здравата работа не винаги се отплаща така както би ти се искало, но винаги увеличава многократно шанса за успех.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.