NOMER14 написа:С играчи от нивото на Гюндоган или както там се казва какъв полуфинал преследва Пеп?
Единиственият на терена играл и вкарвал във финал на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:С играчи от нивото на Гюндоган или както там се казва какъв полуфинал преследва Пеп?
slash1912 написа:NOMER14 написа:Мачовете с отбори от една държава трябва да се реферират от съдии от същата държава.
Ааа не ,мерси!Малко са ми нервите в ПЛ,та и в ШЛ да ги търпя тия английски бездарници!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:sapio0o написа:ivan56 написа:Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа![]()
Противни и същевременно четири от петте най-успешни в турнира, ако приемем, че Реал М и Байерн М продължат напред. Как става това?
Много просто, не всички харесваме "комерса"
Los Che написа:Цяла седмица слушахме за хеви метъл футболЯ на Клоп , картинки на разни докери с китари, барабани ала-бала ... утъпкаха тревата пред наказателното си поле.
[center]Автобуса на Жозе е много по-раздвижено МПС.[/center]
slash1912 написа:ivan56 написа:sapio0o написа:ivan56 написа:Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа![]()
Противни и същевременно четири от петте най-успешни в турнира, ако приемем, че Реал М и Байерн М продължат напред. Как става това?
Много просто, не всички харесваме "комерса"
Точно пък Ливърпул е символ на комерса
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост