Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Всичко описано дотук изобщо не променя факта, че Агуеро НЕ ОТГОВАРЯ на изискванията на Гуaрдиола за това какво трябва да върши централният нападател в отбора муТова е и причината да не е първи избор за този пост във Сити въпреки статута си на легенда за този отбор
В това няма нищо странно и необяснимо, въпрос на принципна разлика, а не качествена такава е
rhaegar написа:Направо да падат всички мачове до края на сезона и да загубят титлата.
зАщО пО дЯвОлИтЕ пИшЕм мАнСиТи СлЯтО и С гЛаВнИ бУкВи?
equilibrum написа:rhaegar написа:Направо да падат всички мачове до края на сезона и да загубят титлата.
А и на английски език се пише с главни букви и аз си позволих да го транскрибирам на български с главни букви
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:equilibrum написа:rhaegar написа:Направо да падат всички мачове до края на сезона и да загубят титлата.
А и на английски език се пише с главни букви и аз си позволих да го транскрибирам на български с главни букви
Хайде бе : )
https://www.premierleague.com/
Чудно защо не виждам никъде MANCHESTER CITYПишат съкращенията с главни букви в матч менюто за резултати... нищо повече.
Не е от значение, просто да отбележа и да не си мисли някой, че има правило в англ да се пишат имената с капс лок
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта