Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:2FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00
Ще имаме шанс в този мач само ако Роси не е треньор. Той трябва да бъде махнат незабавно, но май ще се изчака да отпаднем за купата. Ситуацията е безнадеждна.
damyanov1963 написа:Това мършаво подобие на отбор в никакъв случай не е Левски, поне този който съм имал щастието да гледам през годините. Тези, които го признават и подкрепят са припознавачи
Ето го и Ганьо Левскаря !
Това , че сме едни средняци и Левски е заложник на интересите на един мафиот , това не означава , че не трябва да си подкрепяме ОТБОРА .
Типично чорбарско мислене е това !
Дай боже един ден да се отървем от злото , отбора да тръгне ... тогава ли ще припознаеш ТВОЯ ЛЕВСКИ , Бай Ганьо ?
Във вековната ни история има много трудни и лоши моменти , в момента е най трудният и най много трябва да си подкрепяме ОТБОРА .
А такива като теб са чорбари !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Аз вярвам, че можем да ги изклатим, ама едно тенеке не променя факта, че Левски не играе нищо. Виж Синчеца, ще тръгне да ни обяснява колко е велик и прочее...истината е, че Роси трябва да си изкара сезона и да си заминава заедно с Обертан, Гомез и всички хрантутници дошли на почивка.
Аз бях за неговата смяна още зимата, лятото е компромисен вариант, но задължително да си изкара сезона.
Аз бях за неговата смяна още зимата, лятото е компромисен вариант, но задължително да си изкара сезона.
#Деелянскипедерасталеале
И да вземе купата, което е по-вероятно Славия да стори, няма да си променя мнението за този. Освен ако не смачка всички в шестицата. Не с клатене, а с агресия с офанзивна игра и големи резултати!
- Балкански Орел
- Контакти:
Сърце давам за да стане шампион Лудогорец пред - -то.Те вече си станаха, де.Само журналята искат да има някаква интрига за да има гледаемост и четене на новини.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
Да се изместят в Москва, там ще ги пропознаят всички.
[center]Levski & Lazio[/center]
Равен или победа за Левски. Предполагам, че поне малко ще се раздадат на терена.
- damyanov1963
Kotooshu написа:damyanov1963 написа:Това мършаво подобие на отбор в никакъв случай не е Левски, поне този който съм имал щастието да гледам през годините. Тези, които го признават и подкрепят са припознавачи
Ето го и Ганьо Левскаря !
Това , че сме едни средняци и Левски е заложник на интересите на един мафиот , това не означава , че не трябва да си подкрепяме ОТБОРА .
Типично чорбарско мислене е това !
Дай боже един ден да се отървем от злото , отбора да тръгне ... тогава ли ще припознаеш ТВОЯ ЛЕВСКИ , Бай Ганьо ?
Във вековната ни история има много трудни и лоши моменти , в момента е най трудният и най много трябва да си подкрепяме ОТБОРА .
А такива като теб са чорбари !
Даа! И на Бай Ганьо чорбара вече му писна от тия нещастници, дето превърнаха Левски в тупана на 6-цата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
[offtopic]Тез пък, изтрили ми мнението в техния форум, а аз им казах само да изписват правилно имената на отборите, както всъщност гласи и правилникът на форума.
ЦСКА-София (София) - ПФК Левски (София), а не тяхното " ЦСКА - ФК "Левски" ".
Ей, олигофрения, гняв и омраза събрани на едно място...[/offtopic]
ЦСКА-София (София) - ПФК Левски (София), а не тяхното " ЦСКА - ФК "Левски" ".
Ей, олигофрения, гняв и омраза събрани на едно място...[/offtopic]
Пожелавам ви успех, независимо че в този момент е малко трудно.
С раздаване на терена може.
1 - 2
С раздаване на терена може.
1 - 2
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!