delqnski47 написа:TristaNNN написа:miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !
[offtopic]Недей да правиш такива категорични заключения, моля те, 'щото аз лично избори не изпускам - винаги, ама винаги съм гласувал, защото считам, че така е редно! Следователно имам пълното право да мрънкам, защото няколко седмици си планирам идната сряда - следпразнични задачи, работа, работни задължения, път и маршрут до стадиона (нищо, че съм в София), среща с братя-левскари за по бира преди мача и т.н. И сега какво - бам в 18:00 часа, вместо в 19:00. Ти знаеш ли какъв ад е столочиния трафик между 17:00-18:00 часа, а? И на панагон - затворените улици и булеварди около стадиона, та транспортният ад да е завършена картинка. И сега, така както съм гласувал за сегашната управляваща партия, на идните избори няма да гласувам за нея, понеже за мен е недопустимо ББ да сменя часовете ма мачове на Левски и да вкарва разни футболни уроди в ППЛ![/offtopic]
[offtopic]Тристане,без думи,мой човек.После се чудя що сме на това дередже и тая тиква е все на власт...
Ти не знаеш какво се случва в строителния сектор...всичко де е ГЕРБерастка фирма печели обществени поръчки,пръкнаха се някви незнайни фирмички(Пайп системи майп системи и тем подобни анонимници),които станаха ''изведнъж много големи'' в строителството,ебаха майката на всичко и направиха монопол.Как да е.[/offtopic]
[offtopic]Виж, всеки сам избира за кого да гласува и никой няма моралното право да критикува инакомислещите гласоподаватели, които са гласували по лична съвест и собствено усмотрение. Аз например, към онзи момент в миналото така съм счел за редно и така съм гласувал. Но сега, след като видях политическа намеса във футбола, особено такава касаеща личните ми интереси в контекста на събитията около любимия ми отбор, се отвратих и повече няма да гласувам за тази партия. Толкова по темата за моя вот и настроения. Другите упоменати от теб схеми не искам да ги коментирам, те са предмет на друг подфорум, а тук все пак е тема за новините и делата около славния Левски футболен тим.[/offtopic]