Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2018 11:52

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
miro_rz написа:Само мрънкате а когато дойдат изборите не си мърдате гъзовете от дивана !
Какъвто ние е народа такива са ни и управляващите !

[offtopic]Недей да правиш такива категорични заключения, моля те, 'щото аз лично избори не изпускам - винаги, ама винаги съм гласувал, защото считам, че така е редно! Следователно имам пълното право да мрънкам, защото няколко седмици си планирам идната сряда - следпразнични задачи, работа, работни задължения, път и маршрут до стадиона (нищо, че съм в София), среща с братя-левскари за по бира преди мача и т.н. И сега какво - бам в 18:00 часа, вместо в 19:00. Ти знаеш ли какъв ад е столочиния трафик между 17:00-18:00 часа, а? И на панагон - затворените улици и булеварди около стадиона, та транспортният ад да е завършена картинка. И сега, така както съм гласувал за сегашната управляваща партия, на идните избори няма да гласувам за нея, понеже за мен е недопустимо ББ да сменя часовете ма мачове на Левски и да вкарва разни футболни уроди в ППЛ![/offtopic]

[offtopic]Тристане,без думи,мой човек.После се чудя що сме на това дередже и тая тиква е все на власт...
Ти не знаеш какво се случва в строителния сектор...всичко де е ГЕРБерастка фирма печели обществени поръчки,пръкнаха се някви незнайни фирмички(Пайп системи майп системи и тем подобни анонимници),които станаха ''изведнъж много големи'' в строителството,ебаха майката на всичко и направиха монопол.Как да е.[/offtopic]

[offtopic]Виж, всеки сам избира за кого да гласува и никой няма моралното право да критикува инакомислещите гласоподаватели, които са гласували по лична съвест и собствено усмотрение. Аз например, към онзи момент в миналото така съм счел за редно и така съм гласувал. Но сега, след като видях политическа намеса във футбола, особено такава касаеща личните ми интереси в контекста на събитията около любимия ми отбор, се отвратих и повече няма да гласувам за тази партия. Толкова по темата за моя вот и настроения. Другите упоменати от теб схеми не искам да ги коментирам, те са предмет на друг подфорум, а тук все пак е тема за новините и делата около славния Левски футболен тим.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 апр 2018 17:27

[rimg]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29791353_2125543770999060_7637537815190989786_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeElt9skQ36IyQqVOUpBWyoMSTa7vbnAyxixKUogt63lu9mG5VMrQqPDY6tVhpqph69jd-m5b8bFm0OemXa5jm4sJquo8o_LSRh08MmnEtYfDA&oh=b225f40769febd8e97f83825ba7baa6b&oe=5B35BCF1[/rimg]
На 4-ти май се навършват 75 години от рождението на Гунди. Юбилеят ще бъде отбелязан тържествено преди мача с „Ботев” (Пловдив), а ние ви предлагаме тениска, с която да отидете на него. Цената е 22 лева. Доставка - до офис на Еконт.
https://www.facebook.com/QDVP1914/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 апр 2018 16:30

Сега ще видим спас какъв собственик ще е.
Ако е адекватен, ще изрита бойкотиращите пут*и от клуба!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2018 17:56

Момчета,в такива тежки времена,в които живеем няма как да оцелеем без един съюз. 8-) Давайте да прайм бартер и да сваляме Киро.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 апр 2018 17:59

delqnski47 написа:Момчета,в такива тежки времена,в които живеем няма как да оцелеем без един съюз. 8-) Давайте да прайм бартер и да сваляме Киро.

Е как ще стане?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2018 18:03

vvessel написа:
delqnski47 написа:Момчета,в такива тежки времена,в които живеем няма как да оцелеем без един съюз. 8-) Давайте да прайм бартер и да сваляме Киро.

Е как ще стане?

Е......как ще стане.Ми лесно.Излизаме с резервите за Купата,после вие обратното за първенството и готово. :mrgreen: Миньоро едно време така направи срещу тия от Разград.Помниш ли??После ни се хвърлиха в Перник и ни биха.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 апр 2018 18:33

Бойкот няма, има неможене пред гола. Не се трансферира доказан голмайстор като Мапуку,когато е в топ-форма.Самият Мапуку като физика превъзхождаше 90% от футбалерите по родната ППЛ.Да не би Ибрахимович да не е имал пречки с Ван Гаал или Моуриньо, да не би Зидан да не се е карал с Роналдо или Дел Боске?

Ако няма коренна промяна срещу ФК Ловеч и краен победител: ЛЕВСКИ да го пращат обратно,защото е очевидно,че италианеца дотук няма отговори на предизвикателствата в първенството,а Русев е популист и иска феновете на своя страна.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 апр 2018 18:52

Вярно ли е, че Каранга, Манолев и Джеферсон пропускат мача за купата с нас? :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 апр 2018 18:56

delqnski47 написа:
vvessel написа:

Е как ще стане?

Е......как ще стане.Ми лесно.Излизаме с резервите за Купата,после вие обратното за първенството и готово. :mrgreen: Миньоро едно време така направи срещу тия от Разград.Помниш ли??После ни се хвърлиха в Перник и ни биха.

За това трябва да се разберат Спас и ГГ. Ама ГГ наредил бой до дупка по Левски, та не знам как ще стане. А и Лудите ви ошамариха та не се знае ще има ли смисъл. Да не останете с две калъфки накрая.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 апр 2018 18:58

koisa написа:Вярно ли е, че Каранга, Манолев и Джеферсон пропускат мача за купата с нас? :roll:

Да.

Върни се в “Левски”