ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Ботев
297
63%
Равен
57
12%
Победа за Левски
115
25%

Общо гласове: 469

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / Петък /

Мнениеот Eminem » 06 апр 2018 16:25

Тези шиб*ни нещастници моментално да бъдат уволнени!!! Това е бойкот. Трябва да бъдат съблечени и наеб*ни!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT

Мнениеот костенурк » 06 апр 2018 16:25

очаквана поведа,макар че очаквах по-изразителна.червения картон спаси гостите от разгром.гледаме напред 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 апр 2018 16:26

Черният козел написа:Ама вие верно не вдявате,на тоя целта му е купата и ще я вземе ! Другото са тренировки и хич му не пука,че ние си късаме нервите.

В задачата обаче се пита как ще стане това :?
Вие сте трагедия, с отбора на ГГ, ако не вали, може да се получи грозна картинка.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 06 апр 2018 16:26

Балкански Орел написа:Абе Делио си вика на италиански, а съм 100% сигурен, че никой от футболистите не вдява италиш.Пълна пародия на клуб.Ако ще идва чужд тренер трябва заължително да знае или български или английски.

И аз това си мисля. Особено като даваше оказания на Обертан. Какво точно ще дене Обертан от италианския ма Роси.

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 06 апр 2018 16:26

Вие неразбирате :) .Футболистите малко са се бъгнали от тактически схеми сега като се рестартират за купата ще видите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2018 16:26

bilyaletdinov написа:Айде да си говорим с имена. Кои футболисти "бойкотират"? 2/3 от състава дойде по времето на Роси :lol: Сигурно Митрев и Прохазка бойкотират и Васил Панайотов, забравих Стаси :lol:

Още при зимната подготовка нещо се е "счупило" . Били се разсърдили, защото ги карал да тренират преди контрола. Общо взето не им харесвало. Горанов се е оплаквал на Иван Иванов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 06 апр 2018 16:26

Работата е ясна!Така наречените "тартори,лидери"иската нов треньор!Спас Русев трябва да действа като президента на "Олимпиакос"!В този мач ясно си пролича,защо на Прохазка и Панайотов не са предложени все още договори,а Митрев трябва моментално да бъде освободен от клуба!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2018 16:27

bilyaletdinov написа:Айде да си говорим с имена. Кои футболисти "бойкотират"? 2/3 от състава дойде по времето на Роси :lol: Сигурно Митрев и Прохазка бойкотират и Васил Панайотов, забравих Стаси :lol:

Прохазка, Яблонски, Ейолфсон, може би Панайотов и Митрев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 06 апр 2018 16:27

Левски ако не се вдигне мачовете за купата ще са протоколни!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2018 16:28

Не знам кой какво бойкотира. Идиотизмите на Роси в началото и алогичните му решения се чудех какво са. Вече е очевидно - некадърност. Тоя човек ще се покаже като абсолютен антитреньор. Някой играч показва стабилност в резултат на което тоя го закотвя на пейката за няколко мача да му падне формата. Това се случи с Горанов, с Панайотов, с Вутов. Не знам какво тренират и какво правят на тренировки обаче се вижда, че те нямат пласиране, няма точно подаване на повече от 5 м., вече и статичните положения, че даже и дузпите са безсмислени. Няма абсолютно никаква мисъл какво да се прави напред. Днес имаше две ситуации да нападат с четирима на трима и от тях не последва нищо освен подаване в ръцете на вратаря. Аз съм изключително затруднен да определя кой е най-голямото дърво.

Върни се в “Левски”