ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Ботев
297
63%
Равен
57
12%
Победа за Левски
115
25%

Общо гласове: 469

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / Петък /

Мнениеот alexdb » 06 апр 2018 15:22

Не знам вече аз ли съм се настроил на играта на тези футболисти или те са постигнали някакво съвършенство на безидейност и показват очевадно нежелание дори да се затичат по игрището. Не знам Роси ли им пише тактиката и начина на игра и поведение или тия са такива мърди, че няма вече накъде. Много трудно е да се определи кой изобщо е най-голямата тотал щета ама се вижда, че няма един който да се раздава. Не знам защо се подава непрекъснато към Митрев който от три изритвания на топката един път я праща в тъч, един път в противник който е преди центъра и един път където иде. При положение, че няма един напред който да е показал, че може да играе с глава е интересно защо топката се изритва към нак. поле. Абе не знам дали си струват усилията за коментари. Ако сеньорето не може да спечели и този мач с човек повече тоя не става и за втородивизионен отбор. Всъщност дори играта на Витоша Бистрица е по-атрактивна, по-динамична и с по-малко елементарни грешки от това което показва Левски в пореден мач.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 апр 2018 15:24

PFC Litex написа:
Warped написа:Няма играч, който да посрещне Обертан и не той не тръгваше към аут линията.

Снимката от положението показва идеално ситуацията
[rimg]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180406/e22bab3c609fb0678529ef2b0e42efb8.jpg[/rimg]

Абе мен тука вече Обертан е паднал, какъв е тоя тъп стоп кадър
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 апр 2018 15:24

Митрев адски слаб, Холмар неубедителен цяла пролет, Вутов няма място в състава! Спестен ЧК по-рано през полувремето и после съдията се престара с изгонването на Пиргов, чийто фал си беше само за ЖК. Поредното слабо полувреме. Гредата ни беше случайна, Обертан за малко да ритне земята. :oops: :oops:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 апр 2018 15:25

Другия защитник беше на 15-20 метра от Пиргов и нямаше как да пресрещне Обертан.
И на мен леко пресилено ми се стори картона, но предния беше доста по червен. Само се притеснявам, че ще търси кой да изгони от Левски за компенсация.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 06 апр 2018 15:26

Тоя Пиргов е като Скрипал деба-двоен агент, в съблекалнята требва да му наврат един чорап в носа-малко Новичок раута да стане...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 апр 2018 15:26

TristaNNN написа:Предлагам оттук-насетне модераторите да трият всяко мнение, което съдържа въздишки по Пиргов. :mrgreen:

Тихо сега. Другия мач като вкара два гола в един мач...... Някой ще искат да го сменим с Яблонеца :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 06 апр 2018 15:27

vvessel написа:Само се притеснявам, че ще търси кой да изгони от Левски за компенсация.

Сега е момента Тони Вутов да си заслужи заплатата за следващя сезон при нас... :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 06 апр 2018 15:27

Warped написа:
PFC Litex написа:
Warped написа:Няма играч, който да посрещне Обертан и не той не тръгваше към аут линията.

Снимката от положението показва идеално ситуацията
[rimg]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180406/e22bab3c609fb0678529ef2b0e42efb8.jpg[/rimg]

Абе мен тука вече Обертан е паднал, какъв е тоя тъп стоп кадър

Този кадър е след като Обертан е вече задържан и паднал. Естествено, че топката ще е далеч. До колкото другия защитник. Ако си мислите, че този е изобщо в играта и има шанс да настигне Обертан, гледайте нещо друго.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2018 15:27

ralka_levskarka написа:
icemanbg33 написа:
ralka_levskarka написа:
PFC Litex написа:Съдията тук се престара, явно компенсира предното си решение.

Мда и аз така смятам, ако това е ЧК, онова е лилав.

Последен в защитата, какъв картон да е? Друг е въпроса, че нямаше фаул.

Имаше играч вляво от Обертан, Пиргов не е последен.

Абе коментаторите я вземете да прочетете промените в правилата и тогава коментирайте. Вече се гледа дали атаката е опасна без значение дали има или няма друг някой на тъч линията. Картонът е чист червен. Отделно съдията спести още един червен картон за зверското влизане срещу Панайотов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2018 15:28

Сега, като гледах повторението, то не се знае дали вратаря няма да превари Обертан да стигне пръв до топката.
В това положение няма чиста (безпосрна) голова възможност
Изображение

Върни се в “Левски”