/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Делио Роси
Съгласен съм с Методито.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- metodito
- Контакти:
[quote="Jordan1914"
Ти правиш ли разлика между позицията на Тиам и Гомез?Ричард да не би да блестеше,Де Ноер,Грийн??Гомез е плеймейкър,а не дефанзивен халф като Тиам!А и ако погледнеш последните мачове ни дупчат от фланговете![/quote]
И Гомес и Тиам имат на първо място да са връзка между дефанзивните и офанзивните футболисти и след това осуетяване на атаките на противника. В какъв смисъл "да блестят"? Да, Джери, когато играеше като стопер/либеро или както искаш го наречи, направо си блестеше... В смисъл, може би искаш да кажеш, че никой не обръща внимание на дефанзивните полузащитници ли? Ми, принципно да, всеки гледа център-нападателя. Някои гледат и други. А дали е плеймейкър Гомес... Роси го използва на различна позиция. На няколко пъти тук хора посочиха изчезването на дефанзивния халф, класическият разбивач. Тиам е такъв. Той е лимитиран откъм организационни способности. Гомес е поливалентен футболист и има много добър поглед над терена. Но за добро или лошо, и двамата са натоварвани с едни и същи задачи. Тиам е идеален при гостуване и когато трябва да се отбраняваме, Гомес е организатор.
Ти правиш ли разлика между позицията на Тиам и Гомез?Ричард да не би да блестеше,Де Ноер,Грийн??Гомез е плеймейкър,а не дефанзивен халф като Тиам!А и ако погледнеш последните мачове ни дупчат от фланговете![/quote]
И Гомес и Тиам имат на първо място да са връзка между дефанзивните и офанзивните футболисти и след това осуетяване на атаките на противника. В какъв смисъл "да блестят"? Да, Джери, когато играеше като стопер/либеро или както искаш го наречи, направо си блестеше... В смисъл, може би искаш да кажеш, че никой не обръща внимание на дефанзивните полузащитници ли? Ми, принципно да, всеки гледа център-нападателя. Някои гледат и други. А дали е плеймейкър Гомес... Роси го използва на различна позиция. На няколко пъти тук хора посочиха изчезването на дефанзивния халф, класическият разбивач. Тиам е такъв. Той е лимитиран откъм организационни способности. Гомес е поливалентен футболист и има много добър поглед над терена. Но за добро или лошо, и двамата са натоварвани с едни и същи задачи. Тиам е идеален при гостуване и когато трябва да се отбраняваме, Гомес е организатор.
Тиам и Гомез имат едновременно място на терена .Аз съм писал доста против испанеца, но ако му се намери мястото като организиращ халф и му се намалят дефанзивните функции може да е доста полезен. Би ми било интересно да видя едно 4-1-4-1 с Гомес-Вутов-Паулиньо и Обертан и един приличен раздвижен нападател пред тях. Като Паулиньо и Обертан са играчите на фланга, както пише Методи, но не крила
- blue avalanche
- Контакти:
drvasko98 написа:Би ми било интересно да видя едно 4-1-4-1 с Гомес-Вутов-Паулиньо и Обертан и един приличен раздвижен нападател пред тях.
Днес ще ги видиш. Без "раздвижения нападател".

Тоя Спас, ако е заробил отбора с някаква безумна неустойка за пенсионера, да изсъхне до кофите.
drvasko98 написа:Тиам и Гомез имат едновременно място на терена .Аз съм писал доста против испанеца, но ако му се намери мястото като организиращ халф и му се намалят дефанзивните функции може да е доста полезен. Би ми било интересно да видя едно 4-1-4-1 с Гомес-Вутов-Паулиньо и Обертан и един приличен раздвижен нападател пред тях. Като Паулиньо и Обертан са играчите на фланга, както пише Методи, но не крила
Нали второто полувреме Гомез игра офанзивен. По 2 мин. се чуди на кой да пусне и накрая подава настрани. Особено видно беше Прохазка като тръгна на двойно с него. Първото полувреме пък пасовете му бяха само назад. Панайотов опитваше да изнася, но всеки втори пас му беше грешен. Обертан или Вутов трябва да са зад нападателя, но за целта трябва нападател. Буш не става. Костов незнайно защо стои резерва. И друг няма.
- Neron
- Контакти:
Няма нито една причина Делю да остава и секунда повече. Още преди месеци ви казах, че нищо няма да се подобри. Смяната на треньора е задължителна преди мачовете с хибрида. Промяната може да е само положителна. Ако вземем Кокала съм сигурен, че ще ги изплющим. Ще играем същия грозен футбол ама ще бием.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- modor
- Контакти:
Neron написа:Няма нито една причина Делю да остава и секунда повече. Още преди месеци ви казах, че нищо няма да се подобри. Смяната на треньора е задължителна преди мачовете с хибрида. Промяната може да е само положителна. Ако вземем Кокала съм сигурен, че ще ги изплющим. Ще играем същия грозен футбол ама ще бием.
Кокала няма да дойде. Нали помниш защо беше разкаран.......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Повтарям се - оставка!!!
- Neron
- Контакти:
modor написа:Neron написа:Няма нито една причина Делю да остава и секунда повече. Още преди месеци ви казах, че нищо няма да се подобри. Смяната на треньора е задължителна преди мачовете с хибрида. Промяната може да е само положителна. Ако вземем Кокала съм сигурен, че ще ги изплющим. Ще играем същия грозен футбол ама ще бием.
Кокала няма да дойде. Нали помниш защо беше разкаран.......
Трябва ни някой, който да ги надъха поне до края на сезона. Не ни трябва тактик или стратег. Някой с чисто балкански манталитет. Видяхме великия тактик Делю само Локо Каспичан не го е разкрил още.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!