Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот insaneboy1 » 05 апр 2018 00:16

Tiberius написа:
Groucho написа:Всичко в рамките на закономерното и очакваното в първите полуфинали, изключая малко по-убедителната победа на Ливърпул.
Има 2-3 процента ментална интрига тук-там, но ще е чудо, ако някой от победителите тази седмица пропусне класирането за следващия етап.

Аз дори не знам защо се играят тези мачове, като отдавна е ясно, че финала на ШЛ ще бъде между сигурния финалист- Манчестър Юнайтед и топ фаворита за спечелване на ШЛ- Манчестър Сити. Финалът ще се проведе на ментално ниво, разбира се. :lol: :lol: :lol:

чакай къде отписваш ПСЖ :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2018 00:35

Кофти нещо е че интернет стана твърде масов и това съвпадна с доминацията на испанските отбори. Болшинството от феновете им са ужасни. :mrgreen: Писна ми от тях, следва да се надявам купата да отиде в Мюнхен, което си е травестия за футболните ми пристрастия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 апр 2018 00:44

Така е...миналото е предупреждение за бъдещето... англичаните създават играта, испанци, немци и италианци ги учат как да я играят. :twisted:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2018 00:47

То от тия дето останаха, не е много за печелене и от английски отбор. Въобще, направо тая година да мине без победител турнира ще е най-добре. На всички по една калъфка да връчат и толкоз.

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 05 апр 2018 01:06

Е, ако трябва да бъдем честни със себе си, ако не станат някакви изненади на реваншите и отборите, които взеха преднина след първите мачове продължат на 1/2 финалите, то това са класически отбори за турнира. Биха се получили класически мачове за ШЛ, както и да се паднат двойките. Прекрасен турнир се получава до момента. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 апр 2018 01:11

Като фен на английски отбор си вади един тефтер и записвай.

1 Ловът на птици с футболна топка не се нарича футбол.
2 фаталитите от Мортал Комбат нямат място на футболния терен.
3 Когато топката се рита напред, се гледа да е по посока където има футболист, който евентуално може да я стигне.
4 Преди да симулираш за дузпа, минаваш през театрален кръжок. Погледът на умиращ за добра кауза революционер, трябва да бъде съпътстван с вика на ранен лъв и грациозно движение на салса танцьор.
5 Топката е от женски род- следователно има нужда от нежно и елегантно отношение. Не трябва да се отнасяш с нея като чувал с картофи.

За сега толкова. Малко упражнения без топка. С нея е доста по-сложно.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GSsfP8nRvYg[/youtube]
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2018 01:14

Ето, точно това имам предвид. :lol:

Е, сигурно като се завърти колелото и някои други отбори поемат щафетата, техните фенове ще са същите високомерни гъзове. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2018 01:34

Резонни резултати в първите мачове. При отсъствието на Милан четирите най- успешни отбора в турнира взеха своето. Трите 5-кратните шампиони бяха безмилостни срещу отборчета, невдигали купата. Много мачове се играха безсмислено, за да стигнем до финалната четворка от най-титолуваните отбори. Няма смисъл от тая формула на турнира.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 апр 2018 01:37

rhaegar написа:Ето, точно това имам предвид. :lol:

Е, сигурно като се завърти колелото и някои други отбори поемат щафетата, техните фенове ще са същите високомерни гъзове. :lol:

Еми знаеш, че колелото се върти. Въпросът е, какво ще стане, ако се счупи... ще се купи ли ново, или ще се попрява старото... 8-)

Да си задник не е професия, а природа... не съди такива като мен, бъди вярваш и съди господ за нашите слабости. :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2018 01:46

Furious_Monk написа:Еми знаеш, че колелото се върти. Въпросът е, какво ще стане, ако се счупи... ще се купи ли ново, или ще се попрява старото... 8-)

Да си задник не е професия, а природа... не съди такива като мен, бъди вярваш и съди господ за нашите слабости. :lol:

Кат се счупи, минаваме на кърлинг и тва е. Стига с тая топка, ще дойде времето на чайниците. :lol:

Иначе тая работа с вярването не ми се получава. Предпочитам да си съдя хората. :lol:

Изображение

Върни се в “Архив”