Първа лига XXVIII кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейоф)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Първа лига XXVIII кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейоф)

Мнениеот BRF » 04 апр 2018 16:07

V1098 написа:
CSKA_1948_ написа:Интересно защо клетките не са такива в Благоевград, Стара Загора, Велико Търново, където се изсипаха хиляди армейци? Защо там нямаше нито един проблем?

Според мен Гаменските прояви нямат място на стадиона. Да чупиш седалки, да хвърляш камъни,бомбички,какво ли още не не е редно, и в Стара Загора си спомням преди 2-3 години, от Цска имаше над 2 000 човека там от селата околията, и Берое мисля че вкара гол и нещо стана, и по-едно време гледам седалки какво ли още не лети хвърчи ПОНЕ 10 СЕДАЛКИ СТРОШИХТЕ.!! Плюс това камъни и бомбички летяха беше страшна работа.

В гостуващия сектор в зарата няма седалки!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 апр 2018 16:07

Warped написа:Е това наистина ме учудва. Тодоров е доказан слуга домуса, неочаквах чак толкова явно. Очквах да сложат, некой чорбар за баланс като сваТбата, доказан също

Има оправдание - Тодоров. ;)
Вече и да паднете няма да ви боли! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 апр 2018 16:08

Warped написа:Е това наистина ме учудва. Тодоров е доказан слуга домуса, неочаквах чак толкова явно. Очквах да сложат, некой чорбар за баланс като сваТбата, доказан също

И аз се учудвам на наглостта да сложат точно Тодоров. Такива мачове би трябвало да се свирят от международни съдии, след като наще всичките са хора или на Ганчев или на Домусчиев.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 апр 2018 16:08

CSKA_1948_ написа:
IvailoRz написа:Правите се на ощипани. Като не е готов сектора за гости къде да ви сложат ? Който не го кефи да гледа по телевизията. Точно зад мястото на което ще сте ,има стъкла ,хора и т.н. Та нали няма да остане здраво стъкло ?! Дано са махнали и седалките от мястото .

А вие говорите без да мислите. При последния мач в Разград имаше към 100-150 фена на ЦСКА в сектор ''В''. Имаше ли нещо хвърлено, нещо счупено и т.н.? Преди 6 години се хвърли 1 ракета и айде сега заради нея всички да страдат...

Тая ракета беше отговор на хвърлените към нас бутилки!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 апр 2018 16:15

krumeto написа:

Има оправдание - Тодоров. ;)
Вече и да паднете няма да ви боли! :lol:

Загубата винаги боли, когато си от ЦСКА! Само средняците като Левски приемат загубите радушно ;) . В крайна сметка ако Тодоров е сложен там за да реши мача в полза на Разград, това само доказва колко силен е страхът във вражеския лагер от ЦСКА.

mj1919
Контакти:

Мнениеот mj1919 » 04 апр 2018 16:30

niki.al написа:Всичко приключва за няколко дена 6 април - сбогом титла 11 април - сбогом купа.

[offtopic]Така бързо може , да приключат парите на Пеевски и Домуса също хахха[/offtopic]
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ, ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА ! :twisted:

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 04 апр 2018 16:55

Е що не турнаА Кабачето за съдия ве ? :(

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 04 апр 2018 16:59

Аз пък очаквам коректно съдийство. Нали се сещате какво ще се случи, ако един от двата отбора бъде брутално порязан... Че ще е нервен мач, нервен ще е, но смятам, че съдиите ще се справят ;)

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 04 апр 2018 17:43

CSKA_99 написа:Аз пък очаквам коректно съдийство. Нали се сещате какво ще се случи, ако един от двата отбора бъде брутално порязан... Че ще е нервен мач, нервен ще е, но смятам, че съдиите ще се справят ;)

Точно ще е нервно трябва чужд съдия без пристрастия който ще свири това което види без да се притеснява кой какво ще каже след мача.
Аз съм за Лудогорец но ако има да кажем 2 дузпи в нашето наказателно да се дадат а не да се подмине едната примерно защото ще ме обвинят че подпирам единия или един играч има жълт и прави 5-6 нарушения ,но втори не му се дава за да е спокойно по трибуните

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 апр 2018 18:01

Класика! След гръмките закани за побой, разгром, доминация и какво ли още не, рязко започнаха застраховки от поражението - със съдията, разбира се. Ала в интерес на истината, си мисля, че след смяната на шефа на съдиите, поне за известно време ще наблюдаваме коректно съдийство, ей така - от кумова срама за пред малкото останали любители на футбола у нас, което по принцип едва ли ще попречи на Стойкас да си намери за какво да мрънка след мача. Но да видим де, дано реферът се справи, мисля си, че ще успее, все пак е международен съдия, при това номер 1 у нас.
Следователно, прогнозата ми е 2-0 за Лудогорец.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”