Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 04 апр 2018 12:55

drvasko98 написа:За мен е напълно нормално всеки левскар да бойкотира типаж като Спас Русев начело на отбора. Може да попиташ някой да ти обясни какво имам предвид...

Него ни го натресоха. Преди това беше натресен Иво Тотонев. Преди тях беше БатАков. Все " убавци ".
Кой не би бойкотирал , бих попитал.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 04 апр 2018 13:04

wilge написа:
icemanbg33 написа:
Само аз ли не съм съгласен с това мнение? Да наистина последните 10 години това е положението, но сега не се ли действа правилно? От маркетинговата страна правим неща които никой друг в БГ не прави, а структурата си е ясна. Привлякоха се не малко класни футболисти (друго е дали ще се нагласят) не лош треньор (друго е дали е точния) и собственика дава време и на футболисти и на треньор. Вие нема искате след 10 години крах, за 1 сезон да се оправим? То е много лесно от страни да си казваме 10 години са ни мамили сега пак ни мамят. Дайте време на отбора и тогава ще можем да правим равносметки.

icemanbg33, не мисля, че последните десет години са крах. Вярно, не винаги сме били чак толкова зле, но имаме проблясъци. Не е това което искаме да бъдем, но виж Милан, Интер, Арсенал, Манчестър Юнайтед и други. Върхът е само за един, а Левски няма сили да го достигне за сега. Не се вижда надеждата, перспективата. Нима не си на мнение, че тези поотделно качествени футболисти не оправдават очакванията на масовия зрител? Нима смяташ, че се представят добре като отбор, като колектив? Нима не виждаш безразличието, липсата на хъс и спортна злоба, липсата на желание за победа? Та ние не сме обърнали един мач!
Не съм на ясно дали неатрактивността се дължи на треньорските указания. Мапуку беше продаден не само заради добрата цена, но и поради опитите да импровизира, да избяга от калъпа. За осем месеца при този треньор не виждам надграждане, а отстъпление. Особено след зимната подготовка. Виж двата клипа по долу и ще разбереш какво искам да кажа. Акцентирам върху настроението, желанието, стила на игра, атмосферата на стадиона, броя на зрителите. И ще разбереш. Надявам се, не си елементарен като индивида с аватар на пролетно растение, който реагира първосигнално и обикновено ругае защото не знае друг начин за изразяване на несъгласие.
https://www.youtube.com/watch?v=Yk057C0lRQA
https://gong.bg/football-sviat/liga-evr ... azh-441639

Факт са думите които говориш, но пак казвам, че се изисква време. Лудогорец е 5 6 годишен проект преди да започне да жъне. Футболистите в Левски много дойдоха преди 2 месеца. Да не говорим, че за мен 8 месеца не са нищо за 1 треньор. Отделно, смятам че клуба реагира много правилно на сегашното положение. Имиджа на клубовете в България е, че на 2рия резултат си аут. Затова никой свестен треньор не иска да дойде. Аз смятам, че ако на Роси му се дадат 2 години, след него ще имаме много по-класни избори за треньор. А тези клипове няма нужда да ми ги показваш. Стига само да се върнеш до сезона 2006/2007 и можеш да го видиш същото. Футбола е толкова различен от това което беше 90' че не е истина. За аргумента ти, че няма надграждане смятам че си прав. Обаче допълнително смятам, че хубавите неща стават бавно. Единственото което липсва вмомента което и аз не приемам е хъс и желание.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 апр 2018 13:22

icemanbg33 написа: Единственото което липсва вмомента което и аз не приемам е хъс и желание.

Единственото? А дали то не е първото условие (не достатъчно, но абсолютно необходимо условие), за да се получи каквото и да е.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 апр 2018 13:37

icemanbg33 написа:
wilge написа:
icemanbg33 написа:
Само аз ли не съм съгласен с това мнение? Да наистина последните 10 години това е положението, но сега не се ли действа правилно? От маркетинговата страна правим неща които никой друг в БГ не прави, а структурата си е ясна. Привлякоха се не малко класни футболисти (друго е дали ще се нагласят) не лош треньор (друго е дали е точния) и собственика дава време и на футболисти и на треньор. Вие нема искате след 10 години крах, за 1 сезон да се оправим? То е много лесно от страни да си казваме 10 години са ни мамили сега пак ни мамят. Дайте време на отбора и тогава ще можем да правим равносметки.

icemanbg33, не мисля, че последните десет години са крах. Вярно, не винаги сме били чак толкова зле, но имаме проблясъци. Не е това което искаме да бъдем, но виж Милан, Интер, Арсенал, Манчестър Юнайтед и други. Върхът е само за един, а Левски няма сили да го достигне за сега. Не се вижда надеждата, перспективата. Нима не си на мнение, че тези поотделно качествени футболисти не оправдават очакванията на масовия зрител? Нима смяташ, че се представят добре като отбор, като колектив? Нима не виждаш безразличието, липсата на хъс и спортна злоба, липсата на желание за победа? Та ние не сме обърнали един мач!
Не съм на ясно дали неатрактивността се дължи на треньорските указания. Мапуку беше продаден не само заради добрата цена, но и поради опитите да импровизира, да избяга от калъпа. За осем месеца при този треньор не виждам надграждане, а отстъпление. Особено след зимната подготовка. Виж двата клипа по долу и ще разбереш какво искам да кажа. Акцентирам върху настроението, желанието, стила на игра, атмосферата на стадиона, броя на зрителите. И ще разбереш. Надявам се, не си елементарен като индивида с аватар на пролетно растение, който реагира първосигнално и обикновено ругае защото не знае друг начин за изразяване на несъгласие.
https://www.youtube.com/watch?v=Yk057C0lRQA
https://gong.bg/football-sviat/liga-evr ... azh-441639

Факт са думите които говориш, но пак казвам, че се изисква време. Лудогорец е 5 6 годишен проект преди да започне да жъне. Футболистите в Левски много дойдоха преди 2 месеца. Да не говорим, че за мен 8 месеца не са нищо за 1 треньор. Отделно, смятам че клуба реагира много правилно на сегашното положение. Имиджа на клубовете в България е, че на 2рия резултат си аут. Затова никой свестен треньор не иска да дойде. Аз смятам, че ако на Роси му се дадат 2 години, след него ще имаме много по-класни избори за треньор. А тези клипове няма нужда да ми ги показваш. Стига само да се върнеш до сезона 2006/2007 и можеш да го видиш същото. Футбола е толкова различен от това което беше 90' че не е истина. За аргумента ти, че няма надграждане смятам че си прав. Обаче допълнително смятам, че хубавите неща стават бавно. Единственото което липсва вмомента което и аз не приемам е хъс и желание.

Това с времето е абсолютен мит и заблуда .Лудогорец като влязоха в А група си смениха отбора и станаха шампиони същия сезон.
ЦСКА-София също си смени отбора като влезе в ППЛ смени и двама треньори. Белчев е третия , пое отбора на 7 точки след Левски и завърши с 4 точки преди него и то защото не игра срещу Дунав последния кръг.
Как едни могат , а други не ?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 апр 2018 13:55

Работата на футболистите е 90% на тренировката. Нормално е ако имаш шеф който те кара да правиш неща, които не са по вкуса на работниците да има недоволство и падане на желание за работа. Това важни за всяка сфера и хора. Има ръководители за които служителите им ще направят всичко и такива които не ги понасят. Всичко зависи от началника и лидерските му качества. Ако не може да се нагоди към подчинените си и да станат един екип- сори не става за тази работа. Доста случаи познавам, как със смяна на шеф, същите служители стават съвсем различни и в едната и в другата посока. То не е само да стоиш като божество и да нареждаш. Да си ръководител, не е за всеки.
По-скоро би било вярна такава информация за отбора ни днес, предвид това, че преди да дойде беше известен с видеото в което удря свой играч.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 апр 2018 14:05

Ако и следващия шеф не го харесат и не са мотивирани да работят какво правим? И него ли сменяме, докато намерим такъв, който е симпатичен на служителите? :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 апр 2018 14:27

JackPackage написа:Ако и следващия шеф не го харесат и не са мотивирани да работят какво правим? И него ли сменяме, докато намерим такъв, който е симпатичен на служителите? :roll: :?

Не си много прав.Че си шеф,шеф си.Но Player по горе каза някои доста верни работи.Първо,ти си шеф,но трябва да си наясно,че без свойте подчинени нищо не можеш да свършиш.Да,ще ги замениш,но какво...ще си смениш половината екип ли?И тепърва ще адаптираш новите?Само защото си твърдоглав и гранитен мозък.Едно е да смениш един човек(футболист) и съвсем друго е половин отбор.Значи нещо куца,не е както трябва.Винаги трябва да се търси баланс в една ръководна фирма.Казвам го като човек,който знае какво се случва и какво трябва да се прави в строителна фирма,например.С работниците.Не трябва да ти се качват на главата,но не можеш да се държиш и като тиранин с тях,защото (особено в момента) се намират доста трудно читави работници(а да се сменя половин отбор футболисти също не си е работа).Така че нещата не са само в една посока.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 апр 2018 14:49

Какво по-различно игра Левски от мача в Стара Загора през есента, че да се говори за бойкот на футболистите?
За такова нещо може да се говори, когато отборът играе на някакво добро ниво и изведнъж рязко започне да пада. В Левски се играе един и същи посредствен футбол от идването на Роси. Единственото, което се променя е, че защитата ни става все по-калпава. Ама там все пак са двама от най-силните ни играчи - Холмар и Яблонски. Това са глупости за пред медии и фенове според мен. Прах в очите за такива като Ралка. Ние видиш ли 7 месеца играем футбол, който е посредствен и бавен, ама изведнъж в 8ия го осъзнаваме и започваме да обвиняваме футболистите. Смешна история. Да не говорим, че Роси лично е одобрил половината от настощия отбор.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 апр 2018 15:35

Промени в часовете в мачовете на Левски срещу ЦСКА-София:

Купа: ЦСКА-София - Левски (София) - 18:00 на 11 април
Първенство: ЦСКА-София - Левски (София) - 18:00 на 18 април
Купа: Левски (София) - ЦСКА-София - 18:30 на 25 април

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 апр 2018 15:43

1914.1902 написа:
Промени в часовете в мачовете на Левски срещу ЦСКА-София:

Купа: ЦСКА-София - Левски (София) - 18:00 на 11 април
Първенство: ЦСКА-София - Левски (София) - 18:00 на 18 април
Купа: Левски (София) - ЦСКА-София - 18:30 на 25 април

Само защото Бойко така поискал. Всичко е подчинено на него в тази държава. Какво управление има БФС, какви 5 лева. Онзи се обажда и веднага става факт.

Върни се в “Левски”