/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот OGI1914RZ » 03 апр 2018 16:51

Само ако отстои това свое решение, това ръководство ще докаже че е по различно и може би по добро от предишните.Много е лесно да "ритате" някого,когато е паднал. Наистина ли мислите че с друг треньор,точно този сезон,щяхме да постигнем нещо различно? Ако изключим пристрастията и погледнем по реално на нещата, може би ще се съгласите че най нормалното нещо е класирането да изглежда точно по този начин. Много имаме да гоним Лудогорец, а тирето,Берое,Ботев вече са сработени отбори с ясен гръбнак от играчи. Преднината в точките на припознатите се дължи на късмет, а не на в пъти по добра игра от нашата.Въпреки горепосочените предимства на Берое и Ботев, аз не мисля че сме били надиграни в мачовете с тях, просто не успяхме да вземем максимума точки. От сегашния отбор се изисква да изчисти неточностите,които видимо има, да се пресеят излишните, да се добавят един/двама където е нужно и в евротурнирите и най вече другия сезон, ние да сме сработения отбор и отборът една крачка по близо да Лудогорец. От днес за утре да заиграеш като Ман Сити е възможно само на ФИФА или П.Е.С. Нямало било подобрение в играта.... много бързо забравихте срама с Верея в баража!!!!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 апр 2018 16:54

doktora25 написа:Стивън Петков
Балтанов
Живко Миланов
Крум Стоянов
Яни Пехливанов
Димо Бакалов
Бирсент Карагерен
Станислав Маламов
Васил Шопов
Георги Божилов
Николай Будинов
Христо Златински

Леле!!!
Да не би да ставаме някакъв сателит на Дунав??? Или на Ботев???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 17:28

Правилно от стратегическа гледна решение на ръководството на "Левски". Дали е правилно в спортен аспект... всеки за себе си може да прецени. Но!, подобно на решението да не се гони Стоев след провала му за Купата в Бургас и това е правилно от стратегическа гледна точка. Дали ми харесваше онова след Бургас и това сега, няма да коментирам. И да философстваме и да се дръвчим, все тая: Роси остава и за следващия сезон.

Иначе, много интересно: "Левски" бие Лудогорец и държи първото място, Русев мълчи за тренера. "Левски" се мъчи да удържи ТРЕТОТО място!, пада вкъщи от Берое, Русев: "треньорът остава и за следващия сезон".

ЕВАЛА, СРАСЕ, КЕФИШ! Дева еничерите де узорпират този клуб, дева.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 17:35

OGI1914RZ написа:... Преднината в точките на припознатите се дължи на късмет,....

И, тука ме загуби...

Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 17:58

koisa написа:..
Значи или си глупав, или нарочно се правиш на такъв. :lol: Това, което коментирам аз е твоята измислена и жалка логика! Не съм седнал да адвокатствам на Митов, Топчо и ко, че да се връщам назад и да оправдавам нечия некадърност с индивидуалните грешки на някои играчи, както правиш ти в момента. Мисля, че по-горе съм написал мнението си относно грешките.
Това, че на теб ти е удобно да вадиш някакви сухи статистики без да отчиташ много фактори и ситуации през тези периоди от време е лично твой проблем. Само се надявам добре да ти плащат за тази работа. :lol: Щото така и не разбрах къде беше през останалото време и изведнъж се пръкна когато "трябва" Роси да се брани... :oops:

Напълно нормално. Подви опашката, щом трябва да се вадят факти. И отново се опитваш със странични неща да замажеш положението.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2018 18:00

metodito написа:
OGI1914RZ написа:... Преднината в точките на припознатите се дължи на късмет,....

И, тука ме загуби...

Само това изречение показва несъстоятелността на цялата глупост, която е написал. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2018 18:04

rane написа:апълно нормално. Подви опашката, щом трябва да се вадят факти. И отново се опитваш със странични неща да замажеш положението.

Явно при теб четенето и осмислянето са доста сложни процеси! :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 18:11

WPWW написа:
Досега няма треньор, който да е получил такъв кредит на доверие и след 8 месеца играта е едно голямо нищо.

И голямата разлика - сега има футболисти с име в европейския футбол - Обертан, Гомес, Паулиньо, Холмар и още няколко със сериозен потенциал. Къде отиваш изобщо да сравняваш с отбора, който имаше Стойчо Стоев, в който най-стабилният футболист беше лимитираният Белаид и ръководството една година не можеше да му намери и един нападател?!

В последните 5 години не бяха вадени толкова пари за футболисти, така че сравненията ти са меко казано неуместни. Да не говорим , че няма бг треньор, при който "Левски" щеше да се мъчи срещу Гълъбово, Монтана и Витоша. С такава игра, ако на пейката беше бг треньор щяхте да сте вдигнали бунт направо, явно опира до някакво чуждопоклонничество.
Значи, как може толкова много неверни неща да напишеш за отбора и да твърдиш, че си левскар?

Първо виж колко време треньор на отбора беше Ст. Стоев и тогава пиши за кредит на доверие!

Второ, ти изобщо гледал ли си отбора по времето на Ст. Стоев, че да напишеш такава глупост, нямаща нищо общо с реалността?!
Та аз с лекота мога да ти изброя поне 6-7 други играчи, които играеха по-добре от него и навъртяха повече мачове.
Започни с Йоргачевиш, мини през Краев, Прохазка и Бедоя, продължи с Де Нойер и Костадинов, а накрая стигни до Минев.
Ти изобщо гледаш ли Левски, та пишеш такива неща?

Последните 5 години не знам какви пари са вадени, но от този сезон според журналистите са платени 100 000 евро за Рошу, 200 000 за Нашименто, както е платено за наема на Тиам, Холмар и Афонсо. Лятото бяха продадени Краев и Бурабия, а зимата Мапуко. В клуба според това, което се тиражира из пресата, са постъпили ок. 2 млн. лв.Повече от това, което е платено за останалите.
Как беше преди и колко футболисти си тръгнаха без дори 1 лев да бъде платен на Левски?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 18:17

WPWW написа:Докато италианчето е треньор, няма да гледам мач на "Левски".....
Това добре, но ако цъфнеш, след някой от следващите мачове да коментираш тук, това знаеш ли какъв ще те прави :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 18:20

metodito написа:...

Иначе, много интересно: "Левски" бие Лудогорец и държи първото място, Русев мълчи за тренера. "Левски" се мъчи да удържи ТРЕТОТО място!, пада вкъщи от Берое, Русев: "треньорът остава и за следващия сезон".

...
Кога това и за кой треньор става въпрос?

Върни се в “Левски”