/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

ChuckNorris
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот ChuckNorris » 02 апр 2018 19:41

Captain Stottlemeyer написа:Започвам с уговорката, която направих и след злощастната загуба от „ЦСКА-София“ (София), че ако вчера „Левски“ беше победил, тази тема нямаше да съществува. Твърдо съм ЗА това Делио Роси да остане поне един цикъл (той направи само една зимна подготовка). Защо?
1. Загубата вчера беше неприятна, но не може винаги да се печели. Имаше и липса на късмет, и индивидуални грешки, и един разсеян Божидар Митрев, който май още празнуваше съботния си рожден ден. Отборът на „Берое“ е израснал в последно време, отделен въпрос е, че в последната дузина мачове за първенство имаме доста отрицателен баланс срещу него: 3 победи, два равни мача и 7 (седем) загуби!
2. Някои футболисти в тима не са за „Левски“, някои играят без нужната мотивация, смятам и че някои бойкотират треньора!
3. Който и миналата година да беше заел треньорския пост вместо Делио Роси, реално „Левски“ пак щеше да бъде на третото място, което заема и сега. Като състав „Лудогорец“ е по-силен и по-обигран, „ЦСКА-София“ (София) е по-обигран.
4. „Левски“ няма да стане по-силен, ако смени треньора си сега! :!: Освен това, предстоят важни мачове, които могат (до известна степен) да осмислят сезона.
5. Може би Делио Роси има нужда от повече време, за да се адаптира към нашата, българска действителност!?... :idea: Със сигурност съставът има нужда от време, за да се обиграе. Според мен, освен Обертан имаме нужда поне от още един качествен плеймейкър, какъвто беше Тасевски и поне един топ нападател, какъвто беше Гарата! Защо продадохме Мапуку, така и не ми стана ясно!?... :roll: 8-)

1. Липсата на късмет, индивидуалните грешки, лошото време и т.н. са част от футбола. Случват се постянно тези неща, но много рядко са с фатални последици за класен отбор ръководен от специалист. Когато се получи индивидуална грешка отбора трябва да играе така, че да я компенсира. Като има класа и добър треньор това почти винаги става. Да не говорим за многото примери класен треньор и не много класен отбор как може грешките да се сведат до минимум. Добрия треньор прави така, че отбора да играе не дефанзивно, не офанзивно и атрактивно, а печелившо - независимо от условията.

2. По тоя въпрос вината е изцяло на Роси. Той си направи зимна селекция и подготовка. Той е човекът, който трябва да ги мотивира и т.н. Не се разбра най-скъпото ни попълнение от лятото що за играч е. Не се разбра и с Панайотов какво се случва, може би един от най-мотивираните ни и сърцати играчи. Защо се продаде Мапуку и още много въпроси могат да се зададат към Роси, но не се надявам на смислен отговор. Мотивацията, настройката, изборът и подребата, както и тактиката са си негова работа. Работа за която получава слаб 2

3. Тогава защо му плащаме тлъстата заплата, като резултата ще е същия със всеки треньор. За какво същност му плащаме, след като повече пречи отколкото да помага. Лудогорец са по-слаби от миналата година, тирето и те не са нищо особено, ако не са полягващите им отбори и съдийските тесли в тяхна полза.

4. Защо? Обикновено когато има треньорска смяна се получава игрови подем и повишена мотивация при играчите. Челси с един Ди Матео ШЛ взеха със смяна по време на сезона.

5. Осем месеца не си ли се адабтирал. Не си ли разбрал в що за клуб си, едва лище го направиш. Отбора има нужда от обиграване, но с течение на времето вместо играта да се подобрява се случва точно обратното. Кой друг, ако не треньора би бил виновен за подобно нещо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2018 19:41

TristaNNN написа:И все пак, опитайте да се абстрахирате от неприятната загуба вчера и помислете трезво дали една евентуална треньорска смяна преди полуфиналните мачове с ГМО-то би била ползотворна за отбора :!:

Каза го и един друг съфорумец (май Серафим): в патова ситуация сме - не е време за смяна сега, в същото време, разказ с предизвестен край е всичко... май. Ако има нещо положително, смешно може да ти е, но поне не умря всичко за нас ноември-декември. Ъпгрейваме. :lol:
Последна промяна от metodito на 02 апр 2018 19:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 апр 2018 19:45

Логиката на адвокатите:
Загуба/Равен = виновни са играчите, прекалено са слаби за Роси.
Победа = Роси е велик, гений, супер треньор от невиждана класа... (вечно "виновните" играчи нямат заслуга за победата). :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2018 19:48

WPWW написа:Хората, които се концентрират върху Митрев и хвърлят на него вината, са абсолютни псевдолевскари и лаици!

Вратарят ли е виновен, че "Левски" играе архаичен антифутбол на отбор с манталитет на средняк, който създава по едно положение за гол на мач?

Дори под ръководството на Роси отбора да стигне финала за купата и да го спечели, което е в сферата на хипотезите, трезвомислещите няма да си променят мнението, че този италианец не е за "Левски" и назначаването му беше резултат от поредните напъни на разни мениджъри да си напълнят джоба.

Реалността е, че единственият шанс да се спаси сезона е моментално да бъде уволнен Делю, защото явно няма да си подаде оставката/което е вече балканска черта, макар че тия западните тренери са даже още по-нагли/ :mrgreen:

Чакай, човек - от сега за кога? Нека човекът си изкара УЕФА и тогава. Някои казват и повече. Ами не знам. Аз не съм за, но... кой пък съм аз? Всичко се случва. Аз съм скептик, но както казах, кой пък съм аз - ни съм играл профи футбол, ни нищо. Фен съм просто.

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 02 апр 2018 19:50

koisa написа:Логиката на адвокатите:
Победа = Роси е велик, гений, супер треньор от невиждана класа... (вечно "виновните" играчи нямат заслуга за победата). :oops:

Добре бе айде махайте го и си слагайте вашия тиквеник който и да е той и да се свършва. Нормални треньори в Левски не се задържат много - на Люпко (ко)Пелето от злоба му подля вода, а сега Делио е трън в очите на фенове, "легенди" така наречени, че даже и на някои журналисти. Слагайте Вили Вуцов и всичко е точно, дори може да се счупят антирекорди по посещаемост за другия сезон

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 02 апр 2018 19:51

Ако продължаваме да обвиняваме играчите както друг път значи тъпчим на едно място и няма отлепяне от дъното!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2018 19:51

koisa написа:Логиката на адвокатите:

Ти само гледай какво ще направят на полуфинала с онуй де играе на Армията. Само че няма да са форумните матросовци, ами онея шмърколяците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2018 19:54

limon написа:Ако продължаваме да обвиняваме играчите както друг път значи тъпчим на едно място и няма отлепяне от дъното!

Ми... помисли, кой беше бранен: Костов - какво беше постигнал и какво след това? Стоев - какво беше постигнал (подарена титла от "Левски", готов отбор в Разград и яка съдийска подкрепа - в Европа се справи човека), а сега Роси. Абе защо да го ева в ушите не беше подкрепян така Майстора??? Защо не беше подкрепян така Мъри до края????

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 02 апр 2018 20:03

Мъри понечи да обнови отбора, но на някои 16т. разлика им се видя много и ревнаха. Сега подкрепа дават. Да не говорим, че при Мъри въпреки негативните резултати в началото си личеше почерк в играта. Сега играем катеначо с Бистрица :mrgreen:

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 апр 2018 20:15

А група сезон 2013/2014 ЛЕВСКИ - 38 мача,П-19,З-14,Р-5, Т.62, ГГ 59:39
А група сезон 2014-2015 ЛЕВСКИ -32 мача,П-17,З-10,Р-5, Т-56, ГГ-66:33
A група сезон 2015/2016 ЛЕВСКИ- 32мача,П-16,З-8,Р-8 Т.56, ГГ-36:18
А група сезон 2016/2017 ЛЕВСКИ-36 мача,П-18,З-9,Р-9,Т.63 ГГ-50:34
А ГРУПА СЕЗОН 2017/2018 ЛЕВСКИ-27 МАЧА, П-14,З-5,Р-8,Т.50,ГГ 38:16!

P.S Има още 9 мача,което прави максимум 27т.така погледнато при 5 победи от тези 9 мача,Левски ще изравни постижението си от 19 победи от сезон 2013/2014,но ще е с 3т.спечелени повече!!!Роси пое отбора,като отбора беше паднал от Верея,равен в Локо Пл и беше бил Витоша,т.е 4т сме имали като ни е поел,а сега имаме 50 т.От тогава Роси има равен с Витоша (изпусната дузпа в 45 мин от Гомез),загуба от Ботев Пл (след гол от 30 м. м/у краката на Любенов),равен с Етър(вратарят ни я изтърва пред гол линията,изпусната дузпа в 93 мин от Филипе),равен с Берое,загубата от Берое(след смешни вратарски намеси и изпусната дузпа в 45 мин от Роман),равен със Славия ,равен с Лудогорец,равен с ЦСКА- София,загуба от ЦСКА-София(която няма да коментирам).Все още имаме шанс и за купа и за Европа.Ще е грешка ако махнем Роси.

Върни се в “Левски”