Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 02 апр 2018 09:28

boabbb написа:
gihuelo написа:Вече гледам няколко мача на Берое и съм приятно изненадан от Милен Желев . Не е лошо да го вземем.

И на мен ми хареса, ама второто нещо май свърши въздуха - от неговата страна доста натискаха :roll: Иначе и в атакуващ план беше доста добре ...

Немеца,ще го направи машина :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2018 09:31

onegavon написа:Аз предпочитам автора на втория гол. Бодура и Барт са пред пенсия, а и Чорбата може да го продадат.Така,че ще ни свърши идеално работа високо здраво момче,биткаджия.

Камен Хаджиев ми го хвалят доста отдавна и наистина изглежда грамотен играч 8-) Държи нещата под контрол отзад, щото Ванката за съжаление е свършил курса ... :| Иначе Бодура на 31-2 има поне още 2-3 сезона на високо за България ниво ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 апр 2018 09:48

onegavon написа:Аз предпочитам автора на втория гол. Бодура и Барт са пред пенсия, а и Чорбата може да го продадат.Така,че ще ни свърши идеално работа високо здраво момче,биткаджия.

Бодура прави не лош сезон. Дори мисля, че си е супер. Даже в националния беше най-кадърния защитник и (извън гола ) се справи на прилично ниво.
Чорбата обаче.......ми се струва сваля левъла, а Барт си е за скамейка

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2018 10:34

luxorus написа:
gihuelo написа:Вече гледам няколко мача на Берое и съм приятно изненадан от Милен Желев . Не е лошо да го вземем.

Кеш има ли?

Ще ви дадем пари от тия за емблемата. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 апр 2018 11:54

ЦСКА-София стяга селекция от Лига 2 на Франция

Един от скаутите в ЦСКА-София - Христо Янев, замина във Франция, за да гледа футболисти от местната Лига 2, пише "Тема Спорт". Целта на посещението е ясна - да се наблюдават определени играчи, за да се види с кой от тях си заслужава да започнат преговори.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 02 апр 2018 12:45

delqnski47 написа:
luxorus написа:

Кеш има ли?

Ще ви дадем пари от тия за емблемата. :lol: :lol:

Викаш от"умрял писмо"? :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 апр 2018 13:19

Аз бих казал,че ЦСКА фалира заради такива покупки като "зведното каре " от Сливен, Платини и Анисе от Черноморец.Наема на Спас Делев за 500 000лв от Пирин,Принца на Пловдив.Да ги изреждам ли още? Щото и Лечков си прибра парите и тия от Черноморец макар и с разправии.Наема на Делев го открадна поредното ръководство на поредния Пирин, както и парите за вашия Костов бях го забравил. Само за Тимонов не се платиха изцяло на Селския.

Тия пари нямаше никой нормален човек да им ги плати за тия сакати футбалери. Парите се усвоиха и четирите клуба след това потънаха.Значи да си търсят причинат в техните крадливи шефове.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 апр 2018 14:01

onegavon написа:Аз бих казал,че ЦСКА фалира заради такива покупки като "зведното каре " от Сливен, Платини и Анисе от Черноморец.Наема на Спас Делев за 500 000лв от Пирин,Принца на Пловдив.Да ги изреждам ли още? Щото и Лечков си прибра парите и тия от Черноморец макар и с разправии.Наема на Делев го открадна поредното ръководство на поредния Пирин, както и парите за вашия Костов бях го забравил. Само за Тимонов не се платиха изцяло на Селския.

Тия пари нямаше никой нормален човек да им ги плати за тия сакати футбалери. Парите се усвоиха и четирите клуба след това потънаха.Значи да си търсят причинат в техните крадливи шефове.

Тези "покупки" май бяха свързани по някакъв начин с концесиите за боклука на съответните градове. За Сливен съм почти 100% сигурен, че Титаните се опитваха да изнудват Лечков за нещо и затоеа го бавеха с парите.
А иначе по едно време нали стана ясно, че приходите от продажби изобщо не влизат в касата, но разходите се плащаха от нея. Чисто източване!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 апр 2018 16:59

Така е после Лечков ги изнудваще с лиценза и си ги взе.За приходите от продажби на футболисти си направиха отделна фирма и там отидоха парите за Зику,Мораес,Нелсън.....

Това са стари работи, сега гледам един колега сметнал ,че теоретично може да направим 43 точки разлика на сините до края.
Чудя се дали да не си направим една анкетка с прогнози за точките? :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 апр 2018 17:04

onegavon написа:Така е после Лечков ги изнудваще с лиценза и си ги взе.За приходите от продажби на футболисти си направиха отделна фирма и там отидоха парите за Зику,Мораес,Нелсън.....

Това са стари работи, сега гледам един колега сметнал ,че теоретично може да направим 43 точки разлика на сините до края.
Чудя се дали да не си направим една анкетка с прогнози за точките? :)

Грешен IBAN, като Милко Елека? Той не е ли "гробокопач" на Цска, та сега даже и с длъжност е награден от г-н "Аз ша ва издържам"? :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”