Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Tiberius » 01 апр 2018 20:36

rhaegar написа:Тухел ще се изпокара с Роман и Грановская за трансферите още на първия джам. По-вероятно е да докарат послушко като Сари. Пак нищо няма да спечелим, но може пък да поцъкаме 1-2 сезона красиво.

Ей, тая Грановская! Това се казва жена с характер. :lol:
Тухел не ми е направил впечатление, че е някакъв тежък характер. Може пък да имате нужда от точно такъв треньор със смирен характер.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2018 20:49

Той не си ли тръгна от Дортмунд след разправии с ръководството, точно по трансферни въпроси?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 01 апр 2018 20:56

Честно казано съм останал с впечатлението, че си тръгна от Дортмунд заради не постигнати резултати. Може и да греша.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 01 апр 2018 20:59

Е тоя фена на Челси кво е очаквал тоя сезон ? Не знае ли че Конте е треньор еднодневка, абсурд е да изгради проект с по-дълготрайни успехи, където и да е. Моуриньо докато беше с акъла си, жизнения цикъл на отборите му беше горе долу 3 години, докато Конте и до 1 и половина не може да го докара.
А фена на Ливърпул ако си мисли, че може да се повтори мача от януари, който беше без особено значение с тоя от ШЛ, доста се е поизлъгал. Ама дори и да се повтори 4-3 на Анфийлд, за реванша Сити си остава абсолютен фаворит, защото им трябва практически победа с 1 гол разлика. Аз лично мисля че тия мачове ще са по-предпазливи и Клоп и Гуардиола ще подходят по разумен начин и няма да са атака за атака, но като цяло слабата защита на Ливърпул ще натежи везните и Сити ще им напълнят кошницата на реванша. 8-)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 апр 2018 21:05

Мачът е 60/40 за Сити може би, и то защото са домакини 2-рият мач - нещо което аз лично мразя.

И 2-та отбора са във форма, Салах е във формата на живота си, така че нищо не се знае. Мисля, че Агуеро няма да играе, което си е голям бонус, но пък за разлика от мача на Анфилд - Силва и Компани ще играят, което си е доста неприятно.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 апр 2018 21:16

Липсата на Агуеро ще е бонус.. за отбора на Сити :lol: С Габриел Жезус в атака Сити играят по-лесно футболът, който иска Гуардиола ;) Агуеро беше основна причина за проблемите на Сити в януарския мач, защото по-бавното му и неориентирано позициониране позволи на Ливърпул да имат числово предимство не къде да е, а в най-важната зона на терена за схемата на Пеп - в полузащитата :idea: Това е грешка, която няма да повтори, убеден съм ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 апр 2018 22:14

Първа победа за Шпорите след 28 години и то на каква цена, и то без основния им голмайстор Хари Кейн!
По всяка вероятност Челси няма да участва в Шампионската лига 2018-2019, буквално дежа вю от сезон 2015-2016.
Много фактори изиграха роля за резкия спад след шампионския сезон, като с най-съществено значение бяха противоречията между Конте и ръководството, и вече от чисто футболно естество - продажбата на Матич, конфликтът с Коща и последвалото напускане и не на последно място - казусът с Давид Луиз, който и аз точно не разбрах какъв е, но определено повлия върху дефанзивното представяне на отбора.

Ще е доста любопитно да видим реакцията на Абрамович, силно вероятно е да има нещо като чистка в отбора и поемане на нов курс.

p.s.
Дали Моуриньо няма да се пробва за някой измежду Давид Луиз, Сеск и Вилиан(спекулира се от известно време)?
Като цяло бизнес-отношенията по оста Юнайтед-Челси са повече от добри - Верон, Мата, Матич.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2018 22:58

Да... Давид Луиз го изпъди един път в посока ПСЖ поради явната му глупава игра във фаза защита, сега ще тръгне да си го купува обратно. Фабрегас беше един от споменатите в онези бойкоти, малко ме съмнява да си го набие втори път с този играч. Още повече, че той може да е полезен само срещу много слаби отбори.
Уили вече е друга работа, но Челси трябва да са луди да го пуснат при вас.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 апр 2018 23:03

CSKA69 написа:Липсата на Агуеро ще е бонус.. за отбора на Сити :lol: С Габриел Жезус в атака Сити играят по-лесно футболът, който иска Гуардиола ;) Агуеро беше основна причина за проблемите на Сити в януарския мач, защото по-бавното му и неориентирано позициониране позволи на Ливърпул да имат числово предимство не къде да е, а в най-важната зона на терена за схемата на Пеп - в полузащитата :idea: Това е грешка, която няма да повтори, убеден съм ;)

Абе ако толкова им пречи този Агуеро, а и някак си се справил с честите си контузии, дай да направим услуга на Гуардиола и да го дръпнем в Реал. Тамън и Бензема ще се впише много добре на позицията централен полузащитник при тях..:lol:

Тухел си тръгна заради липсата на подкрепа от страна на ръководството. Първо- неразбирателство след бомбения атентат, второ- продажба на основни фигури от отбора му.

Човек с характер и някакви очаквания от страна на работодателите си, не значи задължително кофти характер. В крайна сметка, когато искаш резултати, трябва да осигуриш и необходимите ресурси за това.
Неговият стил е подобен на този на Гуардиола и близо до този на Почетино, което значи че запазване на основните играчи е ключов фактор за постигането на резултати.

В БВБ свърши страхотна работа, по негово време немците бяха приятен за гледане отбор и не падаха с по 6 гола от Байерн.Много е интересно какво ще постигне в следващия си отбор.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2018 23:09

Furious_Monk написа:
Тухел си тръгна заради липсата на подкрепа от страна на ръководството. Първо- неразбирателство след бомбения атентат, второ- продажба на основни фигури от отбора му.

В БВБ свърши страхотна работа, по негово време немците бяха приятен за гледане отбор и не падаха с по 6 гола от Байерн.Много е интересно какво ще постигне в следващия си отбор.

По негово време Байерн се водеше от един наркоман, а не от Юп... принципно Юп и седмица сложи на пеповите тактики макар и в представена от друг и то в ШЛ :lol:

И не е неразбирателство след бомбен атентат, а страхливост и истински германци в ръководството на отбора.

Ако ще взимат нов треньор, дано да е някой свестен. Ето Бай Фабио е свободен, а не от дървените философи с глупавия футбол.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”