ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Мнениеот sin4ec » 01 апр 2018 20:30

Тоооо, ако си стигнал дотам 18 годишен юноша, па билл той и голям талант, да ти вади заека от шапката, значи нещо много не е наред. А десетте дни са факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 20:31

Между другото иронично определих Митрев като Нойер или Тер Щеген, а той се опита да финтира нападател на Берое и успя, ама леко комично се замота. Следващия път ще я настъпи и ще ни закопае пак. Париш се един, два пъти... Три, ако трябва, ама умните хора спират да повтарят грешктие си. Или пък ако не могат, тези дето са им началници не ги търпят.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 апр 2018 20:33

sin4ec написа:
bilyaletdinov написа:Синчец, кога стана фурнаджийска лопата? Голям го вадеше за Роси зимата. Поне си ги подкрепяй, докато не си замине за Италия.

Аз говоря за Станислав, къде видя да коментирам Роси? Казах ясно два пъти за последните 20 минути: да изчакаме още 10 дни и тогава да съдим.

Купата е синя,то е ясно ! Нема какво да го чакам,да я взима и да се маха ! Това не е моя Левски,незнам дали и с Лацио я е взел по-този начин но това е отвратително !!! Без жабаря няма купа !! Да го махат е--л съм я и купата.Не искам грозен футбол,искам да ме накарат да отида на стадиона !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /

Мнениеот wilge » 01 апр 2018 20:34

W84me написа:
KidPokerSTZ написа:Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона :)

Що, ние с колко точки ще сме от мачовете с тия отбори? Някой Х с тирето виждам.

Ако отборът играещ на стадиона в Борисовата градина остане без шанс за титлата считай, че ще инвестира в Берое точки за бъдещи периоди. Тяхната философия е не искам аз да съм добре, искам Левски да е зле.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 апр 2018 20:35

И каква стана тя? Виновни са Любенов, Кръстев, Митрев, Горанов, Нашименто, Прохазка, водата и късмета... Само Дельо никога не е виновен за нищо. :lol:
За 10 дни какво ще направи? Може би се надяваме на слуховете за уговорка - титла за купа... Да, ама има и финал, а с тази игра трябва да разчитаме на автогол.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 апр 2018 20:35

Ако не искат Стоев, поне да опитат с последния направил ни шампиони. Но смяна трябва. Дори да е импулс за няколко мача, ще е по-добре от това сега. След зимата всичко е трагедия!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 апр 2018 20:38

koisa написа:И каква стана тя? Виновни са Любенов, Кръстев, Митрев, Горанов, Нашименто, Прохазка, водата и късмета... Само Дельо никога не е виновен за нищо. :lol:
За 10 дни какво ще направи? Може би се надяваме на слуховете за уговорка - титла за купа... Да, ама има и финал, а с тази игра трябва да разчитаме на автогол.

Титла за Купа-никога! Никакъв шанс!
Как ще играем и на какво ще разчитаме-предстои да видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 апр 2018 20:38

Роси е тактик и си е направил сметката. Така играят за да успят Тирето за купата. В мачовете там обаче отбора показва истинското си лице, превключва на друго скорост и още в първия мач като гост изработва комфортен аванс от 5 гола вкарани в първите 10 мин и довършват мача тактически правилно в обичайния си стил.
След това си влизат в обичайното русло и почват да готвят тактическа изненада за финала.
От много години гледам Левски, но нямам спомен за който и да е период в историята ни отбора да е показвал чак такава яловост и липса на живец, както и тотална неспособност да натисне и затрудни на Герена средняшки провинциален отбор.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2018 20:39

Черният козел написа:
Eminem написа:Отвратителна, безидейна игра. Не знам какво става в този клуб.
"Прагматичният" да си завре достоверната информация отзад. Злетак.

Ама ти да не си му повярвал на динята,и да си загубил някой лев :lol: Момчето е много зле,фен е на Галатасарай :shock:

Да бе, точно на него ще повярвам, то тоя не е наред, нищо не познава. Издразни ме с писаниците за достоверната му информация и заради това, че се направи на много знаещ, а всъщност всичко това беше пълни глупости. Чак се оплакваше, че му трият мненията.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 апр 2018 20:41

sin4ec написа:Титла за Купа-никога! Никакъв шанс!
Как ще играем и на какво ще разчитаме-предстои да видим.

Ами дано си прав, защото предпочитам без трофей, отколкото в уговорки с микренци... За 10 дни не вярвам в играта да се промени нещо! Не вярвам в приказките, че се пазим за 1/2 финала и го играем умряла лисица!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”