Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Icoxxx написа:[offtopic]Някой би ли ми казал причината, поради която Стойчо си тръгна от клуба преди време?[/offtopic]
sin4ec написа:В каквато и форма и настроение да е, без Обертан сме съвсем увяхнали. Макар че днес в Станислав видях нещичко от него-специално два специфични финта, стойката, увереността в себе си. Ето защо трябва да имаш такъв играч в отбора-малките попиват от него, а вероятно и самият Обертан му е показал това-онова. Повтарям се, но на фона на всичко сиво и тъжно днес няма как да не ме радва показаното от 18 годишния ни талант.
sin4ec написа:В каквато и форма и настроение да е, без Обертан сме съвсем увяхнали. Макар че днес в Станислав видях нещичко от него-специално два специфични финта, стойката, увереността в себе си. Ето защо трябва да имаш такъв играч в отбора-малките попиват от него, а вероятно и самият Обертан му е показал това-онова. Повтарям се, но на фона на всичко сиво и тъжно днес няма как да не ме радва показаното от 18 годишния ни талант.
Вълчан написа:Спокоино.Така се обиграва отбор за мачовете със червени и зелени.Там ще се види накъде е отборът.И да бяха били Берое нещо щеше ли да се промени.Какви са пък тея че да се трови човек...
bilyaletdinov написа:Синчец, кога стана фурнаджийска лопата? Голям го вадеше за Роси зимата. Поне си ги подкрепяй, докато не си замине за Италия.
balef написа:Най -голямата грешка беше продажбата на Жуниор Мапуку![]()
![]()
kempesmario написа:Сега всичко е точноимаме мачове с латекса за купата бием и отиваме на финал, второ в един от двата мача с латекса взимаме точки и правиме лудогорец шампиони, ние взимаме купата , а латекса му връчват калъфките и толкоз.
така всичко е точно
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 24 госта