ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /

Мнениеот nikiobicata » 01 апр 2018 18:52

KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма

Това надявам се е сарказъм... Ти наистина ли ги вярваш тези мантри за купата? Според теб колко време трябва да се чака един треньор за да покаже какво може? В смисъл за да се покажат някакви идеи в играта? Аз мисля, че на петия мач трябва да се проличи нещо та макар и малко... Дойдоха научени футболисти на които след 2 мача им бяха все едно завързани гюлета на краката... ти как си го обясняваш това? Защото аз не мога

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 апр 2018 18:52

LSFC 1914 написа:
bilyaletdinov написа:Аз говоря от есента, че Цветкович е един смешник, който е много далеч от истината. Днес Педро го направи, както го прави всяко читаво крило. Аз вярвам на Синчеца, така че съм оптимист за представянето на отбора в ЕКТ. С Роси ще достигнем до групите на Лига Европа, където е голямата пара.
Такива грешни стъпки са част от процеса по "прохождането" :lol:

Много си заблуден. С Пророка от Римини най-много да завършим на 5 място в класирането и отпадаме от Микре с две загуби.

може би иска да каже че Дядо ни обиграва за сезон 2019-2020 ЕКТ.
LEVSKI_FOREVER

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 01 апр 2018 18:53

А иначе каквото и да си говорим все едно сме направили е***и трансферите, ако седнем да сравняваме пост по пост спрямо марулите не изпъкваме с нещо толкова категорично че да очакваме да ги смиламе на герена

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 апр 2018 18:53

Ако не вземете Стоев или Кокала преди мачовете за КБ сте обречени !
Изображение

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 апр 2018 18:53

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:Хикс(ако на Камбура не му върви в тоя мач :lol: )
П.П. Ма те и Педро си имат...не знам.Трудно.

Трудно определено.

Монолог :lol: Определено и на теб не ти е лесно :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 апр 2018 18:54

KidPokerSTZ написа:
W84me написа:
KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма

Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.

Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона :)

И в Зарата ще ви бием без проблеми.То и вие срещу тях сте с 0 точки.Трудно ще вземете повече от 7-9 точки до края на първенството

sinitevataka

Мнениеот sinitevataka » 01 апр 2018 18:55

KidPokerSTZ написа:
W84me написа:

Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.

Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона :)

И кат не ни изпреварят кво? Само като си спомня представянето срещу титаните на Малта където такива като тебе се успокояваха, че това били приятелски мачове и резултатите нямат значение ква полза? Да отпаднем достойно с загуба от 4:1 и геройско 0:0 в София от отбор от Малта или Фар. о-ви?
Да не говорим за градацията от есента, след първата зимна подготовка в живота на Роси. Не ми се мисли какви резултати ще постигне и след лятна подготовка.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 01 апр 2018 18:55

Чак сега яростните защитници на италианския треньорски екип видяха това, което малко по-прозорливите разбраха още след първите два месеца на Роси - с този треньор няма как да стане.

Абсолютно Единственият шанс за купата е оставка на треньора и футболистите моментално да се отърсят от безумните тактически указания, с които са натоварени психически. Поне половината от тях мисля, ще се разиграят с нов треньор. Друг вариант да се спаси сезона просто няма.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 апр 2018 18:56

miro_rz написа:Ако не вземете Стоев или Кокала преди мачовете за КБ сте обречени !

Това са контроли !!! Всичко е точно :P
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 апр 2018 18:56

miro_rz написа:Ако не вземете Стоев или Кокала преди мачовете за КБ сте обречени !

Напълно си прав. Оставка на Роси ментето ВЕДНАГА! Не трябва да чакаме да минат мачовете с микренци и тогава да се действа, защото вече ще бъде късно.

Върни се в “Левски”