ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /
Сега не го познавам този G_I_G нищо общо нямаме 2мата. Говориш на изкуството без да знаеш. Сега аа максимум резултата е 0-1 1-1 така че нито 2-0 нито 4-0. Само да не стане обратното. Ай утре към 19:30 си пишем за резултата като почнете тука да ревете и плете тогава. Берое има игрово предимство.
-
THE G.A.M.E
Колега, сработеноста не означава непременно "игрово предимство". Означава стабилност и минимум вероятност за колективни грешки.V1098 написа: Берое има игрово предимство.
Левски обаче е тактически по-добре подготвеният тим. Едвали може да има спор по оста Томаш-Роси.
Чисто индивидуалната класа на отделните единици, също е в полза на "Сините".
В предходният двубой несработеноста и някои индивидуални грешки в Левски, поизравни силите.
Утре единственият шанс да измъкнете нещо е, тези фактори отново да изпъкнат.
Аз обаче си мисля, че липсата на кой-знае каква индивидуална класа при вас, както и заради опитноста на Роси, едвали ще се получи подобен мач.
Това разбира се не означава, че Левски задължително ще спечели.
Футболът често е нелогична игра и по-добрият не винаги бие.
- delqnski47
- Контакти:
Хикс(ако на Камбура не му върви в тоя мач
)
П.П. Ма те и Педро си имат...не знам.Трудно.
П.П. Ма те и Педро си имат...не знам.Трудно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
За мен самото назначаване на съдията Ст.Ставров на мач на Левски е скандално.
За тези с по-къса памет, това е съдията от този мач:
https://www.youtube.com/watch?v=U3xGodcx7m4
След този мач този мач въпросния юнак беше изхвърлен "завинаги" от съдийството защото закла Левски като гергьовденско агне. Друга интересна подробност ,е че отстранения до края на сезона Г.Кабаков вече е върнат отново в листите. Явно новия шеф на съдиите започна със скандалните решения още от самото начало.
След този мач този мач въпросния юнак беше изхвърлен "завинаги" от съдийството защото закла Левски като гергьовденско агне. Друга интересна подробност ,е че отстранения до края на сезона Г.Кабаков вече е върнат отново в листите. Явно новия шеф на съдиите започна със скандалните решения още от самото начало.
Старши-треньорът на ЛЕВСКИ Делио Роси определи група от 18 футболисти за първия мач от плейофите. „Сините“ посрещат Берое утре от 17:30 часа.
Цялата група:
Митрев, Кръстев, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Цветкович, Фигейредо, Паулиньо, Нашименто, Прохазка, Панайотов, Кабрал, Гомес, Тиам, Буш, Ривалдиньо, Костов, Ст. Иванов
THE G.A.M.E написа:Колега, сработеноста не означава непременно "игрово предимство". Означава стабилност и минимум вероятност за колективни грешки.V1098 написа: Берое има игрово предимство.
Левски обаче е тактически по-добре подготвеният тим. Едвали може да има спор по оста Томаш-Роси.![]()
Чисто индивидуалната класа на отделните единици, също е в полза на "Сините".
В предходният двубой несработеноста и някои индивидуални грешки в Левски, поизравни силите.
Утре единственият шанс да измъкнете нещо е, тези фактори отново да изпъкнат.
Аз обаче си мисля, че липсата на кой-знае каква индивидуална класа при вас, както и заради опитноста на Роси, едвали ще се получи подобен мач.
Това разбира се не означава, че Левски задължително ще спечели.
Футболът често е нелогична игра и по-добрият не винаги бие.
Не логична игра е ама всичко ще е : Един миг вечен живот. Един проблясък и на мига някой ще поведе. Така че утре към 19:30 ще пишем отново.
-
Jordan1914
- Контакти:
Абе,тоя Димов,хич не му върви,пак автогол... :D
V1098 написа:Работата която върши Охене, Райнов, Камбуров, Педро и Бригидо е страхотна дърпат отбора напред. Охене знае кога и как да изведе Камбуров. Райнов много се бори, така в защита Бандаловски играе отлично, и особено Леони и Милен Желев, единия ляв бек т.е Леони, и Желев като крило 2мата играят чудесно и се разбират. Камбуров с Райнов имат добра комуникация както и Охене с Камбуров и Райнов. Цонев и той се включва добре. А на вратата Душан е просто за мен е отличен 10. По крилото Педро играе чудесно, търсят го с дълги и къси топки. И е голмайстор най важното за това го искате. Карачанака страшна пластика в тия крака кашкавалени и техничени крака, както и Рубен Бригидо, бърз техничен знае да връзва 2 3 и пуска пасове. Перфекциозен дрибъл има Бригидо. Стига ви толкова тактика и разяснения. Победа за Берое. Иван Иванов изби топката ама то това ви беше единствения удар за целия мач това е.! Относно тока няма да ползваш ток и няма да плащаш. Сметката ми за телефона на виваком всеки месец по 20 до кога това а? Кабелната на виваком а? В касата на Левски. Така че са неуместни тия сравнения цената на тока и кабелната за тв-то, и цената на домашния телефон. Безсмислени сравнения и спорове.
Витоша Бистрица хареса това
honda написа:За мен самото назначаване на съдията Ст.Ставров на мач на Левски е скандално.
Мерси за инфото бях го забравил тоя гол който отмениха...еееххх времена
4-0 и много красива игра.Това е положението.Левски ще върви нагоре.