А аз мога ли да ти се обадя?Сезон 2012/2013....G_I_G написа:...
Между другото...когато завършите на едва 6-7 точки от Лудогорец-може да ми се обадиш !![]()
Отново демонстрираш много лоши познания на футболната история на България!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
А аз мога ли да ти се обадя?Сезон 2012/2013....G_I_G написа:...
Между другото...когато завършите на едва 6-7 точки от Лудогорец-може да ми се обадиш !![]()
rane написа:по оста столица - провинция
G_I_G написа:rane написа:по оста столица - провинция
Тъй като съм любопитен, искам да ми напишеш имената на провинциите в България, столиците на въпросните провинции и местата на сградите на провинциалните народни събрания в съответните столици на българските провинции.
Благодаря предварително!
G_I_G написа:rane написа:по оста столица - провинция
Тъй като съм любопитен, искам да ми напишеш имената на провинциите в България, столиците на въпросните провинции и местата на сградите на провинциалните народни събрания в съответните столици на българските провинции.
Благодаря предварително!
Elliah написа:G_I_G написа:rane написа:по оста столица - провинция
Благодаря предварително!
Пич, мисля че се изложи достатъчно вече...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
V1098 написа:Работата която върши Охене, Райнов, Камбуров, Педро и Бригидо е страхотна дърпат отбора напред. Охене знае кога и как да изведе Камбуров. Райнов много се бори, така в защита Бандаловски играе отлично, и особено Леони и Милен Желев, единия ляв бек т.е Леони, и Желев като крило 2мата играят чудесно и се разбират. Камбуров с Райнов имат добра комуникация както и Охене с Камбуров и Райнов. Цонев и той се включва добре. А на вратата Душан е просто за мен е отличен 10. По крилото Педро играе чудесно, търсят го с дълги и къси топки. И е голмайстор най важното за това го искате. Карачанака страшна пластика в тия крака кашкавалени и техничени крака, както и Рубен Бригидо, бърз техничен знае да връзва 2 3 и пуска пасове. Перфекциозен дрибъл има Бригидо. Стига ви толкова тактика и разяснения. Победа за Берое. Иван Иванов изби топката ама то това ви беше единствения удар за целия мач това е.! Относно тока няма да ползваш ток и няма да плащаш. Сметката ми за телефона на виваком всеки месец по 20 до кога това а? Кабелната на виваком а? В касата на Левски. Така че са неуместни тия сравнения цената на тока и кабелната за тв-то, и цената на домашния телефон. Безсмислени сравнения и спорове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта