Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 16:31

delqnski47 написа:
ELFen написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:По-скоро единственият въпрос е, това според вас нормално ли е, като поведение на професионален футболист?
Толкова ли няма десетки други начини да празнуваш една победа.

Пожелавам му на Каранга да отиде да играе в държава на запад от Словения и Унгария, и да направи същите тези действия и там.

Айде айде...нали не си е изкарал онаята работа. :lol: Пък и тва е надуваем балон.На тебе може на ой да ти прилича,но проблема си е твой. :lol: :lol:

Значи, ако е гей параД - ВСИЧКО Е ТОЧНО, иначе не ми се връзва със спортно събитие, има си някакви граници - аз поне съм родител ;)

Не е гей парад,защото на събитието,което се проведе вчера,имаше и хетеросексуални жени,а тоя ой според мене беше отправен към тях.Аз така го тълкувам -> Каранга пропагандира любов...нещо,което вие не разбирате!!! :roll: :lol:

Ти наистина ли оправдаваш поредната простотия на Каранга..и на част от публиката ви?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 мар 2018 16:34

Капитана ви сере и си прави селфи, най-добрият ви играч развява хОй, "чудесен" пример, иначе "с деца на мач" 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 16:36

ivan56 написа:Капитана ви сере и си прави селфи, най-добрият ви играч развява хОй, "чудесен" пример, иначе "с деца на мач" 8-)

Всичко, което правят нашите е яко и за пример, а всичко, което правят другите е пошло и за наказание..това е философията на българския фен, особено на ребрандираните и на гранда.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2018 16:40

Пийни си една таблетка от подписа ми и не се напрягай толкова, а ако имаш нещо против наименованието на въпросното лекарство се обърни към световната здравна организация.

Някои определено са позагубили връзка с това на рамената щом правят аналог с футболен стадион, официално събитие от спортен календар с един форум, където пишат 20-тина разлини човека с по 2-3 акаунта.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 мар 2018 16:44

Кашчей написа:
Ти наистина ли оправдаваш поредната простотия на Каранга..и на част от публиката ви?

Каранга ви казва да правите любов,а не война. 8-) А любов се прави с този наш член,който 99% от форума го имаме.Това е цялата работа.
А синьото шалче е сложено нарочно,защото се акцентира върху левскарите конкретно да обръщат внимание повече на половинките си и т.н. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 16:48

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Каранга ви казва да правите любов,а не война. 8-) А любов се прави с този наш член,който 99% от форума го имаме.Това е цялата работа.
А синьото шалче е сложено нарочно,защото се акцентира върху левскарите конкретно да обръщат внимание повече на половинките си и т.н. 8-)

Тоя пост много ти ходи, браво!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 мар 2018 16:56

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:Няма да ти разяснявам защо преди няколко години Кукоч получи червен картон след последния съдийски сигнал!

Би ли ни припомнил кога Кукоч е получавал червен картон след мач (и изобщо червен картон) с екипа на ЦСКА, защото ми се струва, че отново говориш глупости?

Славия..Гошо Петков...нищо ли не ти говорят? Всъщност, това беше друг клуб, друг отбор, а ти си фен на "ЦСКА-София" екс "Литекс-Ловеч" и не си запознат

Хърватският ляв бек на ЦСКА Тончи Кукоч веднага реагира на наказанието, което получи. Дисциплинарната комисия на БФС го наказа за два мача за блъскане на Георги Петков в тунела на „Българска армия” след края на мача ЦСКА – Славия (0:0).

Когато пиша, че не сте запозанти с правилата ми вярвай, защото за футболистите мачът започва с пристигането на стадиона и свършва след отпътуването им оттам. Както и засада се свири, не само ако си играл с топката при положение на засада, а и ако влияеш на вратаря, когато си в положение на засада..примерно има двама твои играчи в положение на засада пред него, когато друг стреля към вратата.
Честита ви победа иначе вчера! Играли сте по-добре-победили сте! Миналата седмица за такъв терен отложиха мач в Русе, но вчера в София се игра..Браво на такива делегати и съдии, като вчерашните!
Попитах те кога е получавал червен картон след мач на ЦСКА? Мисля, че съм се изразил ясно, а че правилата не ги знаеш - това е ясно! Ходи сега да издириш това, което твърдеше! и като го намериш ела да ми разтягаш локуми!
Последна промяна от Ozzimozzi на 19 мар 2018 17:00, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 19 мар 2018 17:07

Че е простотия, простотия е. Но чак пък и за присъстващите деца да се тревожим... На тях за 90 минути ушите им са чули такива неща, че едва ли един надуваем х.й ще ги впечатли.
Последна промяна от CaptainBertorelli на 19 мар 2018 17:08, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 мар 2018 17:08

CaptainBertorelli написа:Че е простотия, простотия е. Но чак пък и за присъстващите деца да се тревожим... На тях за 90 минути ушите им са чули така неща, че едва ли един надуваем х.й ще ги впечатли.

"Селяни умрете" бе най-милото! Много са ми забавни псевдо-моралистите! Явно се чувстват на мястото на шалчето. :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 19 мар 2018 17:09, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 17:11

Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Че е простотия, простотия е. Но чак пък и за присъстващите деца да се тревожим... На тях за 90 минути ушите им са чули така неща, че едва ли един надуваем х.й ще ги впечатли.

"Селяни умрете" бе най-милото! Много са ми забавни псевдо-моралистите! :)

Сигурен съм, че за 120 минути нито веднъж не е прозвучало "Кур за левски" на стадиона, щото вие сте все от Итън излезли :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”