CSKA 78 написа:honda написа:Говоря напълно сериозно- вчера Каранга извърши поне две деяния ,които са нарушения на НК на РБ. за едното може да получи присъда до 3 години, за другото до 6 месеца

. Едно е тук да спорим за футбол и да подкрепяме любимите си отбори , друго е да защитаваме някой ,който извършва нарушения на законите само защото вкарва голове за любимия ни отбор.
Не знаех,че Каранга е получил българско гражданство. Много ми е интересно кой е бил този ,който е изпратил писмото до ВП с молба на Каранга да бъде издадено българско гражданство?
Нищо не разбираш от футбол, а от право още по-малко! Този артикул се продава по магазините и не е забранен от закона! Виж ако беше свастика или някакъв расистки надпис с големи букви, които да си личат, тогава щеше да има наказание! В този случай обаче няма аргумент за такова! Агитката на ЦСКА е подала артикул, който е закупен от магазина на Каранга, след края на мача! Още отсега ти казвам, че наказание няма да има, може да има някаква минимална глоба!

Ще поживеем ,ще видим.
Това ,че въпросния артикул се продава в магазина,не значи че показването му на публично място е позволено, още по-малко пред непълнолетни. Справка НК на РБ- има си го написано пределно ясно там.
Аз предвиждам ,че Каранга ще получи наказание по чл 22 от ДК на БФС - ССП за 3 мача. Трябва да се сърдите на тези дебили от вашата агитка заради ,които ще загубите най-добрия си играч за може би най-важните мачове за сезона.
Между другото дали разбирам от право -не знам. Май броени минути след т.н. "Търг за емблемата" написах какво ще последва- май познах

.
През 2010г написах какво ще се случи с ЦСКА- май познах

.
Когато през 2014 тук си пишеха дитирамби за Стивън Лоу и как реши от долари ще потекат към ЦСКА, бате ти хонда писа нещо друго и май позна