ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Мнениеот NOMER14 » 18 мар 2018 23:25

Player написа:...Виж да си риташ титлата към Разград, само за да е Левски извън шестицата , вече е жалко. Но тогава едни усмивки в ръководство и публика, мани мани. Е после имаше дузина мачове без гол :) Всичко беше точно!

Бяха и без победа, накрая биха себе си.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 мар 2018 23:28

fen1914 написа:
Stailio написа:Пичове оставете тренера ни на спокойствие. Литекс не ни биха с игра, а с късмет. Гледайте реално на нещата.

Не ми пука за това, че днес оранжевите са взели мача с късмет, но ми пука за това, че отборът ни не играе нищо в пореден мач под ръководството на италианеца. Това е така поне от 6 месеца насам. Този треньор няма идея къде се намира и какво прави тук, освен да си взима заплатата. Няма избистрен състав, няма игра, няма нищо. Има едно страхливо кюскане на топката, само да не се направи грешка и да не се изгуби мача. Няма идея за атаката. Имаше един остър нападател и го продаде, защото не му се вписвал в защитната тактика. Има един креативен халф Рошу, който не е помирисвал терен от няколко месеца. Има един Панайотов, който на днешния терен щеше да е много по-полезн от Нашименто. Нали не си мислите, че един добър специалист ще стои без работа 3 години само защото би чакал оферта от Левски. Колкото по-бързо се осъзнае грешката с този треньор, толкова по-добре. Ако му се даде шанс за нова подготовка, отиде и слезващия сезон. Още след мача с Монтана трябваше да си взема куфарите и да си ходи към Италия. Този е тотално изгубено време за клуба и за развитието му.

Кой ще плаща неустойка ?
[center]Levski & Lazio[/center]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 мар 2018 23:28

fen1914 написа:
Stailio написа:Пичове оставете тренера ни на спокойствие. Литекс не ни биха с игра, а с късмет. Гледайте реално на нещата.

Не ми пука за това, че днес оранжевите са взели мача с късмет, но ми пука за това, че отборът ни не играе нищо в пореден мач под ръководството на италианеца. Това е така поне от 6 месеца насам. Този треньор няма идея къде се намира и какво прави тук, освен да си взима заплатата. Няма избистрен състав, няма игра, няма нищо. Има едно страхливо кюскане на топката, само да не се направи грешка и да не се изгуби мача. Няма идея за атаката. Имаше един остър нападател и го продаде, защото не му се вписвал в защитната тактика. Има един креативен халф Рошу, който не е помирисвал терен от няколко месеца. Има един Панайотов, който на днешния терен щеше да е много по-полезн от Нашименто. Нали не си мислите, че един добър специалист ще стои без работа 3 години само защото би чакал оферта от Левски. Колкото по-бързо се осъзнае грешката с този треньор, толкова по-добре. Ако му се даде шанс за нова подготовка, отиде и слезващия сезон. Още след мача с Монтана трябваше да си взема куфарите и да си ходи към Италия. Този е тотално изгубено време за клуба и за развитието му.

Обясни го на Спас Русев това нещо. Само, че трябва да му кажеш първо да си извади главата от задника и да види какво се случва с отбора.

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 18 мар 2018 23:37

W84me написа:
stan91 написа:Истината е че чорбарите имаха късмет,който ми каже нещо различно може да се застреля.Левски че нищо не играе тва се вижда от самолет, но и ни липсва доста шанс,където при цска ги покрива поне в 4-5 мача!

По принцип има два варианта - тоя късмет да избие някъде и да се сгромолясат яко или да станат шампиони, точно заради къде късмет, къде съдии в тези 4-5 мача поред.

Просто невиждам как ще станат шампиони,всеки който си го мисли просто неразбира грам от футбол ;) ,Разград просто ще мачка в плейофите ;)

fen1914

Мнениеот fen1914 » 18 мар 2018 23:59

Балкански Орел написа:
fen1914 написа:

Кой ще плаща неустойка ?

Този който е направил грешката да подпише неудачен договор и да застраши клуба с такава неустойка. Не искам да бъда разбиран погрешно - нямам нищо против човека Роси и неговата история като треньор, защото сигурно в Италия е постигнал положителни резултати. Проблемът за мен е, че той не успява да промени Левски по начин, че да отборът да играе добър и атакуващ футбол. Факт е, че промени защитата, но толкова заби в тази насока, че отборът няма идея как да атакува. Освен това, защитата редовно се пропуква в по-важните мачове и резултатите са факт. Какъв е смисълът да не си загубил 11 мача, след като резултата от тези мачове те оставя на 16 точки от първия и на 13 точки от втория? Да не говорим, че в 8 от тези мачове играта е голяма мъка. С този бюджет и комфорт, с който разполага Роси, се сещам поне за двама треньори, които щяха да са в борбата за титлата с Лудогорец. Мисля си, че Стойчо Стоев с доста по-малко претенции щеше да постигне много повече игрови резултати (а и човека показа характер и работи в едни от най-тежките условия - без пари и без селекция).

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 19 мар 2018 00:11

fen1914 написа:

Колега,

ще си проличи в мачовете за Купата дали е изгубено време.Спас Русев не е глупак и вижда тези неща.Също така вижда,че ако няма нещо насреща, недоволството на публиката ще се засилва и рано или късно ще доведе до прекратяване на договора.Роси също не е глупак и ясно осъзнава важността на полу-финалите за Купата.Най-хубавото след днешният "мач" е,че нямаме тежко контузени и наказани състезатели,отдавна доиграваме сезона и това е видно дори за непредубеденият зрител.

Хубаво е да се каже,че и късмета в много мачове ни изневери - гостуването на Ботев в Пловдив,което щеше да е лакмус за потенциална серия, мачът на същият стадион завършил 2-2,както и злополучният Х срещу Славия пак на националният.Бяхме доста често ощетявани и от съдията,но къде с игра,къде с късмет успявахме да се промъкваме напред.От друга страна ако не бяха късмета и съдийските подпирания ФК Ловеч отдавна щяха да са в миманса.Това е добре за интригата в първенството.Обаче рано или късно ФК Ловеч ще спука гуми и ще го направи във възможно най-неподходящият момент...или късметът ще им изневери или ще дойде някое грешно съдийско отсъждане - просто казвам.За Рошу съм повече от съгласен.За Васко Панайотов също.Липсваше ни и Вутов,който беше тъкмо навлязъл във форма,но си изкара безумно наказание сам.

П.С. Мачът днес въобще не трябваше да се играе на това жалко подобие на игрище.Концепцията за тази среща е отдавна изчерпана на Националният стадион."Левски" изгуби от креативността на своите играчи,които бяха принудени да се борят на нивата,наречена тревно покритие.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 мар 2018 00:28

Player написа:Преди години напрахме Берое шампион за сметка на едни и това беше правилно и прието добре от публиката. Тази година правим същото с Лудогорец и толкова.

Копаш дъното, ..... но имам лоши новини - не сте фактор и нищо не зависи от вас :)
Единствено може да направите Берое трети :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 мар 2018 00:36

Red_Neck написа:
Player написа:Преди години напрахме Берое шампион за сметка на едни и това беше правилно и прието добре от публиката. Тази година правим същото с Лудогорец и толкова.

Копаш дъното, ..... но имам лоши новини - не сте фактор и нищо не зависи от вас :)
Единствено може да направите Берое трети :)

Дано се отдаде случай да ти напомня за този ти пост :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 19 мар 2018 02:14

Според мен трябва да се даде време на този проект, а именно "Интернационален Левски" защото когато си тръгнал по този път нещата не стават на секундата. Но ми се струва че няма да успее. Вижда се че няма химия в отбора, събрани футболисти от 20 националности, раздават се ама просто няма разбирателство и няма химия в отбора. Ако тоя проект се провали (а това ще стане ясно най-рано след половин година), трябва да започнем да играем само и единствено с българи. Нито един чужденец. Състав от 20 българи. Чужденците не разбират за какво става въпрос, аз не ги и виня. Взимат си заплатата, тренират, разглеждат града, отскачат до родината си. Напълно нормално, те са наемници. И не искам да слушам че българите били несериозни, много пиели, обикаляли чалготеките и т.н. понеже виждаме че всички го правят. Когато си добър футболист марково уиски след победа на терена няма как да ти развали формата, а когато си некадърник ако ще да не пиеш пак ще играеш ганкиното. Но има още време, в момента няма как да се правят някакви изводи, отбора е интернационален и му трябва време, но моето лично мнение е че този проект няма да успее.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 мар 2018 02:44

Въртим се в един омагьосан кръг толкова години и няма излизане от него :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”