ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2018 22:22

1982 написа:
CaptainBertorelli написа:Ти пък си ебати мрънкалото! Храниш нас, храниш подуенци, а ти? Ебати трола...

За теб всичко е храна ....... но ако одобряваш техните оправдания, че днес сте ги били заради терена, няма лошо, скарай ми се. :lol: :lol: :lol:

Естествено, че ги бихме с късмет, основно заради терена. Ако те имаха късмет, пак по същата причина щяха да ни бият. Що за психика е това, да държиш да отровиш всичко, включително и такъв мач?
Хайл Мусолини

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 18 мар 2018 22:36

Истината е че чорбарите имаха късмет,който ми каже нещо различно може да се застреля.Левски че нищо не играе тва се вижда от самолет, но и ни липсва доста шанс,където при цска ги покрива поне в 4-5 мача!Като цяло съдията свири долу горе добре,можеше да изгони някои играчи от Цска но не му стискаше.При гола е малко съмнително дали няма засада,ама карай да върви ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 мар 2018 22:37

stan91 написа:Истината е че чорбарите имаха късмет,който ми каже нещо различно може да се застреля.Левски че нищо не играе тва се вижда от самолет, но и ни липсва доста шанс,където при цска ги покрива поне в 4-5 мача!

По принцип има два варианта - тоя късмет да избие някъде и да се сгромолясат яко или да станат шампиони, точно заради къде късмет, къде съдии в тези 4-5 мача поред.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 мар 2018 22:40

ООО, късмето ще избие е то много здраво.Чак в мангалия ще го усетят.Тия непрокопсаници може да се каже, че имат седем точки през последните 4-5 кръга САМО заради вързии !

Аз им казвам, точно срещу Лудогорец ще ядат бахура.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 мар 2018 22:42

CaptainBertorelli написа:
1982 написа:
CaptainBertorelli написа:Ти пък си ебати мрънкалото! Храниш нас, храниш подуенци, а ти? Ебати трола...

За теб всичко е храна ....... но ако одобряваш техните оправдания, че днес сте ги били заради терена, няма лошо, скарай ми се. :lol: :lol: :lol:

Естествено, че ги бихме с късмет, основно заради терена. Ако те имаха късмет, пак по същата причина щяха да ни бият. Що за психика е това, да държиш да отровиш всичко, включително и такъв мач?

Кой какво отравя не знам, чини ми се, че страдаш малко от параноя ...... моето мнение е, че заслужено победихте, ако за теб това е "отравяне на мача", ОК ..... или може би просто търсиш да се заядеш ??! ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2018 22:44

Балкански Орел написа:ООО, късмето ще избие е то много здраво.Чак в мангалия ще го усетят.Тия непрокопсаници може да се каже, че имат седем точки през последните 4-5 кръга САМО заради вързии !

Късметът не е равно разпределен. Да не стане така, че Лудогорец наистина да станат шампиони, а Ботев носители на купата, а вие четвърти...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 мар 2018 22:48

Да кажа няколко думи и за тези късметлии. Ако се надяват на титла - много са се объркали. Лудогорец както се вижда си марширува и ще отнесе всичко. Едните бият с клизма Етър а другите го газят насред Търново. Не са нищо повече от нас. Само един късмет ги държи и съдийско рамо. Лудогорец ще си вземе всички у дома и какво се видя наскоро и в Стара Загора и Пловдив. Не броя мачовете с нас, защото ще е престъпление да помагаме на Ганчу и припознавач. Отнемаме точки от припознатите и даваме на Разград. И да се стягат за купата, ако искат да имат публика следващия сезон.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 мар 2018 22:53

Балкански Орел написа:ООО, късмето ще избие е то много здраво.Чак в мангалия ще го усетят.Тия непрокопсаници може да се каже, че имат седем точки през последните 4-5 кръга САМО заради вързии !

Късметът не е равно разпределен. Да не стане така, че Лудогорец наистина да станат шампиони, а Ботев носители на купата, а вие четвърти...

....и пак ще участваме в Европа

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2018 22:56

ЕМИЛ написа:

На поправителен!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 мар 2018 22:56

ЕМИЛ написа:

При такава ситуация, бараж ще играе третия в класирането, а четвъртия яде сопата :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”