ralka_levskarka написа:mikata написа:
По-назад не съм била разбирала

Назад, напред, ... се в киреча

[offtopic]Споко, разбираш от .... филология ама ... "съдиЙте" не ги разбираш

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:mikata написа:
Red_Neck написа:ralka_levskarka написа:mikata написа:
![]()
![]()
Назад, напред, ... се в киреча![]()
[offtopic]Споко, разбираш от .... филология ама ... "съдиЙте" не ги разбираш[/offtopic]
sin4ec написа:Неприятен резултат, а и нелогичен с оглед играта. Която беше някакво подобие на футбол. Но резултатът е факт и трябва да го приемем. Съдийството беше на ниво и няма смисъл да коментираме имало ли е няколко сантиметра засада или не...тази топка трябваше да е изчистена в центъра и грешката е наша. Трябва да я приемем.
helic написа:това по-горе на кадрите не е стоп-кадър от момента на подаването. Засада няма, не виждам и смисъл от дискусия по темата. Съдията с изключение на няколко дребни грешчици (като тези, че можеше да даде картон както на оня обезумял мангал Каранга, така и на Тиам) се справи чудесно с мача, пък и нямаше особено трудни ситуации, които да го накарат да се изпоти дето се вика.
И за сетен път ще се повторя - грешката при гола е на защитата, не виждам грам основание да се обвинява Митрев (което не значи, че нов по-добър вратар не ни трябва за следващия сезон)
Ozzimozzi написа:Съдията се справи, защото и играчите внимаваха в единоборствата въпреки тежкия терен! Не мисля, че някой нормален фен би имал сериозни претенции към съдията.
sin4ec написа:Ozzimozzi написа:Съдията се справи, защото и играчите внимаваха в единоборствата въпреки тежкия терен! Не мисля, че някой нормален фен би имал сериозни претенции към съдията.
Това е така-играчите осъзнаха рисковете от тежки контузии и се държаха на ниво, колегиално, което пък улесни много съдията. Неведнаж извършилият фаул подаваше ръка на падналия съперник, което заслужава единствено адмирации!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:sin4ec написа:Ozzimozzi написа:Съдията се справи, защото и играчите внимаваха в единоборствата въпреки тежкия терен! Не мисля, че някой нормален фен би имал сериозни претенции към съдията.
Това е така-играчите осъзнаха рисковете от тежки контузии и се държаха на ниво, колегиално, което пък улесни много съдията. Неведнаж извършилият фаул подаваше ръка на падналия съперник, което заслужава единствено адмирации!
Абе какво уважение за тия мазни ловешки мастии, Каранга, Малинов, Бодуров, Чорбата се убиха да ритат, стига с това снизхождение към тия...
W84me написа:Абе какво уважение за тия мазни ловешки мастии, Каранга, Малинов, Бодуров, Чорбата се убиха да ритат, стига с това снизхождение към тия...
W84me написа:тия мазни ловешки мастии,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта