ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

eddie
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT

Мнениеот eddie » 18 мар 2018 16:52

helic написа:
eddie написа:
Stailio написа:Пичове оставете тренера ни на спокойствие. Литекс не ни биха с игра, а с късмет. Гледайте реално на нещата.

1 победа в последните 14 мача късмет ли е?

какво общо имат тези 14 мача, които тъй упорито повтаряш с личността на старши треньора ни, който е водил отбора в 2 от тях?

Треньора няма значение, нещо в клуба е тотално сбъркано..
Левски е като изнежено парниково растение обгрижвано от 9 баби. Когато дойде студа, не става за нищо..
Левски трябва да стане нормален клуб и да се научи да живее без държавна помощ!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 мар 2018 16:58

popokutepetel написа:
helic написа:
eddie написа:
Stailio написа:Пичове оставете тренера ни на спокойствие. Литекс не ни биха с игра, а с късмет. Гледайте реално на нещата.

какво общо имат тези 14 мача, които тъй упорито повтаряш с личността на старши треньора ни, който е водил отбора в 2 от тях?

И в двата показа, че човека е доволен на равен. Днес много го било яд, че не могъл да постигне реми заради един епизод, а есента прибра отбора пак да играе за Х при положение, че Тирейци бяха свалили гащи и гледаха как мача да свърши по-рано.

а да си спомняте тройките при Топузаков и при Митов, онези мачове, в който бяхме безпомощни и отнасяхме по десетина на брой чисти голови положения в мачове срещу тирето
Сложете си ръка на сърцето и ми кажете, и в двата мача, и в този през есента, и в този днес, да бяхме надиграни, както срамно се случваше в предните мачове.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 16:58

Player написа:Оправданията за терена не важат. Да е първа грешка - става , но не е. Бях казал, че ще коментирам работата на Роси, не по-рано от края на март и оценката е че няма и един запомнящ се мач. За него няма значение как върви мача. Дали губим , водим или е равен резултата - няма никаква промяна. С Берое последните 20 минути с човек повече - едно нищо. Докато моряците си печаха гола като бяха повече от нас и ни натикаха здраво в половината. Смени прави, я не прави. Нямаме спечелен мач след смени. Смените са голям показател за треньорите. Промяна след почивките - пак няма. Титулярите често са сбъркани. Личи му , че не разбира фазата на атака. А Левски е отбор който играе в атака. От 6 мача напролет, само срещу Септември нямаше мъка в края. Всичко е дали ще задържим гола или дали ще вкараме победен в последната минута. Това не е сериозно! Категорично не става за Левски! Да си изкара сезона и само при някакви уникални резултати и игри до края да остава и за ЕКТ. Ако изпусне и ЕКТ - на мига вън!

Като как да ги постигне тези резултати? Не знам тоя човек дали спи на стадиона, ама от това което и днес се видя е, че той нито може нито иска да води и да мотивира отбора си. Да не говорим, че очевидно е и кьорав. То цяло първо полувреме се вижда, че в лявата зона на нападението терена не позволява изобщо да се играе и топката затъва, а второто полувреме Левски през 90% от случаите се мъчеше да добута топката баш оттам. Що пусна това дърво Ривалдиньо при положение, че първо изобщо не е в час, а второ не е ясно и дали изобщо става за нещо, остави Нашименто, който май и топка не пипна, а Панайотов остана на пейката.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 мар 2018 16:59

popokutepetel написа:
Eminem написа:Казвате, че манталитетът на Роси бил за средняк. А като гледате празния стадион на почти всеки мач, без 1-2, това на какъв отбор ви прилича ? На гранд ли ?

Левски е единственият останал жив гранд в България. Кризата е очевидна, но ако искаме нещата да се върнат както са били винаги с този треньор няма да стане. Яд ме е, че го избраха вместо Грант. А за вървиш напред и да постигаш върхове трябва да имаш манталитет на победител. Росчо дори и днес след мача показа, че такъв няма. Пичът го яд, че в един епизод ни извозили и ни били. Иначе мача щял да бъде равен. Няма ли кой да го светне тоя, че три хикса като точково изражение са равняват на две загуби.
Е ще гледаме как тактически ще надиграва Тирейци за купата. Тоя имам чувство, че ако в първия мач ни бият с два три-гола вторият ще излезе с още по-дефанзивна схема с идеята да дебне! Мисля, че вече е ясно защо е гонен от толкова отбори.

Мисля, че когато пълним стадиона във всеки мач, ще имаме повече право да критикуваме.
И не ми се оправдавайте с играта и целите, защото посредствените отбори в Англия, Германия и т.н. играят пред пълни трибуни. Да сметнем ли колко пари печели клуба от феновете ?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:01

helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:
eddie написа:

И в двата показа, че човека е доволен на равен. Днес много го било яд, че не могъл да постигне реми заради един епизод, а есента прибра отбора пак да играе за Х при положение, че Тирейци бяха свалили гащи и гледаха как мача да свърши по-рано.

а да си спомняте тройките при Топузаков и при Митов, онези мачове, в който бяхме безпомощни и отнасяхме по десетина на брой чисти голови положения в мачове срещу тирето
Сложете си ръка на сърцето и ми кажете, и в двата мача, и в този през есента, и в този днес, да бяхме надиграни, както срамно се случваше в предните мачове.

Абе не знам колко безпомощни сме били тогава, но въпреки негативните резултати положенията ние да вкараме ще са повече отколкото ще има в петте мача с Ловеч. Извинявай, но за 90 мин. днес не си спомням да е имало точен удар в противниковата врата. По-голям показател от това здраве.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 мар 2018 17:04

Eminem написа:
popokutepetel написа:
Eminem написа:Казвате, че манталитетът на Роси бил за средняк. А като гледате празния стадион на почти всеки мач, без 1-2, това на какъв отбор ви прилича ? На гранд ли ?

Левски е единственият останал жив гранд в България. Кризата е очевидна, но ако искаме нещата да се върнат както са били винаги с този треньор няма да стане. Яд ме е, че го избраха вместо Грант. А за вървиш напред и да постигаш върхове трябва да имаш манталитет на победител. Росчо дори и днес след мача показа, че такъв няма. Пичът го яд, че в един епизод ни извозили и ни били. Иначе мача щял да бъде равен. Няма ли кой да го светне тоя, че три хикса като точково изражение са равняват на две загуби.
Е ще гледаме как тактически ще надиграва Тирейци за купата. Тоя имам чувство, че ако в първия мач ни бият с два три-гола вторият ще излезе с още по-дефанзивна схема с идеята да дебне! Мисля, че вече е ясно защо е гонен от толкова отбори.

Мисля, че когато пълним стадиона във всеки мач, ще имаме повече право да критикуваме.
И не ми се оправдавайте с играта и целите, защото посредствените отбори в Англия, Германия и т.н. играят пред пълни трибуни. Да сметнем ли колко пари печели клуба от феновете ?

Да, да е сега се затичах. За какво да ходя? Защото има прекрасни условия за това? Че посещението на мач на Левски е удоволствие и няма някой дрогиран дебил да те уцели я с бомба, я с камък? Че отборът показва красива и атрактивна игра или най-малкото дух и желание да спечели?
Дали при ясните отговори на горните въпроси където и да е по света щеше да има пълен стадион?
Ако не си даваш сметка точно фенове с капаци като тебе докараха нещата до това дередже - пълна и тотална посредственост. И с тая философия мога да ти каже и докъде ще се стигне. Погледни един друг вековен столичен клуб и ще се сетиш.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 мар 2018 17:05

helic написа:а да си спомняте тройките при Топузаков и при Митов, онези мачове, в който бяхме безпомощни и отнасяхме по десетина на брой чисти голови положения в мачове срещу тирето

Голям прогрес, че от тройки минахме на измъчен равен и загуба с 1:0. Велик и непостижим прогрес. :oops:
За да се правят сравнения с Топузаков и Митов, първо трябваше да имат същите играчи и условия каквито има Роси. А те ги нямаха!
Срамното е Левски да излиза страхливо за равен и случайно, ако бие да го броим за супер мега гига ултра успех.
От мачовете в топ 6 имаме 4 загуби, 4 равни и две победи дошли с ръка и автогол. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 18 мар 2018 17:06

Незнам какво драматизирате точно днес. Сякаш миналата седмица късахме мрежи :) точно си беше мач ала Роси. Все още си чакам мачът с главно "М" при Роси

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 мар 2018 17:07

popokutepetel написа:
helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:
eddie написа:

Абе не знам колко безпомощни сме били тогава, но въпреки негативните резултати положенията ние да вкараме ще са повече отколкото ще има в петте мача с Ловеч. Извинявай, но за 90 мин. днес не си спомням да е имало точен удар в противниковата врата. По-голям показател от това здраве.

точните удари в мача са 1:1, за съжаление при техния стана гол.
А положения аз в предишните ни мачове с тирето под ръководството на гореспоменатите не си спомням (с изключение на победата ни, но тя по-скоро дойде от техни грешки и от това че Белчев ги върна да пазят резултата тогава и го изядоха). Спомням си само безпомощните тройки и идиотски голове в първите секунди.....................

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 мар 2018 17:11

popokutepetel написа:Да, да е сега се затичах. За какво да ходя? Защото има прекрасни условия за това? Че посещението на мач на Левски е удоволствие и няма някой дрогиран дебил да те уцели я с бомба, я с камък? Че отборът показва красива и атрактивна игра или най-малкото дух и желание да спечели?
Дали при ясните отговори на горните въпроси където и да е по света щеше да има пълен стадион?
Ако не си даваш сметка точно фенове с капаци като тебе докараха нещата до това дередже - пълна и тотална посредственост. И с тая философия мога да ти каже и докъде ще се стигне. Погледни един друг вековен столичен клуб и ще се сетиш.

Абсолютно да. Примери и от Балканите и от западна Европа и от където си искаш.
Ако не си даваш сметка точно фенове с капаци като тебе докараха нещата до това дередже - пълна и тотална посредственост.

хахаххахаха :lol: Ти към кои се причисляваш и какво сте направили ?

Върни се в “Левски”