ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
Единствената грешка на Роси сякаш бе че остави Нашименто в игра а не пусна Гомез за да има кои да направи едно центриране.
-
- Контакти:
Роси трябва да остане начело на отбора има още работа да свърши ! 

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София)
Popokatepetal написа:SANSIRO7 написа:Popokatepetal написа:Какво е виновен Роси, че единствения им удар на ония в очертанията на вратата взе че влезе. То даже не беше и удар, ами мангала се опита нескопосано да си спре топката и от рикушета в крака му се отклони във вратата. Знам, че сега всички сме афектирани и не гледаме обективно на нещата, но все пак......
Ти добре ли си. Я да ми кажеш тренираните от любимеца ти футболисти, колко положения създаоха и реалираха
Добре съм. Само ти ли не разбра че на такъв терен и Барселона ще има две положения макс. Аман от “специалисти”, не събличали се по физическо, ама с достъп до интернет.
Абе то според теб времето е виновно, че нямаме нито един точен удар към вратата. Ами мача с Етър? Тогава беше хубаво времето, ама пак нямаха 2 точни удара към вратата. Оставка на Роси ментето. АКо остане и за купата ще ни изнасилят.
Поредният голям мач на Роси.
При гола пет сини колчета+ портиера не си помръднаха задниците да направят нещо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Нали Каранга беше безопасна игра.Та кво стана и картони ви изкара , че е и гол ви мушна.
-
- Контакти:
rainman_p написа:Трябва да забравим възможно по-бързо този мач и да се стегнем, че титлата се изплъзва. Малко повече концентрация и ще бъдем шампиони.
Каква титла бе???????????????

JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Пак опитват да изкарат Каранга герой, а той така и не разбра как и къде му се удари топката.
Напоследък хич не върви на Левски, докато оранжевите, къде с късмет, къде със съдия си взимат мачовете. За купата няма да е така. С тяхната рехава защита на контри, каквато беше идеята тоя мач, ще ги надупчим, но тук на тоя терен контри бяха невъзможни. Най-силния ни коз - Паулиньо, се загуби в локвите, останалите дадоха каквото можаха. Не мога да критикувам никой, защото имаше борба в кал по целия терен и техниката и тактиката останаха на заден план.
Напоследък хич не върви на Левски, докато оранжевите, къде с късмет, къде със съдия си взимат мачовете. За купата няма да е така. С тяхната рехава защита на контри, каквато беше идеята тоя мач, ще ги надупчим, но тук на тоя терен контри бяха невъзможни. Най-силния ни коз - Паулиньо, се загуби в локвите, останалите дадоха каквото можаха. Не мога да критикувам никой, защото имаше борба в кал по целия терен и техниката и тактиката останаха на заден план.
Грозен мач. И двата отбора играха много грозно. С изключение на един пропуснат жълт картон, съдията добре свиреше, за което обаче му помогна и времето.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София)
Popokatepetal написа:SANSIRO7 написа:Popokatepetal написа:Какво е виновен Роси, че единствения им удар на ония в очертанията на вратата взе че влезе. То даже не беше и удар, ами мангала се опита нескопосано да си спре топката и от рикушета в крака му се отклони във вратата. Знам, че сега всички сме афектирани и не гледаме обективно на нещата, но все пак......
Ти добре ли си. Я да ми кажеш тренираните от любимеца ти футболисти, колко положения създаоха и реалираха
Добре съм. Само ти ли не разбра че на такъв терен и Барселона ще има две положения макс. Аман от “специалисти”, не събличали се по физическо, ама с достъп до интернет.
Единствено ти си нямаш идея от футбол. Сигурно и в предните мачове терена беше виновен. Или и за липсата на идея и облик терена е виновен. Може би за избора на играчи съобразен с терена пак терена е виновен. С подобни разбитачи си заслужаеаме да ни бият всеки мач.
Последна промяна от SANSIRO7 на 18 мар 2018 15:08, променено общо 1 път.