Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2018 17:21
TristaNNN написа:delqnski47 написа:Едно нещо ми направи впечатление....чак ме изненада.Ръководството на Левски не се хвана(за мое огромно съжаление) на въдицата и не започна да пише доноси за Каранга?По принцип това щеше да е признак за як страх и насиране от тяхна страна,но те не го направиха,което беше мъдър ход.
Невероятно!
Нима ГА още не е съзрял дългата синя ръка, която е писала декларацията на Пирин?

Ами не знам,направи ми приятно впечатление.По принцип вие обичате да се занимавате с другите(не е случайно че 10 години нямате трофей.Просто нямате време за отбора си),а това силно се засили последните няколко години.То не бяха броене на чужди титли,слагане на емблеми,псевдобойкоти с излизане от групата и т.н. и сега по традиция очаквах вашето ръководство да излезе с някоя декларация преди мача(по традиция) срещу нас и тая тема с Каранга беше просто перфектна и отговаряше отлично на изключително ниското ниво на ръководството ви.Но сега.....тишина.Странно.Явно са се ъпггрейднали вашите към по- добро,което е добре за вас да знаете.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.