TNT написа:Ами може ли само Кабаков да ви свири?Пък и той не е ли още наказан ? Или викаш да го реабилитират за тоя мач и после пак го накажат.
![]()
[offtopic]На 9:0 Кабака ли свири и двата мача?[/offtopic]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TNT написа:Ами може ли само Кабаков да ви свири?Пък и той не е ли още наказан ? Или викаш да го реабилитират за тоя мач и после пак го накажат.
![]()
djd написа:Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача![]()
Предполагам няма много изненадани
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи
За хората с къса памет напомням, че Никола Попов е син на заместник-изпълнителния директор на БФС Антон Попов, а преди 5 дни подмина чиста дузпа за ЧМ в мача им срещу ...... Разград
Честито!
То другият вариант, като гледам, е Станислав Тодоров, но той ще свири на делиорманци, а и не съм сигурен кое е по-малкото зло.
Red_Neck написа:djd написа:Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача![]()
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи
За хората с къса памет напомням, че Никола Попов е син на заместник-изпълнителния директор на БФС Антон Попов, а преди 5 дни подмина чиста дузпа за ЧМ в мача им срещу ...... Разград
Честито!
То другият вариант, като гледам, е Станислав Тодоров, но той ще свири на делиорманци, а и не съм сигурен кое е по-малкото зло.
Ми то верно нямаме правилен ход ....
... ама е така, ... като ни е къса скамейката - едно наказание и почваме да гризем нокти![]()
gihuelo написа:TNT написа:Ами може ли само Кабаков да ви свири?Пък и той не е ли още наказан ? Или викаш да го реабилитират за тоя мач и после пак го накажат.
![]()
[offtopic]На 9:0 Кабака ли свири и двата мача?[/offtopic]
Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача![]()
Честито!

trokadero_ написа:Никола Попов уж не е лош съдия , ама да видим ....

1982 написа:Ozzimozzi написа:Стига се пеняви! Спомена, че Каранга е минал БЕЗнаказано и аз ти показах, че мина наказано, а какво точно наказание на теб ти се иска и какво реално е дадено са различни неща.
Не се пенявя, много добре знам какво пиша. Когато обидиш длъжностно лице и не те накажат по точката и алинеята за обида на длъжностно лице, това не е наказание ....... защото неприличният жест на Каранга беше насочен към едно определено длъжностно лице, а не бе размахан ей така .....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта