Тук май започна да се играе на тото. Да си пусна и аз фиша тогава.
Реал Мадрид-Байерн Мюнхен
Барселона-Сити
Ювентус-Севиля
Ливърпул-Рома
П.П
Надявам се да се избегнат, доколкото е възможно, мачове на отбори от една държава.
Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Надявам се да се избегнат, доколкото е възможно, мачове на отбори от една държава.
Математически е възможно, но ще трябва и доста късметлийска ръка, която да тегли.
А, бе, все ще има един сблъсък, едва ли ще се размине.
- insaneboy1
- Контакти:
Иска ми се:
Барселона - Рома
Ливърпул - Севиля
Байерн - Ювентус
Реал - Манчестър Сити
Барселона - Рома
Ливърпул - Севиля
Байерн - Ювентус
Реал - Манчестър Сити
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Барса - Пул , казах ! 

Сити
На коя планета Сити е по-къса клечка за жребий от Барселона, Байерн и Ювентус? Какво точно доказаха Сити през годините на сцената на Шампионска лига и особено на фаза 1/4 финал? Този клуб е аутсайдер до доказване на противното. Изкуственото поставяне на фаворити не води до хубаво. При цялото ми уважение, потенциалът им, независимо колко голям, е с нулево значение до момента, в който не бъде демонстриран.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
За 1/8 финалите си бях пожелал Манчестър Юнайтед или Бешикташ, за да имаме максимално удобен като стил на игра противник. Сега това биха били Ювентус или Мадрид, ама...
Нека не са те. Нямам обаче никакви впечатления от Байерн през този сезон. Така че си пожелавам Ливърпул или Рома. С първите след шантавите мачове в групата би трябвало да се получи доста по-тактически и уравновесен сблъсък, а вторите просто трябва да са най-преодолими сред останалите, макар че доколкото съм ги гледал играят много крив за Севиля футбол. Примерно нещо като Бетис. Но може и да греша, наблюденията ми са бая постни.

Иска ми се:
Байерн - Ливърпул
Барселона - Реал
Севиля - Рома
Ювентус - Манчестър сити
Но мисля че ще стане:
Байерн - Манчестър сити
Рома - Реал
Барселона - Севиля
Ливърпул - Ювентус
На 99% сигурен съм, че ще има сблъсък между отбори от една държава. Всъщност само от 1 отбор се притеснявам и то точно от този, от който не бих искал, но ако нямаме контузени и наказани играчи е напълно реалистично да ги отстраним, още повече че Дедо Юп знае как и го е правил и то красиво, паметно и достойно за всеки учебник, роман или филм.
Байерн - Ливърпул
Барселона - Реал
Севиля - Рома
Ювентус - Манчестър сити
Но мисля че ще стане:
Байерн - Манчестър сити
Рома - Реал
Барселона - Севиля
Ливърпул - Ювентус
На 99% сигурен съм, че ще има сблъсък между отбори от една държава. Всъщност само от 1 отбор се притеснявам и то точно от този, от който не бих искал, но ако нямаме контузени и наказани играчи е напълно реалистично да ги отстраним, още повече че Дедо Юп знае как и го е правил и то красиво, паметно и достойно за всеки учебник, роман или филм.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Мисля си, че е време Байерн да изиграят някой сериозен двубой и да сгъват цирка. Дедо Юп, чичо Франк и компания са за пенсия вече. В жалката Бундеслига освен да дерат умрели песове като Хамбургер и компания друго не правят. В лигата имаха 2 сериозни мача и в единия отнесопа 3ка, пък била тя и през септември. Най-хубаво ще е именно Гуардиола да ги отстране.
За Юве си пожелавам Ливърпул.
За Юве си пожелавам Ливърпул.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- insaneboy1
- Контакти:
Гледайте Реал как теглят Севиля или Рома. 

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Кога е жребият ?