YANTRA_FOREVER написа:Tiberius, оценката ти ми допада, но няма как да се съглася, че сме били фаворити вчера. Манчестър Юнайтед е втори в първенството си с 65 точки от 30 мача и г.р. 58-23, а също така е едва ли не непобедим домакин. Севиля е на 5 място, за което трябва да се бори с Виляреал и Жирона, а може би и комшийте. С 45 точки от 28 мача (дори да станат 51, а това е трудно, защото предстои гостуване на Леганес и мач с Барселона, то пак разликата е голяма) и г.р. 36-42 + че отборът е слаб гост. Това говори всичко. Севиля се надскочи с оглед на моментното си състояние, надигра и съвсем заслужено победи Юнайтед. Не знам дали ако играеха срещу Пирин пак щяха да загубят заради слабата работа на Моуриньо, за мен имаше и други фактори![]()
А иначе коментарите за "невзрачното отборче", успехите продиктувани от това, че никой друг не е искал да ги постигне и т.н. са окей за мен, в случай че и противниците на терена мислят по такъв начин:mrgreen: Но за съжаление едва ли е така.
Ако си гледал някой друг мач на Юнайтед хич няма да ти дреме че са си 2-ри в първенството,добре че е Де Хеа.
Севиля излязоха готови за битка от първата минута и се опитваха да атакуват,Юнайтед чак след гола се сетиха да играят нещо.
С този футбол на Моуриньо много трудно биха направили нещо,пък смутито да си дрънка че играели турнирен футбол и това било начина.