Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Thsmith » 14 мар 2018 15:20

Доста голям срам за Юнайтед и Моуриньо. Да отпаднеш от такова отборче е просто без коментар. Аз още Септември твърдях, че нямат особен шанс срещу Байерн и компания, но да отпаднеш от Севиля... Сериозни изводи трябва да си направят.
Мача им беше смесица от подценяване и незаинтересованост. Непредизвиканите грешки бяха ужасно много, крещящо много. Някой по нормален отбор би ги качил на разлика.
Погба от както влезе не съм сигурен дали имаше вярно изиграна ситуация. Чак се изненадах, че не го смениха бързо, бързо. Всяка топка беше грешена и изигравана по абсолютно аматьорски начин, дори на бойкот не мяза това. Според мен хич не е малко вероятно да имаме хвърляне под автобуса след този мач. Най-добре ще е Погба и Санчез да бъдат изхвърлени след края на сезона и да се търси друго развитие.

-------------

пп Абе Юнайтед още ли пътуват ментално към Киев или ще ходят да гледат като зрители? Питам за един приятел. :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2018 15:33

Смит, ама май само ти не си разбрал, че Севиля в последните години имат в пъти повече успехи от Юнайтед на европейската сцена. И в двата мача севилци бяха в пъти по-добри от клоуните на Моуриньо, така че тази иронична дума като "отборче" си я запази за моментите, когато коментираш Чемпиъншип. В ШЛ няма случайни отбори.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 мар 2018 15:39

Изобщо не е иронична, а обективно погледнато. Няма какво да се обижда фенът на Севиля или някой друг. По същия начин коментирах и мача с Волфсбург, когато паднахме в Германия. Когато един гранд пада от отбор, който е значително по невзрачен от него, това е пълен провал и реално се отразява като срамно представяне.

--
пп Сега се сещам, че по същия начин коментирах и резилът на Ливърпул с тях, макар да беше доста по малък.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2018 15:52

Е, в последните 5 години това наричано от теб отборче има в пъти повече успехи и от Ливърпул и Юнайтед. Факт! И двата отбора към този момент са само минали величия и не те диктуват модата в световния футбол.

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2018 15:55

Че те ако изхвърлят Погба и Санчез (след само 6 месеца), кой да докарат? То е очевадно че в тоя отбор истински класните играчи се броят на пръстите на едната ръка, но това са двама от сравнително читавите.

Партньор на Баи, два бека, стабилен халф до Ерера и пробивно дясно крило. Това са поне 5 поста на които им трябва очевадно надграждане, с махането на горните двама стават 7. Няма как да стане. То няма толкова достатъчно класни играчи на пазара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 мар 2018 15:58

rhaegar написа:Че те ако изхвърлят Погба и Санчез (след само 6 месеца), кой да докарат? То е очевадно че в тоя отбор истински класните играчи се броят на пръстите на едната ръка, но това са двама от сравнително читавите.

Партньор на Баи, два бека, стабилен халф до Ерера и пробивно дясно крило. Това са поне 5 поста на които им трябва очевадно надграждане, с махането на горните двама стават 7. Няма как да стане. То няма толкова достатъчно класни играчи на пазара.

То и Ерера е с изтичащ договор и не се знае дали няма да напусне лятото, може би и затова играе по-малко тоя сезон, знам ли :roll:

Реално Ман Ю имат Де Хеа, най-черния отзад (Баи), Неманджата и с условности Лукаку (големите мачове) - останалото са играчи в слаба форма (Алексис), непостоянни (Рашфорд и Марсиал) и плява, начело със рекламния продукт :lol:

Общо, колко 3.75 играча :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2018 16:05

Е Погба в подходяща за него система може и да бъде полезен. В Юве показваше доста добри неща. Вярно че халфовете около него бяха около 15 нива над сегашните, да не говорим за защитата, но все пак.

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 мар 2018 16:07

rhaegar написа:Е Погба в подходяща за него система може и да бъде полезен. В Юве показваше доста добри неща. Вярно че халфовете около него бяха около 15 нива над сегашните, да не говорим за защитата, но все пак.

То и Фелайни да играеше с Пирло, Видал и Маркизио и той щеше да показва добри неща :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2018 16:10

rhaegar написа:Че те ако изхвърлят Погба и Санчез (след само 6 месеца), кой да докарат? То е очевадно че в тоя отбор истински класните играчи се броят на пръстите на едната ръка, но това са двама от сравнително читавите.

Е, специално от Погба нямат нужда. Типичен пример за медиен герой. Създава проблеми в съблекалнята на отбора, руши колектива. С него или без него все тая. Няма никакво влияние върху играта на Юнайтед и има отрицателно влияние за колектива.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2018 16:25

Tiberius написа:Е, специално от Погба нямат нужда. Типичен пример за медиен герой. Създава проблеми в съблекалнята на отбора, руши колектива. С него или без него все тая. Няма никакво влияние върху играта на Юнайтед и има отрицателно влияние за колектива.

Не съм прочел някъде да е създавал проблеми.
Влияние.....сложно е да има атакуващото влияние, което се очакваше от него. Ясно е че Жозе иска всички да помагат в защита, а конкретно на тази защита това ѝ е страшно необходимо, но от това страда играта и на църния. При една по-свободна роля, офанзивните му статистики ще се повишат, но от това ще страда стабилността на халфовата линия и от там на защитата. Затова трябва да се подсилят там, че да не му се налага толкова да се връща, нещо което той очевидно не обича и не е добър в него.

JackPackage написа:То и Фелайни да играеше с Пирло, Видал и Маркизио и той щеше да показва добри неща :lol:

Абе, съмнявам се. :lol:

Изображение

Върни се в “Архив”