Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Groucho » 14 мар 2018 11:31

doktora25 написа:Истината е че в момента Юнайтед няма легендарни футболисти - такива каквито бяха Пол Скоулс, Райън Гигс, Невил, Рууни, нямат чак толкова добър вратар, каквито бяха например Бартез и Ван дер Саар. Само Валенсия поради дългия си стаж и че премина с отбора през добро и лошо може да се счита за такъв.

Че то Де Хеа е по-добър вратар от Бартез :roll: Валенсия прилича на подходящ кандидат за охрана на вратата на дискотека в Студентски град, нищо общо с Пол Скоулс, Гигс и Невил.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 14 мар 2018 11:33

doktora25 написа:Истината е че в момента Юнайтед няма легендарни футболисти - такива каквито бяха Пол Скоулс, Райън Гигс, Невил, Рууни, нямат чак толкова добър вратар, каквито бяха например Бартез и Ван дер Саар. Само Валенсия поради дългия си стаж и че премина с отбора през добро и лошо може да се счита за такъв. Ръшфорд евентуално след няколко години ако остане. А отбори като Юнайтед могат да печелят само когато това бъде налице.
Освен това си продадоха през зимата и най-добрия играч - Мхитарян.

То легендарен футболист се става с много талант, труд и време. Повечето им надежди са на по 20 и кусур години, има време пред тях.

Де Хея със сигурност е доста по-добър от Бартез, мисля и от Ван дер Саар също.

За мен Моуриньо направи така че отборът да дръпне рязко спирачките в тези сблъсъци. Нищо общо с предишния португалец, при който отборите играха на високо темпо и изнасяха светкавично топката.

Видя се, че севилци се подават на натиск, видя се че Меркадо и Ескудеро са податливи на грешки, но въпреки всичко Юнайтед не натисна в тези зони.

Моуриньо вече не е гладен за успехи, да се доказва. Все повече двубоите на неговите отбори изглеждат така, сякаш просто чакат мача да свърши и да дойде другия- механично, по задължение, без страст и борба. Да излъже противника, не да го надиграе. Ами това в съвременния футбол си е руска рулетка. При толкова изравнени сили, един път ще нацелиш куршума и атрактивно ще се самоубиеш.

Смуути тези глупости за Мойс и Уелбек ако ги каже в някой пъб на Юнайтед, неговите хора ще го набият. :lol:

Два основни и видими фактора не взема предвид.

1. Макар и изтощен, Мойс поема отбор директно от съра. Този отбор все още е имал манталитета на шотландеца, неговите виждания и характер в играта. Е Юнайтед упорито и доста успешно се опитват да заличат това негово наследство, но по времето на Мойс, то все още бе добре видимо. Не е случаен факта, че Валенсия и Йънг са едни от най-непримиримите играчи на терена.

2 За Уелбек- всеки приличен играч прави по няколко задоволителни сезона. Някои последователни, други през сезон-два. Но общото между посредствените играчи със слаба техника е че идва момент, в който изчерпани за голям футбол, те си отиват в посредствените отбори да доиграят кариерите си на едно средно ниво.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 мар 2018 11:42

Хахахахаха Юнайтед няма ли чак толкова добър вратар..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Та той ги спасявал десетки пъти и е в пъти по-добър от Бартез и най-малкото, не е по-слаб от Ван дер Саар.
Сигурно някой германец от трета дивизия е по- добър от Де Хея. :lol:
Михтарян най-добрият им играч.... :lol:

Още един комик. :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2018 12:04

Ако има едно място в автобуса за Киев, пишете и мен :mrgreen:
Чудесна вечер за европейският футбол, остава и отцепниците днес да гризнат дървото и всичко ще е точно. 8-)
А юнайтед, дори и при оня комикс Мойс, не са играли толкова грозен и отвратителен футбол.
За трети път Моу отстранява юнайтед на 1/8 :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 14 мар 2018 14:10

Благодаря за честитките :mrgreen: Особено на най-прочутия фен на Юнайтед във форума 8-)

Почти всички се гаврят с чичо Енцо и може би имат право, защото със сигурност са по-запознати с досегашната му кариера от мен. В началото и аз бях скептичен заради лошите отзиви от работата му. Но човекът за нула време победи в елиминационни битки Симеоне и Моуриньо...не знам какво повече може да се иска. И то го направи с много добре и спокойно проведени мачове. Нещо, което при Сампаоли и Тото Берисо щеше да стане на куково лято.

Жалко, че ранният мач днес е предрешен. В по-късния сякаш ми се ще Челси да победи, но едва ли ще стане, а и няма да се сърдя ако Барселона продължи. Хем са институция в турнира, хем да не са прекалено свежи за финала на Кралската купа, колкото и далеч да е той.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 мар 2018 14:14

MANCHESTER 1 - SEVILLA 2
Scholes, al descanso: "El Sevilla no tiene gol, un equipo pobre"

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2018 14:17

Защо играят по-рано тия?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2018 14:21

Тая вечер мача на Барцелоната да се гледа с тефтерче и химикалка!
Професор Лионел ще изнася лекция на Кампа, ..... моля, записвайте старателно! ;) :mrgreen:
Утре ще изпитвам! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 мар 2018 14:39

YANTRA_FOREVER написа:.... Но човекът за нула време победи в елиминационни битки Симеоне и Моуриньо...не знам какво повече може да се иска...

Пожелавам му следващия да е Пеп!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2018 15:04

Челси имат шансове срещу Барса, особено ако играят като в първия мач. Ако се изсилят да атакуват от първата минута, Барса ще им напълнят кошницата и всичко ще приключи много бързо. Конте е достатъчно добър треньор и знае това. Ако Челси имат шансове да отстранят Барса, то това е заради Конте, а не заради нещо друго. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Архив”