/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот metodito » 14 мар 2018 12:43

[offtopic]
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Не искам да се явявам адвокат на дявола, но допускаш ли нещо друго? Например това, че Гонзо остави един треньор да работи година и половина в комфорт, какъвто даже чичо Гошо не е бил, да не говорим за Белчо (който в средата на следващата седмица, надявам се, ще си търси нов отбор. ;) ). И?
Ами с група от 12-13 човека, половината от които юноши, водихме на Лудогорец с 5 т.
Не че нещо де ...

Къде това? Във втората седмица? Или следващия сезон, където нещо, айде да не са "12-13 човека, половината, от които юноши."

Омар Диаби, Джъстин Менголо, Роман Прохазка, Мигел Бедоя, Джери, Карнер, Нар, Бабатунде, Белаид, Лукин, Бурабия, Китимбала, големия Сашо, малкия Сашо, Венци, Мечката, Махмуд. Тея 15 човека не знам да са ни били юноши...Пък как сме били водили Лудогорец с 5 точки съвсем съм пропуснал... И то без ЦСКА и Литекс...[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 14 мар 2018 12:54, променено общо 3 пъти.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 мар 2018 12:44

Искам да обърна внимание на нещо - говорим за защитата, сякаш сме непробиваем бетон, но Лудогорец са допуснали също 13 гола, а цска-софия(София) с един повече. За сметка на това с вкарали с 20 и 21 съответно повече от нас. Ботев имат повече отбелязани голове от нас, а Берое са с 4 по-малко.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2018 12:53

metodito написа:
шивача написа:
metodito написа:[offtopic]
1982 написа:
groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.

Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев. :lol: :lol: :lol:

:lol:

Българинът това животинче футболчето наистина просто не го разбира.[/offtopic]

че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.

Не си ме разбрал. Съгласявам се с него.

Извинявай, просто не прочетох целият спор.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 мар 2018 12:57

TristaNNN написа:
eelche написа:Днес гледах мачът на Рома с Шахтьор на "Олимпико".Рома се класира на 1/4 финал. Тайничко си пожелах европейски футболни вечери с участието на ПФК "Левски" през 2019.

Ами, последните действия на ръководителите ни подсказват, че пътя, по който сме поели, води именно натам. Няколко неща ме карат да мисля така:
1) Имаме треньор-тактик и прагматик, който многократно каза, че всичко това, което се прави от него и щаба му, има за цел да изгради един боеспособен и стабилен отбор в дългосрочен план. Роси загатна, че всеки, който чака бързи резултати и титли, ще има да почака, но дойде ли този момент, Левски ще е една добре смазана футболна машина, която няма да бъде зависима от определени футболисти, постове и т.н., а ще има един изграден и устойчив игрови облик, който би трявало, според мен, да направи тима константа в борбата за златото и фактор в ЕКТ. Най-вече в ЕКТ, защото там е парата и признанието за всеки един футболист.
2) Селекцията ни е направо мечта (...и това е зимната :!: ) , което говори за много, ама много сериозни амбиции от страна на собственика да се постигнат целите, споменати по-горе. Аз не си спомням кога за последно сме имали такава дълбочина на състава, но не просто с гол пълнеж, а подплатена с качество. Никой не прави такава селекция, ако няма сериозни амбиции да постигне горните цели. И тук, понеже очаквам някой тиреец да се направи на остроумен, ще кажа, че ако целта е точене и фалиране на Левски, нямаше да се занимаваме с Обертан, Ривалдиньо и Ейлофсон, а щяхме да го караме по схемата на покойника с Джонго, Мбонго, Али баба и някой вреслив син треньор-подлец, който да е параван на далаверата чрез интриги и инсинуации за пред привърженици и общество.
3) Собтвеникът ни, много прилично тихо и мирно си седи и търпеливо наблюдава какво се случва, без да афишира подобни амбиции, макар че то не е и нужно да го прави. Който има акъл в главата и сам ще се сети накъде сме поели. Пък и отделно от това, Русев вече се опари с приказките за козирката, така че - повече работа и по-малко приказки.

Така че, колега, нека щабът и футболистите да работят по план, пък майната им на резултатите до края на тая гнусна Дриша лига, удушена в "законите" на ЛовешкияФС и каузата. Нашата работа, ако имаме претенции да сме достойни привърженици на славния Левски футболен тим, е да подкрепяме момчетата и треньора. С вяра и търпение! Надявам се, че ще ни се отблагодарят подобаващо за това още тази късна есен, като ни пратят на някоя футболна екскурзийка в Германия, Франция или Италия. :)
Само Левски!

Размечтал си се малко, но има някои верни неща. Само едно ме дразни, стига с това чакане, живота е прекалено кратък че да се чака да се научат на футбол. Значи един ага може още с влизането в А група да става шампион с добри футболисти, ама при нас не може - ние трябва да чакаме, оранжевите може още от първият си сезон да играят добре, ама ние не можем :D Стига глупости, тея мушмули ако не са научени на футбол, защо изобщо се занимават с тая професия. Някакви скъпо платени чужденци, не могат да бият пиянките от България. Ботев, могат да печелят купи с някакъв посредствен отбор, ние не можем - защото трябва да ги чакаме. Футбалерите ни се държат като п.тки по терена, не влизат мъжката, не се борят до край а вземат по 20-30 хиляди.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2018 13:00

metodito написа:Къде това? Във втората седмица? Или следващия сезон, където нещо, айде да не са "12-13 човека, половината, от които юноши.
Без Литекс и ЦСКА .........
Е, как без Литекс ?
Нали точно те избягаха от мача и ни взеха точките... И останалото е история. :lol:

През есента ба'т Стойчо ползваше поне по 2-ма юноши като титуляри.
Верно е, че "Лудите" тогава не бяха във форма, но това не беше наш проблем.
Именно през есента натрупахме солиден точков актив в една серия, която аз лично съм вадил във всекидневната тема.

А мястото в долната 7-ца недей да го преписваш на С.С. тогава "Гонзо" осра нещата, а Стоев просто се опита да му избърше задника, е, не стана. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 мар 2018 13:06

[offtopic][offtopic]
Sstefanov написа:Размечтал си се малко, но има някои верни неща. Само едно ме дразни, стига с това чакане, живота е прекалено кратък че да се чака да се научат на футбол. Значи един ага може още с влизането в А група да става шампион с добри футболисти, ама при нас не може - ние трябва да чакаме, оранжевите може още от първият си сезон да играят добре, ама ние не можем :D Стига глупости, тея мушмули ако не са научени на футбол, защо изобщо се занимават с тая професия. Някакви скъпо платени чужденци, не могат да бият пиянките от България. Ботев, могат да печелят купи с някакъв посредствен отбор, ние не можем - защото трябва да ги чакаме. Футбалерите ни се държат като п.тки по терена, не влизат мъжката, не се борят до край а вземат по 20-30 хиляди.

На Домуза още първия мач в първия сезон в А му го помня - с Локо ПД и какви тесли бяха. Стига, бе човек. Една титла им я подарихме ние, една съдиите, една Ганчев и БФС. И кой си сменя половин отбор ВСЕКИ полусезон? За пример от световния футбол мога да ти дам Олимпиакос, които на лято привлякоха десет футбалери, мисля. Еми, виж ги де са. Що се отнася до "Ботев", продължавайте да подценявате другите. Не може да се живее със заблуди вечно обаче. Ако на зима пак се привлекат пет човека за титуляри, пак същото. Ябълката може и да се лъска, ама червейчето почва да се показва.[/offtopic][/offtopic]
Последна промяна от metodito на 14 мар 2018 13:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 мар 2018 13:11

[offtopic]
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Къде това? Във втората седмица? Или следващия сезон, където нещо, айде да не са "12-13 човека, половината, от които юноши.
Без Литекс и ЦСКА .........
Е, как без Литекс ?
Нали точно те избягаха от мача и ни взеха точките... И останалото е история. :lol:

През есента ба'т Стойчо ползваше поне по 2-ма юноши като титуляри.
Верно е, че "Лудите" тогава не бяха във форма, но това не беше наш проблем.
Именно през есента натрупахме солиден точков актив в една серия, която аз лично съм вадил във всекидневната тема.

А мястото в долната 7-ца недей да го преписваш на С.С. тогава "Гонзо" осра нещата, а Стоев просто се опита да му избърше задника, е, не стана. ;)

Ние и сега играем с по двама юноши. А Стоев трябваше да си подаде оставката още след отпадането във втората седмица. Е трябвало, всъщност. Защото тогава наистина мислех, че тя ще се използва за обиграване на състав за следващото първенство. Нищо такова не се случи. А онзи сезон, Литекс трябваше да е шампион. Иначе, наистина не си спомням да сме ги водили. Да сме повели еднократно..., но баш да сме водили - продължително време...[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 мар 2018 13:33

metodito написа:Ние и сега играем с по двама юноши. А Стоев трябваше да си подаде оставката още след отпадането във втората седмица. Е трябвало, всъщност. Защото тогава наистина мислех, че тя ще се използва за обиграване на състав за следващото първенство. Нищо такова не се случи. А онзи сезон, Литекс трябваше да е шампион. Иначе, наистина не си спомням да сме ги водили. Да сме повели еднократно..., но баш да сме водили - продължително време...[/offtopic]

Стойчо Стоев пое отбора, когато вече почти беше ясно класирането ни. Иначе водехме на Лудогорец с 5 точки преди Литекс да стане ЦСКА-София.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 мар 2018 13:47

Няма да коментирам дали Роси е подходящ треньор за Левски. Но, при кой друг треньор/сухия, мокрия, жадния / Русев би инвестирал в подобна селекция? Мисля ще отговора го знаем. Само за това си заслужаваше Роси да дойде в Левски. Все още нямам доверие в Роси, но с поведението си Русев показва, че има.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 мар 2018 13:53

За момента не оправдава моите очаквания, нито като стил на игра, нито като решения по време на мачовете... Все пак ще изкачам да видя какви ще ги свърши в първата шестица и за купата. Там ще си проличи дали е точния треньор или не.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”