/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Делио Роси е новият треньор на Левски
Надявам се да видим Делио Роси треньор на Левски в Лига Европа. Там ще си проличи, дали е работил правилно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LSFC 1914 написа:Защо да си правим ташак? Делио Роси не успя до промени облика на отбора за 7 месеца. Още колко ще го чакаме? Равенства с Витоша, Етър, Берое, Славия и микренци, загуби от Ботев Пд, Лудогорец, победите над Верея и Ботев Пд с рикошетите в последните секунди на мача. Това ли трябва да е Левски ? Ти как мислиш ? Да се мъчим на Герена и за цял мач да нямаме 3 точни удара към вратата.
Аз лятото въобще не го броя, гледам играта от зимната пауза нататък. И не, защото така ми е удобно, а така е правилно.
Какво е променил, вече казах. Защитата. Виждаме, че в Европа без защита, си заникъде. Ясно е, че в атака не е това, което искаме да виждаме, ама не ви ли писна да сменяме треньор и играчи през 3 месеца ? Не ви ли писна да гледате един и същ филм ? Кой нормален треньор ще дойде, като вижда, че ги сменяме по-често от бельото си ? Като види, че феновете освиркват и псуват след първия равен ? Кога ще се научите на търпение ?
И какво, идва следващия треньор и ? Какво ще направи за 3 месеца ? След три месеца и него ще изгоните и да идва следващия. И докога ? Вие не искате треньор, искате магьосник. Нормално ли е да се появяват освирквания в 60 минута ? Така ли помагате на отбора ?
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:LSFC 1914 написа:Защо да си правим ташак? Делио Роси не успя до промени облика на отбора за 7 месеца. Още колко ще го чакаме? Равенства с Витоша, Етър, Берое, Славия и микренци, загуби от Ботев Пд, Лудогорец, победите над Верея и Ботев Пд с рикошетите в последните секунди на мача. Това ли трябва да е Левски ? Ти как мислиш ? Да се мъчим на Герена и за цял мач да нямаме 3 точни удара към вратата.
Аз лятото въобще не го броя, гледам играта от зимната пауза нататък. И не, защото така ми е удобно, а така е правилно.
Какво е променил, вече казах. Защитата. Виждаме, че в Европа без защита, си заникъде. Ясно е, че в атака не е това, което искаме да виждаме, ама не ви ли писна да сменяме треньор и играчи през 3 месеца ? Не ви ли писна да гледате един и същ филм ? Кой нормален треньор ще дойде, като вижда, че ги сменяме по-често от бельото си ? Като види, че феновете освиркват и псуват след първия равен ? Кога ще се научите на търпение ?
И какво, идва следващия треньор и ? Какво ще направи за 3 месеца ? След три месеца и него ще изгоните и да идва следващия. И докога ? Вие не искате треньор, искате магьосник. Нормално ли е да се появяват освирквания в 60 минута ? Така ли помагате на отбора ?
Не искам да се явявам адвокат на дявола, но допускаш ли нещо друго? Например това, че Гонзо остави един треньор да работи година и половина в комфорт, какъвто даже чичо Гошо не е бил, да не говорим за Белчо (който в средата на следващата седмица, надявам се, ще си търси нов отбор.

Лично аз, като един от привържениците на Роси се надявам никога вече да не видя титулярния състав от мача с Етър! И схемата. Видя ли отбор да играе ретроградни схеми от рода на две крилца с колче между тях и неспирни хвърляния от тъча към наказателното...

В мача с Етър Роси направи множество грешки. Какво ставаше, ако беше влязла гредата? Ами, ако, случайно загубим в края на седмицата. Ако вземе да пусне пак експериментален състав преди първия мач за Купата? Българският народ е казал и друга поговорка: "Един път стомна за вода, втори път стомна за вода...".

А относно това с изчакването, споменатият от мен треньор, който за година и половина освен да обиди клуба, който му дава хляб, друго не направи, сега от перспективата на времето, ще се окаже, че още първите му мачове са били атестат за това, което ни чака. Аз тогава не го видях и се залъгвах месеци наред. Ами, ако и сега е така. Кой знае?!
Пролетният дял започна с две грешки, като едната от тях може да ни коства много. Говоря, разбира се за натирването на Пирго, от една страна и привличането на Белаид От друга. Във Варна, Белаид можеше да поднесе победата на варненци. Другата е невключването на Панайот. Тиам лепна като гербова марка за отбора, но той е лимитиран доста по отношение на това, че напред просто го няма. Докато Панайот може да играе, както като разбивач, така и да връзва атаките. Тук се коментира Рошу, но честно, мен пък нещо не ме е впечатлил. Може да бъркам.
groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.
Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]

Българинът това животинче футболчето наистина просто не го разбира.[/offtopic]
1982 написа:groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.
Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев.![]()
![]()

Днес гледах мачът на Рома с Шахтьор на "Олимпико".Рома се класира на 1/4 финал. Тайничко си пожелах европейски футболни вечери с участието на ПФК "Левски" през 2019.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
eelche написа:Днес гледах мачът на Рома с Шахтьор на "Олимпико".Рома се класира на 1/4 финал. Тайничко си пожелах европейски футболни вечери с участието на ПФК "Левски" през 2019.
Ами, последните действия на ръководителите ни подсказват, че пътя, по който сме поели, води именно натам. Няколко неща ме карат да мисля така:
1) Имаме треньор-тактик и прагматик, който многократно каза, че всичко това, което се прави от него и щаба му, има за цел да изгради един боеспособен и стабилен отбор в дългосрочен план. Роси загатна, че всеки, който чака бързи резултати и титли, ще има да почака, но дойде ли този момент, Левски ще е една добре смазана футболна машина, която няма да бъде зависима от определени футболисти, постове и т.н., а ще има един изграден и устойчив игрови облик, който би трявало, според мен, да направи тима константа в борбата за златото и фактор в ЕКТ. Най-вече в ЕКТ, защото там е парата и признанието за всеки един футболист.
2) Селекцията ни е направо мечта (...и това е зимната

3) Собтвеникът ни, много прилично тихо и мирно си седи и търпеливо наблюдава какво се случва, без да афишира подобни амбиции, макар че то не е и нужно да го прави. Който има акъл в главата и сам ще се сети накъде сме поели. Пък и отделно от това, Русев вече се опари с приказките за козирката, така че - повече работа и по-малко приказки.
Така че, колега, нека щабът и футболистите да работят по план, пък майната им на резултатите до края на тая гнусна Дриша лига, удушена в "законите" на ЛовешкияФС и каузата. Нашата работа, ако имаме претенции да сме достойни привърженици на славния Левски футболен тим, е да подкрепяме момчетата и треньора. С вяра и търпение! Надявам се, че ще ни се отблагодарят подобаващо за това още тази късна есен, като ни пратят на някоя футболна екскурзийка в Германия, Франция или Италия.

Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

metodito написа:[offtopic]1982 написа:groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.
Миналият сезон брат му Ганчев му дишаше прахта, не знам какво гъзене е било ...... но сега може да сте доволни, няма го "сръбския калтак" и вече вие дишате прахта на Ганчев.![]()
![]()
че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- metodito
- Контакти:
шивача написа:metodito написа:[offtopic]1982 написа:groti написа:Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.
![]()
че какво грешно е написал 1982? Това са си фактите. Друг е въпроса, че за мен и Люпко, и Роси са доста добри треньори. Предимството на Люпко е в познанието на балканския манталитет. А като сте почнали, кой на кой бил брат, да ви припомня, че Мъри, Гибона и други ваши хора ядоха хляб на Армията и са заобиколени от червени приятели в живота. Но коплексарщината на Българина не му позволява да погледне по-далеч от носа си. А тук говорим за професионализъм, какъвто в България на 90% отсъства, а присъства фенщината.
Не си ме разбрал. Съгласявам се с него.
-
Ами с група от 12-13 човека, половината от които юноши, водихме на Лудогорец с 5 т.metodito написа:Не искам да се явявам адвокат на дявола, но допускаш ли нещо друго? Например това, че Гонзо остави един треньор да работи година и половина в комфорт, какъвто даже чичо Гошо не е бил, да не говорим за Белчо (който в средата на следващата седмица, надявам се, ще си търси нов отбор.). И?
Не че нещо де ...