Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kamilata3
Контакти:

Re: Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Мнениеот kamilata3 » 13 мар 2018 23:50

1982 написа:
kamilata3 написа:,но не знам за кой,не аз седя по цял ден във форума и да плюя по даден отбор и то само по един

Аз влизам почти винаги само вечер във форума, по цял ден ме няма, но щом казваш ...... нека е така.

Ок,за влизането съм в грешка ,но за плюенето явно си съгласен с мен,то си и личи де,първия ти коментар е показателен за това.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 мар 2018 10:33

1982 написа:
Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев обясни защо нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга не е санкциониран за жестовете си по време на мача с Пирин.

Причината за това сe оказаха двама човека - съдията на двубоя Георги Димитров и дежурният делегат Валентин Драгомиров. Те са имали 24 часа, в които са можели да изгледат на видеозапис инцидента, след което да сезират ДК, но са отказали да го направят.

Ние не можем да се сезираме сами. Съдията и дежурният делегат са имали на разположение 24 часа, за да опишат всичко, включително и за да изгледат видеозапис, но в доклада не пише нищо”, каза председателят на ДК към БФС Юрий Кучев пред БНТ.

Уникално, батко, уникално ...... значи тоя може и човек да убие на терена, но паляците от "Дисциплинарната" комисия не могли да направят нищо, ако корумпираният съдия и/или делегат не ги "сезират" ???!

Бахти кочината, вече съм убеден, че и в Танзания няма по-гнусно и мафиотско първенство от нашето ...

Тук се иска наказание за точно определен жест използван от Каранга, след отбелязването на победния гол. За какви убийства говориш изобщо?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2018 10:45

Комисията за агенти на играчи към БФС изисква от всички регистрирани агенти (посредници) в системата на БФС да изпратят своите отчети – пълен списък с реализирани договори с клубове или играчи, както и всяко едно възнаграждение, които са получили от осъществените контракти за периода 01.04.2017 - 31.03.2018.

Изискването е във връзка с член 6, т. 3 от Правилника на ФИФА за работа с посредници, който задължава всяка асоциация – членка на Световната футболна централа да направи публично достояние на своя сайт пълен списък с всички регистрирани агенти, както и всички договори, които са подписали и възнагражденията, които са получили.

Крайният срок за предоставяне на необходимите отчети е 29 март, четвъртък, 2018 година.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2018 21:39

kamilata3 написа:
1982 написа:
kamilata3 написа:,но не знам за кой,не аз седя по цял ден във форума и да плюя по даден отбор и то само по един

Аз влизам почти винаги само вечер във форума, по цял ден ме няма, но щом казваш ...... нека е така.

Ок,за влизането съм в грешка ,но за плюенето явно си съгласен с мен,то си и личи де,първия ти коментар е показателен за това.

Няма как да съм съгласен за нищо с теб. Нито че сте ЦСКА, нито че "плюя" по ЦСКА ....... "плюя" по един селски мутренски клуб, който от 20 години насам само гази правилата и законите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2018 21:42

Ozzimozzi написа:Тук се иска наказание за точно определен жест използван от Каранга, след отбелязването на победния гол. За какви убийства говориш изобщо?

И този жест 6 чифта очи на стадиона не са го видяли, така ли ??! :lol: :lol:

След това, в следващите 24 часа, тези същите хора не са и гледали телевизия, не са чели вестници и сайтове, и отново не са разбрали какво е станало, нищо че цяла футболна България го знаеше още същата вечер ?!?! :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 мар 2018 22:35

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Тук се иска наказание за точно определен жест използван от Каранга, след отбелязването на победния гол. За какви убийства говориш изобщо?

И този жест 6 чифта очи на стадиона не са го видяли, така ли ??! :lol: :lol:

След това, в следващите 24 часа, тези същите хора не са и гледали телевизия, не са чели вестници и сайтове, и отново не са разбрали какво е станало, нищо че цяла футболна България го знаеше още същата вечер ?!?! :lol: :lol:

И какво е станало, би ли ни обяснил на всички тук, че и за убийства говориш?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2018 22:40

Ами според оправданието на тези от "дисциплинарната" комисия, така излиза ...... Каранга може и човек да убие на терена, но ако делегатът и/или съдията не го напишат в доклада си, то това не се е случило очевидно и те не го разглеждат. :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 мар 2018 23:43

1982 написа:Ами според оправданието на тези от "дисциплинарната" комисия, така излиза ...... Каранга може и човек да убие на терена, но ако делегатът и/или съдията не го напишат в доклада си, то това не се е случило очевидно и те не го разглеждат. :lol: :lol:

То и ти може да убиеш човек, но ако никой не го "напише" да си живуркаш безнаказано. Стига простотии! За жеста на Каранга е смешно да се плаче! Аз лично бих желал да го виждам по-често този жест! :)

Красимир Иванов

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 15 мар 2018 00:07

1982 написа:
kamilata3 написа:
1982 написа:

Няма как да съм съгласен за нищо с теб. Нито че сте ЦСКА, нито че "плюя" по ЦСКА ....... "плюя" по един селски мутренски клуб, който от 20 години насам само гази правилата и законите.

Имаш ли доказателства или са само провидения при теб.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2018 11:48

В административната сграда на Националната футболна база „Бояна“ се проведе първото заседание на новоизбрания Изпълнителен комитет на Българския футболен съюз.

Сред основните теми на заседанието бяха:
1) разпределението на длъжностите на членовете на ИК,
2) увеличението на санкциите за коментари по адрес на реферите и длъжностните лица,
3) определянето на състава на Комисията за промяна на Нормативните документи,
4) възможностите Комисията по етика и феърплей да сезира Дисциплинарната комисия за инциденти, които не са описани в докладите на длъжностните лица.

По точка 1) е сформирана елитна шпицкоманда в състав:
Кирил Домусчиев, Спас Русев и Валентин Михов - отговарят за връзките с бизнеса и държавните институции.
Честито!

По точка 2)
По време на заседанието бе предложено за обсъждане увеличението на санкциите за коментари по адрес на съдийството от длъжностни лица, работещи в професионален клуб. Взето бе решение, да се инициира среща с представители на клубовете и представители на държавата, за да се обсъди начинът, по който, да се осигури повече спокойствие на реферите и начинът, по който, да бъде запазен техният авторитет.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”