Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Los Che » 14 мар 2018 08:43

[center][rimg]https://pp.userapi.com/c840237/v840237388/84ed2/WoSYRRwEjGQ.jpg[/rimg][/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2018 08:52

Заслужена победа за севилци снощи. За пореден път "Дъ спешъл уан" се подигра с играта футбол!
... а Дон Винченцо пак вдигна самолета, .... като в най-добрите си години ;)
[wrapimg=]http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2015/11/16/Calcio/Foto%20Calcio%20-%20Trattate/WCGAZ2_0JRAZ9KQ-kuvD-U130947140886egB-620x349@Gazzetta-Web_articolo.JPG?v=201511161328[/wrapimg]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 14 мар 2018 09:10

Е, голяма работа "снимка на Монтела като футболист". Като изкарате снимка на Жозе като футболист тогава ми се хвалЕте!
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 мар 2018 09:23

Los Che написа:Е, голяма работа "снимка на Монтела като футболист". Като изкарате снимка на Жозе като футболист тогава ми се хвалЕте!

Понеже в Италия симпатизирам на Самп, имам особена слабост към Роберто Манчини и дон Винченцо, ... та с кеф постнах емблематичното самолетче ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 мар 2018 09:55

smoothc написа:
след 0-0 в първия мач не звучеше толкова отчаян

Предоверих се на опита на Моуриньо и съм раздразнен от този тип отпадане, а не толкова от самото отпадане, все пак толкова отпадания съм преживявал и виждал на Юнайтед, че това изобщо не може да ме събори. Подходът и начинът ми бъркат дълбоко, иначе почти не се ядосвам/не съм се ядосвал, особено ако е и честно(без съдийски врътки) когато сме отпадали(на практика не си и спомням да се е случвало де) с атакуваща и агресивна игра.
Например, 2006-2007 3-2 и 0-3 срещу Милан - страхотни емоции на Олд Трафорд, надиграха ни във втория мач и заслужено продължиха, но самата ни нагласа през тази кампания, вече закодира в нас, че с малка промяна и надграждане върху слабостите, то много скоро отборът ще достигне до върховете и... така се и случи - 2008 и 2009 бяхме перфектни в турнира.

И все пак, най-много се дразня и ми е трудно да асимилирам(иронично казано), че Дейвид Мойс сложи в джоба си и Ван Гаал и Моуриньо в турнира и то в дебюта си, и то с отпадане срещу текущия шампион Байерн Мюнхен.
А холандецът и португалецът похарчиха два камиона с пари и безславно отпаднаха грубо казано от Волфсбург и Севиля.
А Мойс поведе два пъти срещу Байерн на Гуардиола, но може би липсата на опит, а също и класата на Байерн си изиграха ролята, но е индикатор, който просто повдига въпросът най-вече за инвестициите и отъждествяването им във времето, с дългосрочен прогрес и материализиране, като фокусът пада основно върху тактическите указания и нагласата, управлението на футболистите.

10 мача за Санчес при нас, 1-2 пъти да е напомнил за онова надъхано куче, основен заподозрян за гол и голмайстор на Арсенал за последните години. Да не мислите, че проблемът е при него?
Просто се случва същото както с Ди Мария, Фалкао и буквално 90% от атакуващите ни футболисти.
Мойс направи от Уелбек втори реализатор и изобщо го преобрази в играч, който да играе важна роля в отбора, той буквално играеше за двама и беше сред ТОП 5 на играчите с най-високо КПД, нещо което при сър Алекс не се случваше, а все се чакаше нали, а колко критики и псувни отнасяше от мен Дани Уелбек, но Мойс пипна тук-там и направи така, че англичанинът да ми стане доста симпатичен, а маститите Ван Гаал и Моуриньо буквално затриха цяло котило от топ футболисти и това е една от причините за лутането на Юнайтед през тези години - атаката и головете, това е!

Това са си изцяло ваши проблеми,които трябваше да анализираш наред с "плюсовете" преди мача...тогава можеше и ментално да отпаднете от Севиля! :oops:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 14 мар 2018 10:13

bilyaletdinov написа:Имат много слаб треньор, който не си познава играчите и въпреки това направиха за смях 300млн. селекция на Моу.

Монтела все пак е от 2 месеца при тях...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 мар 2018 10:24

Plovdiv_1926 написа:Търся хора за ментална екскурзия до Киев, където да гледаме награждаването на менталните носители на купата. Заинтересованите на ЛС.

Ама ментално ли трябва да плащаме или реално? :lol: :?

Чичо Енцо гранде - тия, които редовно обират 5-ци при гостуванията (Ейбар, Спартак, Реал и кой ли още не), че и у дома чат пат да ги пребият като куче насред селото им....мадре мия :lol: :mrgreen: :mrgreen:

При това играха 160 мин с човек по-малко (Муриел) :lol:
Ама Моу си е виновен - извади си най-добрия и божество Маруан Мики Маус Фелайни и пусна 100 милионен рекламен продукт и почнаха да ги шият :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2018 10:34

Алексис поне е свикнал да не минава тая фаза :lol:
Аз още се чудя как Юнайтед не отнесоха Севиля.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 мар 2018 10:50

Истината е че в момента Юнайтед няма легендарни футболисти - такива каквито бяха Пол Скоулс, Райън Гигс, Невил, Рууни, нямат чак толкова добър вратар, каквито бяха например Бартез и Ван дер Саар. Само Валенсия поради дългия си стаж и че премина с отбора през добро и лошо може да се счита за такъв. Ръшфорд евентуално след няколко години ако остане. А отбори като Юнайтед могат да печелят само когато това бъде налице.
Освен това си продадоха през зимата и най-добрия играч - Мхитарян.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 14 мар 2018 10:51

JackPackage написа:
Plovdiv_1926 написа:Търся хора за ментална екскурзия до Киев, където да гледаме награждаването на менталните носители на купата. Заинтересованите на ЛС.

Ама ментално ли трябва да плащаме или реално? :lol: :?

Чичо Енцо гранде - тия, които редовно обират 5-ци при гостуванията (Ейбар, Спартак, Реал и кой ли още не), че и у дома чат пат да ги пребият като куче насред селото им....мадре мия :lol: :mrgreen: :mrgreen:

При това играха 160 мин с човек по-малко (Муриел) :lol:
Ама Моу си е виновен - извади си най-добрия и божество Маруан Мики Маус Фелайни и пусна 100 милионен рекламен продукт и почнаха да ги шият :lol:

Заплащането е напълно символично- 4 евро, съответстващо на броя ментални купи, които има най-великият турнирен боец във витрината си. В цената са включени всякакви продоволствия- забавления с украински девойки, екскурзии до фронта и т.н.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Архив”